Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρε αυτο Δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα εχει καλα σχολια και κριτικες γενικα.

το'χω εγώ αυτό, για τα λεφτά του είναι μια χαρα (κι ενίοτε το βγάζει προσφορά σε crazy sundays , ενώ πριν 1-2 βδομάδες είχε ένα "παραπάνω" μοντέλο από αυτό, στα 15-17€).

Εγώ το'χα πάρει κάπου 10-12€ νομίζω πριν 1 χρονο, δεν έχει πάθει το παραμικρό, το καλώδιο είναι ΠΟΛΥ μακρύ (2,5μ), ενισχυμένο από γύρω οπότε ούτε τσακίζει πουθενά ούτε τίποτε, και ποιότητα ήχου μια χαρά (για αυτά τα λεφτά λέμε, έτσι?!). Αν δεν το βιάζεσαι τόσο, μπορείς να περιμένεις μη βγει πάλι προσφορά κάτι σχετικό στον επόμενο μήνα, αλλά γενικά όπως είπα μια χαρά είναι, αν θες να πάρεις τώρα, πάρτα και δεν πιστεύω θα μετανιώσεις. Τα πήραν κι άλλοι 2 φίλοι μετά από μένα, ευχαριστημένοι είναι όλοι

Δημοσ.

@Brotrainer Φίλε μου εγώ έχω αυτά http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Turbo-X-Headset-Turbo-X-Gaming-HS300-SA902.htmκαι πραγματικά δεν έχω ούτε ένα παράπονο. Δεν κάνω εγκώμιο στην turbo-x ούτε υπερβάλλω αλλά είναι από τα πιο βολικά ακουστικά που υπάρχουν, 7.1, σωστό software, πολύ καλό μικρόφωνο, μοντέρνος σχεδιασμός και μετράει γενικά πολύ.

Όσον αφορά για αυτούς που προτείνουν natec, έχω να πω μόνο ότι από κει που παίρνει τα προιόντα της αυτή η εταιρία, από κει παίρνει τα ΙΔΙΑ ακριβώς προιόντα και το πλαίσιο και απλά η κάθεμια βάζει την στάμπα της.

Δημοσ.

Ευχαριστω μαγκες για τη βοηθεια.

Η behringer ειναι καλη εταιρια?Επειδη δεν την ξερω.

Αναμεσα στη Natec και στη behringer ποιο θα επιλεγατε?

Και τα δυο κινεζικα ειναι.Οποιο και να διαλεξεις παρομοια αποτελεσματα θα εχεις οποτε διαλεξε αυτο που σου φενεται πιο ωραιο/ανετο 

Δημοσ.

Πιο πολυ μαρεσουν τα ακουστικα να ειναι ετσι λιγο πιο χοντροκομμενα,οπως τα αλλα 2.

Σου δινει την αισθηση της ποιοτητας ακομα ακομα και αν δεν ειναι καλα.Σε καταλαβαινω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...