georgeteras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μια φιλη εχει το συγκεκριμενο πολυμηχανημα και αντιμετωπιζει το εξης προβλημα. Συνδεδεμενο ενσυρματα ( ασυρματα δεν εχει δοκιμασει ) εκτυπωνει κανονικα, αντιγραφει κανονικα πατωντας το αντιστοιχο κουμπι πανω στο πολυμηχανημα, αλλα με οποιον τροπο και να δοκιμασε να σαρωσει της βγαζει μηνυμα να ελεγξει τη συνδεση Προβλημα του σαρωτη δεν φαινεται να ειναι αφου αντιγραφει κανονικα. Συνδεδεμενο κανονικα ειναι αφου κανει ολα τα αλλα. Απο οτι διαβασα σε ξενα φορουμ και στην ιδια την σελιδα προβληματων της Hp αλλοι κατοχοι το αποδιδουν σε προβλημα του driver του σαρωτη συγκεκριμενα με τα win 7 καθως στα win XP λειτουργει κανονικα. Εχει κανενας υποψιν του το θεμα και τι μπορει να κανει?
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε, είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με ένα πολυμηχάνημα lexmark. Το έψαξα λίγο αλλά δεν έκατσα να σκάσω και αρκέστηκα στο να σκανάρω στα xp (τότε είχα dual boot 7 και xp). Γνώμη μου είναι ότι απ' τη στιγμή που έχεις δει τόσες γνώμες ότι κάτι δεν πάει καλά με το driver, αρκέσου στο να το δουλεύεις με xp. (Και) γι' αυτό το λόγο δεν έχουμε dual boot, εξάλλου; Για καβάντζα σε περίπτωση ανάγκης αλλά και για προγράμματα που δεν τρέχουν στο κύριο λειτουργικό και σε virtual machine.
georgeteras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε, είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με ένα πολυμηχάνημα lexmark. Το έψαξα λίγο αλλά δεν έκατσα να σκάσω και αρκέστηκα στο να σκανάρω στα xp (τότε είχα dual boot 7 και xp). Γνώμη μου είναι ότι απ' τη στιγμή που έχεις δει τόσες γνώμες ότι κάτι δεν πάει καλά με το driver, αρκέσου στο να το δουλεύεις με xp. (Και) γι' αυτό το λόγο δεν έχουμε dual boot, εξάλλου; Για καβάντζα σε περίπτωση ανάγκης αλλά και για προγράμματα που δεν τρέχουν στο κύριο λειτουργικό και σε virtual machine. Εχεις δικιο αλλα η κατοχος δεν τα κατεχει αυτα. Δουλευει μονο win 7 και ειναι κριμα σχεδον καινουριο μηχανημα να μην το αξιοποιει πληρως
άδικος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν όντως έχει πρόβλημα με τους drivers στα 7, φτιάξτης ένα virtual machine με xp να σαρώνει από εκεί. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από άδικος
georgeteras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όντως έχει πρόβλημα με τους drivers στα 7, φτιάξτης ένα virtual machine με xp να σαρώνει από εκεί. αν τελικα δεν βρεθει πιο "ευκολη" λυση στη χρηση ισως ειναι η μοναδικη λυση που βλεπω
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όντως έχει πρόβλημα με τους drivers στα 7, φτιάξτης ένα virtual machine με xp να σαρώνει από εκεί. Το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει; Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το δουλέψω έτσι, ενώ μπορώ να κάνω πολλά άλλα πράγματα με virual machine.
άδικος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλλά φαντάζομαι θα μπορεί να το κάνει σε XP mode με windows virtual machine ή με VMware. Με ποιο/α πρόγραμμα δε μπόρεσες;
vrykolakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Με το VMWare. Είναι το μόνο πράγμα που δεν κατάφερα να κάνω μ' αυτό. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως δεν το πήρα και πολύ ζεστά, μιας κι έχω την καβάτζα του laptop, αλλά το προσπάθησα κάμποσο.
άδικος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Και με VMware & virtual box μπορείς. Αρκεί να σετάρεις σωστά. In VMware Workstation, go to VM > Settings > Hardware > USB Controller and tick the box to 'Automatically Connect USB Devices To This Virtual Machine When It Has Focus' If you then connect (or power up) the scanner while the Windows virtual machine is running and has focus, the scanner will be attached to the Windows guest OS instead of the Linux host. If you don't want to use this auto-connection, or if your scanner is connected and powered up before you boot the Windows virtual machine, you can manually connect it to the virtual machine at any time. Go to VM > Removable Devices > USB Devices, where you will see a list of attached devices - select your scanner. The procedure with VirtualBox is different: instead of giving it the power to take control of any newly connected USB device, you need to tell it about each device you want the virtual machine to see. Go into the USB section of the settings window for your VM and make sure that 'Enable USB Controller' and 'Enable USB EHCI USB 2.0). Then click on the Add button to the right of the USB Device Filters list and select your scanner from the list that pops up. Click on OK and start the virtual machine and it should detect your scanner.
Parasomnia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παρέλαβα σήμερα το μηχάνημα από public. Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη drivers στα 64ρια Windows 7, αλλα το σύνδεσα ασύρματα με το ρούτερ, και μπήκα στο web interface του εκτυπωτή από τον browser. Εκεί σου δίνει επίσης την επιλογή να σκανάρεις από το δίκτυο χωρίς να χρειάζεται drivers. Αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί μέσω ασύρματου δικτύου είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο φτιαξεις ένα link για τη σελίδα του εκτυπωτή από τη λύση του vmware/virtualbox.
georgeteras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παρέλαβα σήμερα το μηχάνημα από public. Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη drivers στα 64ρια Windows 7, αλλα το σύνδεσα ασύρματα με το ρούτερ, και μπήκα στο web interface του εκτυπωτή από τον browser. Εκεί σου δίνει επίσης την επιλογή να σκανάρεις από το δίκτυο χωρίς να χρειάζεται drivers. Αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί μέσω ασύρματου δικτύου είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο φτιαξεις ένα link για τη σελίδα του εκτυπωτή από τη λύση του vmware/virtualbox. επειδη παιζει να μην καταφερω να βρω τιποτα απο εγχειριδια βοηθησε με λιγο..... με το ρουτερ.... οποτε μετα αναλογως την ip που θα του δωσει το ρουτερ την βαζω στον browser και μπαινω στο web interface....κωδικους ζηταει? μετα το βρισκεις ευκολα την εντολη για σκαναρισμα? στην περιπτωση αυτη η εφαρμογη της hp χρειαζεται για ολα τα υπολοιπα ή μπορω και να την αφαιρεσω?
Parasomnia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για να το συνδέσεις στο δίκτυο πρέπει να είναι ενεργοποιημένη λειτουργεία WPS στο modem/router. Οταν είναι συνδεμένο στο ασύρματο δίκτυο βλέπεις πια διεύθυνση έχει πάρει, έιτε μέσα απο την οθόνη του εκτυπωτή (Settings > Wireless > Advanced > IP Summary) είτε μέσα από το ρούτερ σου ( dhcp clients list) Την διεύθυνση την πληκτρολογείς στο browser και δεν ζητάει κωδικο. Για να μπορέσεις να σκανάρεις πρέπει να ενεργοποιήσεις το "webscan" από το WebInterface. (Settings > Security > administrator settings). Αυτό χρειάζεται μια μόνο φορά. *Αν βγάλει προειδοποίηση ασφάλειας ο browser το αγνοείς και συνεχίζεις. Την εφαρμογή την χρειάζεσαι για να εκτυπώνεις. Μονο που θα πρέπει πιθανώς να τρέξεις πάλι το πρόγραμμα εγκατάστασης για να το δει ο υπολογιστής και δικτυακα. 1
arxaggelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά αξίζει το πολυμηχάνημα από άποψης οικονομίας και ευκολίας; Για κανένα χρόνο μέχρι να πάρω κανένα σοβαρό λέιζερ.
georgeteras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να το συνδέσεις στο δίκτυο πρέπει να είναι ενεργοποιημένη λειτουργεία WPS στο modem/router. Οταν είναι συνδεμένο στο ασύρματο δίκτυο βλέπεις πια διεύθυνση έχει πάρει, έιτε μέσα απο την οθόνη του εκτυπωτή (Settings > Wireless > Advanced > IP Summary) είτε μέσα από το ρούτερ σου ( dhcp clients list) Την διεύθυνση την πληκτρολογείς στο browser και δεν ζητάει κωδικο. Για να μπορέσεις να σκανάρεις πρέπει να ενεργοποιήσεις το "webscan" από το WebInterface. (Settings > Security > administrator settings). Αυτό χρειάζεται μια μόνο φορά. *Αν βγάλει προειδοποίηση ασφάλειας ο browser το αγνοείς και συνεχίζεις. Την εφαρμογή την χρειάζεσαι για να εκτυπώνεις. Μονο που θα πρέπει πιθανώς να τρέξεις πάλι το πρόγραμμα εγκατάστασης για να το δει ο υπολογιστής και δικτυακα. ευχαριστω πολυ....πληρεις οδηγιες! θα κανω την προσπαθεια μου σε λιγες μερες και ελπιζω οτι θα τα καταφερω Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από georgeteras
Parasomnia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά αξίζει το πολυμηχάνημα από άποψης οικονομίας και ευκολίας; Για κανένα χρόνο μέχρι να πάρω κανένα σοβαρό λέιζερ. Δεν ξέρω ακόμα αν είναι οικονομικός στην εκτύπωση αλλά παίρνει 4 μελάνια σχετικά φτηνά, στα 7,5 € το ένα. Τον έχω πάρει μόνο για περιστασιακή χρήση. Από άποψη ευκολίας είναι πολύ απλός στο σετάρισμα και στο WiFi και έχεις επιλογή να το συνδεθεί σε δίκτυο ή να το δουλέψεις με wireless direct print. Πάρα πολύ απλό μενου (στα αρνητικά - αφού δεν έχει καν τη δυνατότητα να συνδεθεί μέσα από την οθόνη με άλλο τρόπο εκτος από WPS) Σε σχέση με άλλα μηχανήματα της HP που έχω δουλέψει μέχρι στιγμής ήταν η πιο γρήγορη εγκατάσταση σε Win7-64, WinXP 32bit και ένα laptop με Vista. (Υπάρχει επιλογή να εγκαταστήσεις μόνο το βασικό πρόγραμμα οδήγησης). Το αγόρασα από το Public στα 60€ και πιστεύω ότι είναι καλή τιμή. Στα 75€ που το βλέπω τώρα στο skroutz μάλλον θα κοίταγα για κάποιο άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα