penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καησπερα παιδια! Εχω ενα iphone 4s και τελευταια μου δημιουργει θεματα... Τοσο καιρο πιστευα οτι με το να διαγραφω τις φωτογραφιες αφου πρωτα τις περασω στον υπολογιστη, θα συνεχιζα να εχω κανονικα χωρο. Ομως πια οταν μπαινω στην καμερα, μου λεει οτι ο χωρος αποθηκευσης ειναι γεματος κ δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφιες! Επισης δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες. Τι μπορει να συμβαινει και μου τρωει τοσο χωρο; Δεν μπορω να κανω πλεον τιποτα
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις, στις πληροφορίες και δες πόσο ελεύθερο χώρο έχεις και μετά πήγαινε και στη χρήση να δεις τι σου πιάνει το χώρο...
penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις, στις πληροφορίες και δες πόσο ελεύθερο χώρο έχεις και μετά πήγαινε και στη χρήση να δεις τι σου πιάνει το χώρο... Παω και μου λεει οτι εχω 0 byte :/ Και μετά πηγαινω στη χρηση και παλι μου λεει 6 GB σε χρηση... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μηπως παιζει καποιο ρολο το icloud; (σορι ειμαι ασχετη απο αυτα)
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Περίεργο είναι! Κάντου ένα reset για αρχή πατώντας ταυτόχρονα το power και το home button μέχρι να κάνει επανεκκίνηση και να δείξει το μήλο
penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Περίεργο είναι! Κάντου ένα reset για αρχή πατώντας ταυτόχρονα το power και το home button μέχρι να κάνει επανεκκίνηση και να δείξει το μήλο Το έκανα και πάλι τίποτα...
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το έκανα και πάλι τίποτα... Για να μη φτάσουμε στην επαναφορά περίμενε μήπως κάποιος έχει καμιά άλλη ιδέα γιατί δεν πάει κάπου το μυαλό μου...
king2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το κινητο δεν εχει ουτε byte ελευθερο λογικο να μην σε αφηνει ουτε καν να τραβηξεις φωτογραφιες.Περνα ολα σου τα αρχεια στον υπολογιστη και επειτα σβηστα απο το iphone. 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά πως λειτουργεί χωρίς καθόλου ελεύθερο χώρο? Πρέπει να έχεις και κολλήματα αρκετά! Μάλλον αυτό που λέει ο king είναι το καλύτερο, κράτα φωτογραφίες κλπ στον υπολογιστή και άρχισε να σβήνεις από το κινητό! 2
penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μα αυτό εχω κάνει και ακόμα με εμποδίζει να αποθηκεύω οτιδήποτε καινούργιο! Έχω περάσει όλες μου τις φωτογραφίες στον υπολογιστή αλλά τίποτα
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τι iOS έχεις; Έχεις τσεκάρει στα Settings>General>Usage?
penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω τα iOS 7.1.2. Ναι, έχω τσεκάρει τη χρήση αλλά δε βγάζω άκρη
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοείς "δεν βγάζω άκρη"; Ποιες εφαρμογές έχουν πολλά data;
penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το Facebook και οι φωτογραφίες μου... Το θέμα είναι μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσα GB οι φωτό και πόσα το FB? Να βγάλεις τις φωτό στον υπολογιστή και να τις σβήσεις απ' το iPhone (νόμιζα ότι το έχεις ήδη κάνει). Το Facebook έχει γεμίσει από data που κανονικά θα πρέπει να σου δίνει την επιλογή να τα καθαρίσεις. Δεν έχω fb και δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι αν σβήσεις την εφαρμογή και την ξαναβάλεις, θα καθαρίσει. Δεν ξέρω αν αυτό θα έχει άλλες συνέπειες. Κάποιος που να ξέρει από iOS FaceBook να βοηθήσει;
penelope_fd15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δε νομίζω ότι μπορώ να διαγράψω την εφαρμογή του facebook γιατί μετά θα μπορώ να την ξανακατεβάσω; Προς το παρόν όποτε προσπαθώ να κατεβάσω μια εφαρμογή μου λέει ότι δεν έχω αρκετό αποθηκευτικό χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα