vtsuk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Χαιρετω την παρεα. Μετα απο καιρο, θα παραλαβω τελικα την asus r7 250x σε λιγες μερες και θελω να ελπιζω οτι θα καταφερω να την εγκαταστησω μονος μου, Η τοποθετηση στο κουτι θα ειναι ευκολη υποθεση μια και το mobo γραφει με τεραστια γραμματα πανω απο μια θυρα PCI-e 3! Δεν την μπερδευεις με τιποτα! Mετα θα βρω μια 6 pin εξοδο απο το τροφοδοτικο και την κουμπωνω και αναβουμε σωστα; Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα... Αυτη τη στιγμη ειμαι με την onboard intel HD. Ποια διαδικασία θα πρεπει να ακολουθησω για να εγκαταστησω την καινουρια;
Physiciant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο είσαι ακόμα συνδεδεμένος με την intel HD θα μπεις στα bios και θα βάλεις να παίρνεις εικόνα απ' την pci express αντί απ' την onboard. Μετά θα βάλεις το καλώδιο της οθόνης στην gpu, εγκατάσταση drivers και είσαι έτοιμος
vtsuk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σορρυ για πιθανες χαζες ερωτησεις αλλα δεν το εχω. Αναβω τον υπολογιστή, μπαινω στο bios κι εκει βρίσκω μια επιλογη να παιρνω εικονα απο την pci express,κανουν εκκινηση τα windows, εγκαθιστώ τα drivers της καρτας και ολα ο.κ.; Τα drivers τις intel δεν πρεπει να τα απεγκαταστησω;
Physiciant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνουν εκκίνηση τα windows και εκεί αλλάζεις και το καλώδιο γιατί αλλιώς δε θα έχεις εικόνα. Εγκαθιστάς τα drivers της κάρτας και είσαι οκ. Δε νομίζω να χρειάζεται να βγάλεις της Intel αλλά και να τα βγάλεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα
vtsuk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ! Μια αλλη ερωτηση, τα drivers να τα κατεβασω απο την asus η απο την amd;
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 amd. κατέβασε και πέρνα τον τελευταίο BETA driver. Μην σε απασχολεί που είναι beta.
vtsuk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τα καταφερα και τελειωσα! Ολα λειτουργουν, και φυσικα εχω ενα μικρο προβληματακι... Οταν βαζω να ξεκινησω το witcher 2 δεν μου το παιζει full screen και μου αφηνει ενα μαυρο κενο γυρο απο την οθονη.. Μαλλον κατι ειναι στις ρυθμίσεις της καρτας αλλα δεν βρησκω κατι...
Physiciant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δε νομίζω ότι είναι απ΄ την κάρτα αλλά απ' το παιχνίδι. Θα πας ρυθμίζεις video και θα επιλέξεις full screen αντί window mode που λογικά είναι τώρα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 απ τον driver της κάρτας έιναι βασικά,την έχεις συνδέσει με hdmi; δες εδω http://superuser.com/questions/57239/how-do-i-enable-disable-overscan-on-my-tv-in-catalyst-control-center τι πρέπει να κάνεις.
vtsuk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πειραξα αυτο αλλα εκανε δουλεια μονο στο desktop... Eφτιαξε τυχαια αφου του εκανα μια αλλαγη στην κλιμακωση που την ειχα ξανακανει πιο πριν και δεν ειχε αλλαξει κατι. Ευχαριστω παντος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα