smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα επειδη δεν μπορω να συννενοηθω με την wind θα μποροθσατε να μου πειτε τις καλυτερες προτασεις για να εχω καλο ασυρματο ιντερνετ?γιατι σε μερικες ασυρματες συσκευες μπαινει αλλα δεν εχω ιντερνετ υπαρχει φωτο βοηθηστε με παρακαλω
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σε τι συσκευές μπαίνει αλλά δεν έχεις internet?
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 σε κινητα και tablet μαλλον πρεπει να αλλαξω channel
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι μια αρχή. Ίσως να θέλει και καρφωτές ip.
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται αυτο σε κινητα και ταπλετ? πιο καναλι προτεινετε?
loic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το προβλημα ξεκινα απο το γεγονος οτι η συσκευη ειναι... ΖΤΕ. Καθολου αξιοπιστη, αν μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο γυρω στα 50 με 70 γιουργια, μπορεις να βρεις αρκετες συσκευες της προκοπής. Ψαξε στο skroutz -ΑΝ- εχεις χρημα.
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 οχι δυστυχως πρεπει να αρκεστω στα ηδη υπαρχοντα ....΄( αν και λεγαμε στο κοντινο μελλον να την αλλαξω και να παω οτε...
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κανάλι αλλάζεις μόνο στο router. Δες μία κι εδώ: http://www.blahblah.gr/2010/02/wifi.html Για καρφωτές ip πρέπει να μας πεις τι λειτουργικό έχουν οι συσκευές σου.
smoke0man2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 σε αυτο που μου εστειλες με λιγα λογια λεει οτι εαν το βαλω στο 802.11g πρεπει να βαλω το καναλι 1, το 6 και το 11 ? εγω που εχω b +g? τι να βαλω?
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχήν δεν έχεις b+g. Έχεις b ή g. Απλά το router σου μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε το ένα είτε το άλλο. Με την εφαρμογή που έχει το link μπορείς να δεις με τι δουλεύει το router σου, βλέποντας την ταχύτητα (54Mbps είναι το g, 11Mbps το b ) . Δε λέει ότι πρέπει να βάλεις το 1, το 6 ή το 11. Ξαναδιάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το link.
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται αυτο σε κινητα και ταπλετ? πιο καναλι προτεινετε? απεφυγε καναλι 12 καναλι 13 καναλι auto.βαλε ότι άλλο θες για δοκιμη.μπορεις με το Inssider να δεις που παιζουν οι αλλοι αλλα δεν εχει σημασια.δοκιμασε ένα δυο διαφορετικα καναλια.πχ 6 και 11. Είναι μια αρχή. Ίσως να θέλει και καρφωτές ip. σκοπος είναι να το λυσει χωρις καρφωτες Ip.δεν βολευει σε κινητο να περνας καρφωτη ip ακομα και να παιξει και όταν θες να μπεις αλλου να την βγαζεις και μετα να την χαναβαζεις.καλο για δοκιμη αλλα για μονιμα δυσκολο.και δυστυχως δεν ξερω αν σε ένα κινητο μπορεις στο κάθε δικτυο να εχεις διαφορετικες Ip οποτε στου σπιτιου να εχεις καρφωτες.οσο ξερω όταν βαλεις Ip ισχυει για όλα τα δικτυα. οχι δυστυχως πρεπει να αρκεστω στα ηδη υπαρχοντα ....΄( αν και λεγαμε στο κοντινο μελλον να την αλλαξω και να παω οτε... και σε άλλο παροχο να πας παλι zte θα παρεις αν εχεις και τωρα zte.με ένα ερωτηματικο για forthnet γιατι οσο ξερω θα ξεκινησουν να δινουν παλι Technicolor.αλλα με 20-30 ευρω θα παρεις κατι πολύ καλυτερο από το zte σε πολλους τομεις όχι μονο στο wireless.ακομα και Thomson v8 να βρεις από αγγελιες είναι μια χαρα.βεβαια το πρόβλημα εσενα μπορει να είναι άλλο.επισης σιγουρεψου ότι τα tablet/κινητα που δεν συνδεονται ότι εχουν Ip στο αυτοματο.στο ρουτερ οι ρυθμισεις είναι σωστες.αν θες απλα κλεισε το wps που είναι αχρηστο σε αυτο που μου εστειλες με λιγα λογια λεει οτι εαν το βαλω στο 802.11g πρεπει να βαλω το καναλι 1, το 6 και το 11 ? εγω που εχω b +g? τι να βαλω? το 1 το 6 και το 11 είναι τα τρια καναλια που δεν εχουν overlapping.ότι μπορει να εχεις Overlapping δεν σημαινει ότι δεν πρεπει να παιζεις.μπορει οι γειτονες να παιζουν σε όλα τα καναλια οποτε να μην υπαρχει καθαρο καναλι απλα να υπαρχει καναλι με την λιγοτερη κινηση.αλλα παλι πρεπει ναπαιζεις. Καταρχήν δεν έχεις b+g. Έχεις b ή g. Απλά το router σου μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε το ένα είτε το άλλο. Με την εφαρμογή που έχει το link μπορείς να δεις με τι δουλεύει το router σου, βλέποντας την ταχύτητα (54Mbps είναι το g, 11Mbps το b ) . Δε λέει ότι πρέπει να βάλεις το 1, το 6 ή το 11. Ξαναδιάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το link. και b εχεις και g.αν βαλεις συσκευη b θα παιξει σε b. καλησπερα επειδη δεν μπορω να συννενοηθω με την wind θα μποροθσατε να μου πειτε τις καλυτερες προτασεις για να εχω καλο ασυρματο ιντερνετ?γιατι σε μερικες ασυρματες συσκευες μπαινει αλλα δεν εχω ιντερνετ υπαρχει φωτο βοηθηστε με παρακαλω δοκιμασε για δοκιμη μονο να μην εχεις καθολου κλειδωμα.αν παιξει δοκιμασε μετα το wpa να το κανεις wpa2 να δεις αν θα παιξει.σιγουρεψου επισης ότι στα tablet Κινητα το πρωτο γραμμα δεν το βαζει κεφαλαιο μονο του οποτε και σου κανει θεμα αν και στην εικονα βλεπω κωδικο με νουμερα κυριως. δες επισης στο site της wind μπας και υπαρχει και καμια αναβαθμιση (firmware update για αυτό το ρουτερ μπας και στρωσει).αν και όπως ειπαν πεταξε το. Το προβλημα ξεκινα απο το γεγονος οτι η συσκευη ειναι... ΖΤΕ. Καθολου αξιοπιστη, αν μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο γυρω στα 50 με 70 γιουργια, μπορεις να βρεις αρκετες συσκευες της προκοπής. Ψαξε στο skroutz -ΑΝ- εχεις χρημα. και 20-30 να δωσει θα παρει κατι καλυτερο από το zte άλλο τοσο 50-70.απο το zte όλα είναι καλυτερα σχεδόν.εξαιρεση baudtec ,airties ,crypto και κατι τετοια που είναι same χαλια. σε αυτο που μου εστειλες με λιγα λογια λεει οτι εαν το βαλω στο 802.11g πρεπει να βαλω το καναλι 1, το 6 και το 11 ? εγω που εχω b +g? τι να βαλω? αυτά μεταξυ τους είναι τα καναλια που δεν κανουν Overlap>δεν σημαινει ότι πρεπει να χρησιμοποιησεις αυτά υποχρεωτικα.αν ολοι παιζουν 1 6 11 τοτε εσυ σιγουρα δεν θα χρησιμοποιησεις αυτά.απλα μεταξυ τους αυτά δεν εχουν Overapping. Κανάλι αλλάζεις μόνο στο router. Δες μία κι εδώ: http://www.blahblah.gr/2010/02/wifi.html Για καρφωτές ip πρέπει να μας πεις τι λειτουργικό έχουν οι συσκευές σου. ας το δοκιμασει αλλα μονο για δοκιμη.για να παιζει με καρφωτες ip μονο αν εχει κανει καμια βλακεια με τον Dhcp ή αν ηταν Pc να τον εκοβε κανα Firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα