Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοσοφία Jobs. Το iPhone δεν είναι αποθηκευτική συσκευή, απλώς κουβαλάει μέρος των δεδομένων του υπολογιστή. Λιγότερος έλεγχος απ' τον χρήστη, καλύτερη εμπειρία χρήσης και μεγαλύτερη ασφάλεια. Just works! Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Κι εγώ θα ήθελα περισσότερη ελευθερία (που ξέρω πώς να χειριστώ τα δεδομένα μου) αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και αρκετοί που τους αρέσει.

Για την μουσική είναι δικαιολογημένοι (λόγω δικαιωμάτων) αλλά στις φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι πιο ελαστικοί.

Δημοσ.

Φιλοσοφία Jobs. Το iPhone δεν είναι αποθηκευτική συσκευή, απλώς κουβαλάει μέρος των δεδομένων του υπολογιστή. Λιγότερος έλεγχος απ' τον χρήστη, καλύτερη εμπειρία χρήσης και μεγαλύτερη ασφάλεια. Just works! Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Κι εγώ θα ήθελα περισσότερη ελευθερία (που ξέρω πώς να χειριστώ τα δεδομένα μου) αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και αρκετοί που τους αρέσει.

Για την μουσική είναι δικαιολογημένοι (λόγω δικαιωμάτων) αλλά στις φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι πιο ελαστικοί.

Συμφωνώ :-)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει η apple, έστω μόνο τις φωτογραφίες, drag&drop

To κάνει μέσω AirDrop στην καινούρια έκδοση OSX (Yosemite) που θα βγει σε λίγο (το έχω δοκιμάσει με την beta που υπάρχει). Μέσω AirDrop ουσιαστικά θα είναι drag&drop από iOS συσκευή σε υπολογιστή με OSX.

To iTools επίσης το έχω σε Mac. Τι να σου πω, (αν και προσωπικά χρησιμοποιώ iTunes, πάντα με βόλευε, αν ακολουθήσεις τον τρόπο που λειτουργεί τότε το χρησιμοποιείς πανεύκολα με εγγυημένο αποτέλεσμα πάντα), με το iTools κάνεις drag&drop, σβήνεις ότι θες από τη συσκευή, κλπ.

Φυσικά ο τρόπος αυτός αν και πρακτικά εύκολος, έχει ένα σωρό προβλήματα αν σε ενδιαφέρει να έχεις συγχρονισμένα τα data σου, να κρατάς βιβλιοθήκες με τον (ή τους) υπολογιστές Mac που έχεις με το iPhoto, iTunes κλπ κλπ. Ουσιαστικά πολύ εύκολα κάνεις μπάχαλο το τι πιστεύει το iPhone/iPad ότι έχει και τι πραγματικά έχει από data, αφού οποιαδήποτε drag&drop tool δεν ενημερώνει τα property list files. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...