iliasthebest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι δν μπορω να μεταφερω φωτος απο το pc m στο iphone μ? Ευχαριστωω προκαταβολικα!
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι δν μπορω να μεταφερω φωτος απο το pc m στο iphone μ? Ευχαριστωω προκαταβολικα! πρέπει να το κάνεις μέσω iTunes ή άλλου προγράμματος. Δεν μπορείς να κάνεις drag&drop αν εννοείς αυτό
iliasthebest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 πρέπει να το κάνεις μέσω iTunes ή άλλου προγράμματος. Δεν μπορείς να κάνεις drag&drop αν εννοείς αυτό Ναι αυτο εννοω.Πως το κανουμε αυτο?Ειμαι ψιλο ασχετος απο iphone και γι αυτο ρωταω βλακειες
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://carpenoctum.gr/how-tos/sync-photos-from-itunes-to-iphone/ 1
iliasthebest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://carpenoctum.gr/how-tos/sync-photos-from-itunes-to-iphone/ Ευχαριστωω!
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αυτο εννοω.Πως το κανουμε αυτο?Ειμαι ψιλο ασχετος απο iphone και γι αυτο ρωταω βλακειες Μέσω iTunes όπως λέει ο vrykolakas Είναι κι άλλα προγραμματάκια που το κάνουν αλλά μου διαφεύγουν τώρα, περίμενε να το δει και κανείς άλλος!
Johny Q Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Υπαρχει και το DiskAid που ειναι και ευχρηστο.
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε με συγχρονισμο ΄ή itools εχε υποψιν πως μετα δεν μπορεις να διαγραψεις τις φωτο απο το τηλ, αλλα πρεπειπαλι με συγχρονισμο να φυγουν (με χρηση η/υ... ζητω η apple !) εγω σε windows χρησιμοποιω μια εφαρμογη που περνα τις φωτο στο camera roll, λεγεται copy trans photo http://www.copytrans.net/copytransphoto.php εχει το θετικο οχι περνας φωτος χωρις itunes, με καλωδιο και μετα μπορεις να τις σβησεις απο την συσκευη. εχει το κακο πως ειναι επι πληρωμη, λιγακι αργο για μεγαλο ογκο φωτογραφιων και τελος δεν μεταφερει συντεταγμενες, events, faces κλπ αν εχεις τις φωτο σε mac - iphotos. Α βασικοτατο φαουλ για εμενα, δεν εχει εφαρμογη σε mac. 1
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε με συγχρονισμο ΄ή itools εχε υποψιν πως μετα δεν μπορεις να διαγραψεις τις φωτο απο το τηλ, αλλα πρεπειπαλι με συγχρονισμο να φυγουν (με χρηση η/υ... ζητω η apple !) Και γιατί δεν τις περνάς σ' έναν file manager; Χωρίς iTunes, ασύρματα ή ενσύρματα και τις σβήνεις όποτε θες. εγω σε windows χρησιμοποιω μια εφαρμογη που περνα τις φωτο στο camera roll, λεγεται copy trans photo http://www.copytrans.net/copytransphoto.php Σε Windows τις περνάς και με απλό copy, σαν σε στικάκι. εχει το θετικο οχι περνας φωτος χωρις itunes, με καλωδιο και μετα μπορεις να τις σβησεις απο την συσκευη. εχει το κακο πως ειναι επι πληρωμη, λιγακι αργο για μεγαλο ογκο φωτογραφιων και τελος δεν μεταφερει συντεταγμενες, events, faces κλπ αν εχεις τις φωτο σε mac - iphotos. Α βασικοτατο φαουλ για εμενα, δεν εχει εφαρμογη σε mac.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε με συγχρονισμο ΄ή itools εχε υποψιν πως μετα δεν μπορεις να διαγραψεις τις φωτο απο το τηλ, αλλα πρεπειπαλι με συγχρονισμο να φυγουν (με χρηση η/υ... ζητω η apple !) Και γιατί δεν τις περνάς σ' έναν file manager; Χωρίς iTunes, ασύρματα ή ενσύρματα και τις σβήνεις όποτε θες. εγω σε windows χρησιμοποιω μια εφαρμογη που περνα τις φωτο στο camera roll, λεγεται copy trans photo http://www.copytrans.net/copytransphoto.php Σε Windows τις περνάς και με απλό copy, σαν σε στικάκι. εχει το θετικο οχι περνας φωτος χωρις itunes, με καλωδιο και μετα μπορεις να τις σβησεις απο την συσκευη. εχει το κακο πως ειναι επι πληρωμη, λιγακι αργο για μεγαλο ογκο φωτογραφιων και τελος δεν μεταφερει συντεταγμενες, events, faces κλπ αν εχεις τις φωτο σε mac - iphotos. Α βασικοτατο φαουλ για εμενα, δεν εχει εφαρμογη σε mac. Εννοείς χωρίς κάποια εφαρμογή? Από πότε το αλλάξανε αυτό?
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 δεν παιζει χωρις εφαρμογη. οσον αφορα τις εφαρμογες ασυρματης μεταφορας, τετοια χρησιμοποιω (instashare, filedrop) απλα με εκνευριζει που θελει παντα ενα ρουτερ ενδιαμεσα. δλδ ειναι λυση μονο για εντος του σπιτιου..
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείς χωρίς κάποια εφαρμογή? Από πότε το αλλάξανε αυτό? Μάλλον το έχουν αλλάξει αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση! Παλιά το έκανα, τουλάχιστον στο iPad. οσον αφορα τις εφαρμογες ασυρματης μεταφορας, τετοια χρησιμοποιω (instashare, filedrop) απλα με εκνευριζει που θελει παντα ενα ρουτερ ενδιαμεσα. δλδ ειναι λυση μονο για εντος του σπιτιου.. Σωστό αλλά μιλάμε για μεταφορά από PC οπότε λογικά θα υπάρχει και router. Απ΄την άλλη αν υπάρχει ένα laptop στον δρόμο, χωρίς router, μπορείς να τις περάσεις με καλώδιο μέσω iTunes στον file manager ώστε να μπορείς να τις σβήσεις αν θες. Επίσης απ' την στιγμή που περάσουν στον file manager, μπορείς πολύ εύκολα να τις στείλεις και στο Camera Roll. 1
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 εγω που το εχω σε mac τις περναει σαν να τις εχει συγχρονισει, και μετα τις σβηνεις μονο με mac+itools. ισως εχω καποια παλια εκδοση, τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα