Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μια ερωτηση βρε παιδιά. Το DSLAM, είναι το "τοπικό" κέντρο στο οποιο συνδεόμαστε για να έχουμε ιντερνετ; Αυτο το DSLAM δεν είναι που όσο ποιο μακρια τόσο χειρότερα συγχρονίζουμε; Ποια η διαφορά του με κατι μικρές καμπίνες που έχω ακούσει οτι βαζουν οι εταιρείες για να εξυπηρετούν περισσότερο κόσμο; (και γιατι τις βαζουν) Κι αναρωτιέμαι, γιατι δεν στήνουμε εδω παρέα ολοι μαζί εναν χάρτη με ακριβή στοιχεία για να βλέπουμε τι έχουμε ποιο κοντά στο σπίτι μας και να επιλέγουμε εταιρεία; ειλικρινά, το μονο που παιζει ρολο απ οσο εχω καταλάβει είναι αυτο το ριμαδι το dslam. Οπότε... θα βοηθουσε. ή οχι; Για οτε βρηκα αυτο.. ομως δεν λεει ακριβη διευθυνση σε ολα τα κεντρα.
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/101118-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dslam/
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ok, οποτε dslam είναι αυτο που νομιζα... στα υπολοιπα δεν εχω απάντηση..
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Οι καμπίνες που βλέπεις στο δρόμο είναι vdsl και κάποιες άλλες τηλεφωνικές του οτε απο εκει αν δουλεύουν μπορούν να δώσουν vdsl και οι παροχοι που έχουν πρόσβαση σε αυτές, για να το ελέγξεις μπαίνεις στο σιτε του οτε και κοιτάς για διαθεσιμότητα vdsl γράφοντας τον αριθμο του τλφ σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα