killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Και ομως παιδια σε shared hosting ημουνα και αφου μου κανανε παρα πολλες συστασεις, ξαφνικα δεν μπορουσα να μπω στο site, παραμονο αν εκανα αναβαθμιση σε deticated. Βασικα τωρα ειμαι σε semideticated. Αλλα εχω ακομα προβλημα και πρεπει να ξανααναβαθμισω τωρα.
ParhsG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σημασία έχει να βρεις τι προκαλεί την καθυστέρηση. Εχεις cache ; Ειναι καλα ρυθμισμενος ο sql server ;
killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια κατι ασχετο για να μην ανοιγω νεο θεμα. Σε μια σελιδα, μπορω να βαλω adsense και απο αλλους λογαριασμους google. Δηλαδη στην μια θεση απο το gmail1 στην αλλη θεση απο gmail2 κλπ
killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τότε γινεται σε μια adsense διαφημιση να εχω συνδικαιουχους? Βασικα δεν ειμαι ο μονος αρθρογραφος. Εχουμε ξεκινηςει 3 φιλοι την σελιδα και εχουμε συμφωνησει οτι οταν θα εχουμε εσοδα, θα αμειφθουμε. Οποτε θελω ολοι οι αρθρογραφοι να εχουν μερισμα στα κερδη. Δηλαδη θελω να βαλω 2-3 διαφημισεις στο site, αλλα επειδη ημαστε 2-3 συνεργατες θελω να βλεπουν και οι αλλοι την πορεια των εσοδων και των στατιστικων. Εχετε στο μυαλο σας καποιο πιο δικαιο τροπο απο αυτο? γιατι δεν ξερω αν ειναι και 1000% δικαιος ενας τετοιος τροπος. Γιατι μπορει ο συνεργατης 1 να εχει γραψει 50 αρθρα ο συνεργατης 2, 300 αρθρα και εγω 10. Ή πχ ο συνεργατης 2 να εχει γραψει 10 αρθρα αλλα ποιοτηκοτερα, δυσκολοτερα και πιο πιασαρικα. Ειναι δικαιο να παρουμε ολοι το 33%? Υ.Γ. οτι αφορα τις αποριες για adsense αφορα αλλο μου site, απλα μην ανοιγω νεο νημα αφου ειπωθηκε και ο ορος adsense εδω. Αν καποιος mod πιστευει οτι βγαινουμε πολυ offtopic, ας ανοιξω νεο θεμα και ας σβησουμε αυτο.
cyclo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως πες μας και ποιο είναι το blog σου. Η φοβάσαι μη μπούμε όλοι μαζί και πέσει; :Ρ (αστειεύομαι^^)
ParhsG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως τον καίει να βγάλει λεφτά κάπως όχι τόσο πως θα μπορούσε να ρίξει τα έξοδα πηγαίνοντας σε ποιο απλό server. Για το adsense απο οτι ξερω μπορεις να εχεις και αλλους χρηστες. Αλλα για μοιρασμα χρημάτων είναι δικο σας θεμα. Και εγω θα ηθελα να μάθω το Blog του αλλα δε θα θελει να αποκαλυφθει η ταυτοτητα του.
genius_13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι... δεν μπορείς...!!! Φυσικά και μπορεί Φροντίστε όμως οι διαφημίσεις σας να μην ξεπερνάνε τα 3 banner ανά σελίδα.
rafinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικά και μπορεί Φροντίστε όμως οι διαφημίσεις σας να μην ξεπερνάνε τα 3 banner ανά σελίδα. Δηλαδή αν ας πούμε το site που είναι δικό του έχει δύο banners και στα άρθρα έχει τρίτο ο κάθε ένα αρθογράφος ξεχωριστά (από δικό του λογαριασμό) δεν υπάρχει θέμα;
killer76 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως τον καίει να βγάλει λεφτά κάπως όχι τόσο πως θα μπορούσε να ρίξει τα έξοδα πηγαίνοντας σε ποιο απλό server. Για το adsense απο οτι ξερω μπορεις να εχεις και αλλους χρηστες. Αλλα για μοιρασμα χρημάτων είναι δικο σας θεμα. Και εγω θα ηθελα να μάθω το Blog του αλλα δε θα θελει να αποκαλυφθει η ταυτοτητα του. Δεν με καιει να βγαλω λεφτα (οχι βεβαια οτι δεν ειναι καλοδεχουμενα), με καιει να μην βαζω και απο την τσεπη μου. Επισης καταλαβαινω οτι ενδιαφερεστε να μαθετε το μπλογκ γιατι μπορει να σας φαινεται και μουφα η επισκεψιμοτητα (οχι οτι θεωρω οτι και ειναι υψηλη σε σχεση με αλλα μπλογκ) αλλα οπως ειπα ειμαι με αλλους και δεν ξερω αν θελουν να διαρευσει το ονομα για τον α,β, λογο. Υ.Γ. Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ, θα ρωτησω και τους αλλους και αν δεν εχουν προβλημα θα σας απαντησω με πμ. (Μπας και λυθει το προβλημα)
GregorysG4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό πως πετυχαίνεται; Στο παρακάτω άρθρο αναφέρονται βασικές τεχνικές για να βελτιώσεις την απόδοση του site και να μειώσεις αρκετά το bandwith. Site: 20 Quick Tips to Optimize Page Load Time Με το gtmetrix.com μπορείς να μετρήσεις την απόδοση της σελίδας Παιδια κατι ασχετο για να μην ανοιγω νεο θεμα. Σε μια σελιδα, μπορω να βαλω adsense και απο αλλους λογαριασμους google. Δηλαδη στην μια θεση απο το gmail1 στην αλλη θεση απο gmail2 κλπ Ναι μπορείς να βάλεις adsense από άλλους λογαριασμούς όπως προαναφέρει ο Site: genius_13 . Προτιμότερο είναι όμως να διαβάσεις τους όρους χρήσης του adsense, σε περίπτωση που έχουν αλλάξει οι κανονισμοί, για να μην βρεθείς με μπλοκαρισμένο λογαριασμό.
genius_13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή αν ας πούμε το site που είναι δικό του έχει δύο banners και στα άρθρα έχει τρίτο ο κάθε ένα αρθογράφος ξεχωριστά (από δικό του λογαριασμό) δεν υπάρχει θέμα; Όχι δεν υπάρχει θέμα , μπορεί να το κάνει. Είχα μια σελίδα με πάνω από 1.000.000 views τον μήνα (Google analytics) σε γνωστή ελληνική εταιρία στο Economy πακέτο ,είχε μεν προβλήματα όταν συνδεόταν π.χ 200 άτομα ταυτόχρονα αλλά ποτέ δεν με πίεσαν να το αναβαθμίσω , οπότε πιστεύω ότι αν πήγαινες σε μεγαλύτερο πακέτο (Platinum / 10Eμήνα) δεν θα είχες θέμα , και τα 10Ε τα βγάζεις σε 2-3 μέρες με adsense , δεν αξίζει να είσαι σε dedicated πακέτο, πόσο βαριά να είναι πια η σελίδα σου. Όλα τα άλλα που ρωτάς φίλε TS στα απάντησαν και τα παιδιά πιο πάνω .
killer76 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Υ.Γ. Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ, θα ρωτησω και τους αλλους και αν δεν εχουν προβλημα θα σας απαντησω με πμ. (Μπας και λυθει το προβλημα) Λοιπον. Πήρα το ΟΚ, οπότε όποιος πιστεύει οτι μπορεί να βοηθήσει (και όχι απλά από περιέργεια), ας μου στείλει ένα π.μ. να του δώσω λινκ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα