Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εξαιρεσω το προβλημα με το κουμπι on/off λογω πτωσης το κινητο δουλευε καλα σχετικα.Ειχε καποια κολληματα που ψαχνοντας να βρω την αιτια σε διαφορα φορουμ καποιοι αναφερουν οτι το συγκεκριμενο κινητο εχει θεμα με τη διαχειριση της ram παρα τα κορυφαια specs που ακομα και τωρα 2 χρονια μετα ειναι πολυ καλα.

Αποφασισα λοιπον να κανω αναβαθμιση σε 4.2 απο 4.0.Τα πραγματα εγιναν χειροτερα!Εκανα και root αλλα μαλλον εγιναν ακομα χειροτερα!!!Απιστευτα κολληματα και lag.Εχω εγκαταστησει για να βοηθησουν και τα AutoKiller Memory, LagFix & Greenify.Ματαια ομως.

Επιπλεον τωρα τελευταια ο συνομιλητης δεν με ακουει ενω εγω τον ακουω κανονικα.Φοβαμαι οτι οφειλεται στα γενικοτερα προβληματα που επεφεραν οι ενεργειες αυτες.

Οποτε ρωταω:

1. Υπαρχει τροπος να επιστρεψω στην εκδοση 4.0 βγαζοντας και το root?

2. Ξερετε κανα καλο service (οχι της LG φυσικα διοτι εχω κανει root) στη δυτικη θεσσαλονικη;Και αν εχετε εμπειρια απο τετοια service?Γιατι πχ αν μου πουν 100 ευρω μαλλον δεν συμφερει.

Ευχαριστω προκαταβολικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι μεγάλη διαδικασία.. Έχω το ίδιο κινητό και μετά από ψάξιμο πετάει.. Θα σου αναλύσω σύντομα πως να το κάνεις..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...