nickelodeon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα μείνω μόνο στην βλακεία της Samsung. Όταν σχολιάζει κάτι που ειπώθηκε πριν χρόνια, δείχνει πόσο κοντόφθαλμη είναι. Δεν είχε άδικο ο Jobs όταν είπε αυτό που είπε. Έκτοτε τα tablets (που η Apple έφερε στο προσκήνιο) έχουν κατακλύσει την αγορά και ο καταναλωτής ψάχνει κάτι αντίστοιχο. Άλλος ήταν κοντόφθαλμος. 10
μπαρμπαμιτσος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως η Htc ας πουμε. Εκτός από την htc.
bilspa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το meizu ειναι κινητο τουμπανο ξυδι ,τι σας πλερωνειιι η aplle κ σκουζεται γυριστε στο παρελθον και δειτε κολλοσους που τωρα δεν υπαρχουν δε γινεται σε μια βραδια (εχω iphone k note3 ) α ξεχασα κατι σημερα το πρωι τι επαθα ξυπνω.. κ βλεπω τα χερια μου τεραστια ....παιρνω τηλ το γιατρο γιατρε αλλεργια οχι ρε συ μου λει ειναι ιωση και μου εγραψε συνταγη .. iphone 6 23
kostasff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν έχω προϊόν της Apple ούτε και ειμαι fan της. Αυτη όμως είναι η μεγάλη επιτυχία της. Να ασχολούνται όλοι με αυτή και τα πάντα να συγκρίνονται (ως ένα βαθμό) με τα προϊόντα της. Ταυτόχρονα όλα αυτα ειναι η καλύτερη διαφήμιση για την ίδια. Γνώμη μου παντα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2014 από kostasff 16
athanatosraper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 H apple ειναι έτη φωτός μπροστά... όσες πυρήνες και να έχουν τα Android δεν θα πάψουν να ειναι Android... Appla τα πράγματα... 13
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ^ lol Για ράπερ... όχι δεν το 'χεις!
Haris San Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και μονο που γινεται ολο αυτο με τις δημοσιευσεις η Apple εκανε παραπανω απ'οτι περιμενε... Χτυπησε νευρο!
giorgoslouk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για άλλη μια φορά ολοι ασχολούνται με την Apple και το iPhone. Δεν θυμάμαι οταν έβγαζαν ολοι αυτοί τηλέφωνα να ασχολήθηκε κανείς μαζί τους. Οταν είσαι No1... Με 12% μερίδιο αγοράς μόνο νο1 δεν είναι...... 14
CheOnWeb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλος ήταν κοντόφθαλμος. Δεν θα χαρακτήριζα κοντόφθαλμο τον Jobs. Μάλλον εμπορική πολιτική έκανε. Ξέρετε... τη δουλειά του δηλαδή. Και η Samsung τη δική της αλλά χωρίς στυλ! 3
Supes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Βγάζουν όλοι τηλέφωνα: Κανείς δεν νοιάζεται. Βγάζει η Apple τηλέφωνο: Πέφτουν όλοι με τα μούτρα να το σχολιάσουν και να το κάνουν No1 topic. Μου φαίνεται ότι μόνοι τους κάνουν κακό στον εαυτό τους και καλό στην Apple (διαφήμιση). Αν ήταν όντως τόσο ανώτεροι δεν θα 'χαν την ανάγκη να "αμυνθούν" σε μία επίθεση που γίνεται στο κεφάλι τους. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, σαν εξωτερικός παρατηρητής. 7
butters Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εκτός από την htc. Και τη Sony. Και τη Nokia. Και τη Meizu. Άρα; Σε κάθε περίπτωση είναι άστοχοι αυτοί οι σχολιασμοί των εταιρειών. Δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε τη Meizu, ειδικά σε σχέση με τις άλλες. Έπαιξε με τις λέξεις, το ότι τις χρησιμοποίησε η Apple πριν δεν είναι και τόσο τραγικό. 1
billstamaniac Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ τρολαρουμε ο ένας τον άλλον αφήστε λιγο κ τις εταιρίες να βγάλουν τα μάτια τους πλάκα εχει ! Sent from my Lumia 1020 3
achilles_g_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η apple βαράει πάλι παλαμάκια και ο κόσμος αρχίζει πάλι τις κωλοτοϋμες. Πλέον οι ιδανικές ίντσες άλλαξαν μέγεθος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα