Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μείνω μόνο στην βλακεία της Samsung. Όταν σχολιάζει κάτι που ειπώθηκε πριν χρόνια, δείχνει πόσο κοντόφθαλμη είναι. Δεν είχε άδικο ο Jobs όταν είπε αυτό που είπε. Έκτοτε τα tablets (που η Apple έφερε στο προσκήνιο) έχουν κατακλύσει την αγορά και ο καταναλωτής ψάχνει κάτι αντίστοιχο. 

Άλλος ήταν κοντόφθαλμος.

• Like 10
Δημοσ.

το meizu ειναι κινητο τουμπανο ξυδι  ,τι σας πλερωνειιι η  aplle  κ σκουζεται γυριστε στο παρελθον και δειτε κολλοσους που τωρα δεν υπαρχουν δε γινεται σε μια βραδια (εχω iphone k note3 ) α ξεχασα κατι σημερα το πρωι τι επαθα ξυπνω.. κ βλεπω τα χερια μου τεραστια ....παιρνω τηλ το γιατρο  γιατρε αλλεργια οχι ρε συ μου λει ειναι ιωση και μου εγραψε συνταγη .. iphone 6

• Like 23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω προϊόν της Apple ούτε και ειμαι fan της. Αυτη όμως είναι η μεγάλη επιτυχία της. Να ασχολούνται όλοι με αυτή και τα πάντα να συγκρίνονται (ως ένα βαθμό) με τα προϊόντα της. Ταυτόχρονα όλα αυτα ειναι η καλύτερη διαφήμιση για την ίδια.

Γνώμη μου παντα

Επεξ/σία από kostasff
  • Like 16
Δημοσ.

Και μονο που γινεται ολο αυτο με τις δημοσιευσεις η Apple εκανε παραπανω απ'οτι περιμενε... Χτυπησε νευρο!

Δημοσ.
Για άλλη μια φορά ολοι ασχολούνται με την Apple και το iPhone.  Δεν θυμάμαι οταν έβγαζαν ολοι αυτοί τηλέφωνα να ασχολήθηκε κανείς μαζί τους. Οταν είσαι No1...

Με 12% μερίδιο αγοράς μόνο νο1 δεν είναι......

• Like 14
Δημοσ.

Άλλος ήταν κοντόφθαλμος.

Δεν θα χαρακτήριζα κοντόφθαλμο τον Jobs. Μάλλον εμπορική πολιτική έκανε. Ξέρετε... τη δουλειά του δηλαδή. Και η Samsung τη δική της αλλά χωρίς στυλ!

• Like 3
Δημοσ.

Βγάζουν όλοι τηλέφωνα: Κανείς δεν νοιάζεται.

Βγάζει η Apple τηλέφωνο: Πέφτουν όλοι με τα μούτρα να το σχολιάσουν και να το κάνουν No1 topic. 

Μου φαίνεται ότι μόνοι τους κάνουν κακό στον εαυτό τους και καλό στην Apple (διαφήμιση).

Αν ήταν όντως τόσο ανώτεροι δεν θα 'χαν την ανάγκη να "αμυνθούν" σε μία επίθεση που γίνεται στο κεφάλι τους.

Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, σαν εξωτερικός παρατηρητής.

• Like 7
Δημοσ.

Εκτός από την htc.

Και τη Sony. Και τη Nokia. Και τη Meizu. Άρα;

Σε κάθε περίπτωση είναι άστοχοι αυτοί οι σχολιασμοί των εταιρειών. Δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε τη Meizu, ειδικά σε σχέση με τις άλλες. Έπαιξε με τις λέξεις, το ότι τις χρησιμοποίησε η Apple πριν δεν είναι και τόσο τραγικό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...