Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ωστοσο αυτο το γραψα επιτηδες διοτι πλεον φωνητικα δεν υπαρχει διακριση μεταξυ των η.ι,υ ,ει και ηθελα απλα να δω ποσο κολλημενοι μπορει να ειναι καποιοι.αν μετα απο τον συρφερτο που αναλυσα αυτο μου καταλογιζεις νομιζω οτι δεν πρεπει να συμετασχω στα εκλεπτυσμενα αυτα θεματα οπου χαρακτηριζεται η ποιοτητα καποιου απο την ορθογραφια του .

Δεν καταλόγισα ποτέ κάτι μωρέ, αμέσως κατενάτσιο. Προσωπικά θεωρώ πως το σωστό είναι ένα και χάριν ευκολίας είναι δόκιμο να το πετσοκόβουμε καμιά φορά. Κι εγώ σπανίως κάνω ορθογραφικά, σέβομαι γενικά την γλώσσα κτλ, αλλά όταν μιλάω κόβω πολύ συχνά δρόμο: "παναπεί" "δέναι (δεν είναι)" και πολλή αργκό, πολλές φορές δικής μου επινόησης. Το θέμα είναι ότι ξέρω πώς είναι το σωστό και νοιώθω πως δικαιούμαι να χρησιμοποιώ τη γλώσσα πιο ελαστικά. Αλλά εξέλιξη δεν είναι σε καμία περίπτωση, παραλλαγή είναι που εξυπηρετεί πρακτικούς σκοπούς, χρονικούς ή ψυχολογίας ανάλογα το σε ποιον άνθρωπο μιλάς.

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τι να κανουμε δεν εχουμε ολοι το επιπεδο σου....τωρα για το blue screen οποιος εχει προβλημα pm στον gio  :P 

Περα απο την ορθογραφια υπαρχουν και οι τροποι το εχω πει πολλες φορες οτι οτι εχω δυσλεξια απλα μερικοι προτιματε να το περνατε στο ντουκου παρα να σεβεστε την ιδιαιτεροτητα καποιου και δεν ισχυει μονο για μενα αλλα και για πολλα αλλα παιδια.

Καλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε τις ιδιαιτερότητες του καθενός. Αν δεν θέλεις να στην λεν για την ανορθογραφία σου, που λογικό είναι όταν έρχεσαι και ποστάρεις σε νήμα για την μόρφωση, βάλε στην υπογραφή σου ολτι είσαι δυσλεκτικός. Από εκεί και πέρα αν στην ξαναπεί κάποιος είτε μαλάκας θα είναι, είτε θα ποστάρει από κινητό.

Δημοσ.

Δυσλεξία ως δικαιολογία για ανορθογραφία σε τεχνολογικό forum είναι σαν να λέει κάποιος μάστορας "δεν το φτιάχνω επειδή δεν έχω κατάλληλο νούμερο κατσαβίδι".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...