ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα ένα νέο laptop και το μόνο πρόβλημα που έχει, έχει να κάνει με το internet. Δηλαδή, όταν προσπαθώ να μπω σε ένα σαϊτ, τότε, τις πιο πολλές φορές, βγάζει πως Δεν είναι δυνατή η σύνδεση και όταν πατάω ανανέωση της σελίδας τότε ή γίνεται κανονικά ή γράφει πως αποτυγχάνει άλλες 3-4 φορές ή βγάζει το σαιτ όλο άσπρο και αριστερά μόνο γράμματα και εγώ πατάω ανανέωση όλη την ώρα για να βγάλει το σαιτ καθαρά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται. Μέχρι τώρα γίνεται σε explorer και σε chrome. Επίσης το θέμα δεν είναι πως δεν έχει σύνδεση στο internet. Μια χαρά είναι η σύνδεση, απλά κάτι παίζεται . . .
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Απο αυτην την συγκεκριμένη σύνδεση υπάρχουν αλλες συσκευές που μπαίνουν κανονικα στο internet ( smarthpone , αλλο pc) ; , δοκίμασε επίσης με καλώδιο ethernet αν εισαι με wifi και δες αν μπαίνει
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα κινητό,ένα tablet και 2 laptop, αλλά αυτή τη στιγμή συνδεδεμένο είναι μόνο το καινούριο μου λαπτοπ. Όλα μπαίνουνε στο ιντερνετ κανονικά χωρίς αυτά τα προβλήματα που ανέφερα από πάνω. Επίσης, αυτή τη στιγμή είμαι συνδεδεμένος μέσω wi-fi, ενώ ποιο πριν ήμουνα μέσω καλωδίου.
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα και με καλώδιο και wifi υπάρχει πρόβλημα , αν και δεν νομίζω οτι θα αλλάξει τιποτα κλείσε το firewall απο τα windows δοκίμασε ομως και απο καπου αλλου να δεις αν μπορείς να πάρεις internet να δούμε αν και εκει δεν μπορεί να συνδεθεί
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μα δεν καταλαβαίνεις ακριβώς Δεν είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Το πρόβλημα είναι πως ενώ συνδέεται κανονικά στο ρουτερ που έχω σπίτι μου, όταν πάω να μπω σε ένα σαιτ λεει πως δεν υπάρχει ιντερνετ. Και άμα κάνω refresh, ή ξαναγίνεται το ίδιο ή συνδέομαι κανονικά. Οπότε, πως γίνεται να μην υπάρχει ιντερνετ ενώ είμαι συνδεδεμένος;
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε τοτε να ξανα περάσεις τους drivers απο το site του laptop σου
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πώς ακριβώς θα βρω το μοντέλο του laptop μου;
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το γράφει κατω απο το laptop στο αυτοκόλλητο
F4t4l3rr0r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα firewall ή IP conflict μου μυρίζει εμένα. Κάνε disable όλα τα firewall και δοκίμασε να δώσεις static IP στο νέο σου laptop. Αν ακόμη έχεις θέματα δοκίμασε το σε κάποιο άλλο WiFi φίλου σου μήπως υπάρχει θέμα hardware (σχεδόν απίθανο).
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω όταν λες να δώσω static IP στο laptop μου.
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://pchands.blogspot.gr/2009/04/ip-address.html Άλλες εφαρμογές που θέλουν internet (skype, torrents κτλ) σού δουλεύουν;
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ναι, οι εφαρμογές δουλεύουν μια χαρά. Μόνο τα browsers έχουν ένα θεματάκι.
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πιθανότατα πρόβλημα DNS. Δοκίμασε να βάλεις με καρφωτές ip public dns.
ChumpsChoice Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτός στην Γραμμή Εντολών έχει άλλους αριθμούς , αυτούς που είναι σε κύκλο, και άλλους βάζει στα κενά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι να βάλω εγώ. Ούτε το μοντέλο του laptop μου δεν γίνεται να βρω. Πηγαίνω στην ιστοσελίδα της HP και γράφω το μοντέλο HP 15-G012DX και λέει πως δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Σας παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε; Δεν αντέχω άλλο να μην φορτώνουν οι ιστοσελίδες με την μία και να λέει 20 φορές πως δεν γίνεται να φορτώσουν. . . Ούτε την απάντηση δεν μπορώ να στείλω καλά καλά στο Insomnia.
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο το τελευταίο ψηφίο της IP address αλλάζει και καλά κάνει. Βάλε κι εσύ ένα τυχαίο, μεταξύ 50 και 200. Τα άλλα τα βάζει όπως έχουν. Βάλε κι εσύ τα αντίστοιχα που δείχνει το δικό σου cmd. Αν δε βγάζεις άκρη με τις οδηγίες αυτές, που είναι εν μέρει μόνο για xp, δες εδώ για πιο σύγχρονα λειτουργικά: http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/ Στους dns βάλε κάποιους public, που θα βρεις εδώ: http://public-dns.tk/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα