Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλείνει από μόνο του συνήθως όταν παίζω παιχνίδια  αλλά όχι πάντα. Επίσης τα fps όταν παίζω από 60 που ήταν πριν αρχίσει αυτή η ιστορία έχουν πέσει στα 15-25 στο ίδιο παιχνίδι. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν λόγω υπερθέρμανσης αλλά και παλιότερα που ζεσταινόταν πολύ δεν έκλεινε. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει? Η εγγύηση έχει λήξει κάνα χρόνο  τώρα, να το πάω για φτιάξιμο, μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ή δεν αξίζει τα λεφτά για να το φτιάξω?

Δημοσ.

Το λάπτοπ έχει όνομα;

Θανάση το φωνάζω.

τι σημασία έχει, εγώ ρωτάω αν είναι σοβαρό το πρόβλημα και θέλει αλλαγή κάποιο κομμάτι και αν είναι τόσο σοβαρό αν αξίζει να πληρώσω για να το φτιάξω. Κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά αν και είναι πολύ πιο αργό από όταν το πήρα πριν 4-5 χρόνια.

Τι θερμοκρασίες εχεις δηλαδή οταν παίζεις παιχνίδια και τι θερμοκρασίες σε idle ;

Δεν ξέρω ακριβώς, αρκετά ψηλές δηλαδή αν βάλεις το χέρι από κάτω ζεσταίνεται πάρα πολύ.

Τα fps πέφτουν ακόμα και όταν είναι κρύο.

Δημοσ.

αν θες βοήθεια κόψε λίγο τις ειρωνίες.

το κάθε λάπτοπ έχει μοντέλο ένα σκέτο turbo x είναι σα να λες χάλασε ενα αμάξι με 4 ρόδες.

κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες αν και απο αυτά που γράφεις χρειάζεται άνοιγμα για καθαρισμό.

Δημοσ.

αν θες βοήθεια κόψε λίγο τις ειρωνίες.

το κάθε λάπτοπ έχει μοντέλο ένα σκέτο turbo x είναι σα να λες χάλασε ενα αμάξι με 4 ρόδες.

κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες αν και απο αυτά που γράφεις χρειάζεται άνοιγμα για καθαρισμό.

Πρώτα απ' όλα από την στιγμή που ειρωνεύτηκε αυτός θα ειρωνεύομαι και εγώ

Δεύτερον όπως και τα αμάξια έτσι και οι υπολογιστες έχουν κάποια κοινά πράγματα σε όλα τα μοντέλα, οπότε αν σου πω πως το αμάξι μου τα φρένα του σφυρίζουν, ξέρεις αμέσως οτι σχεδόν σίγουρα φταίνε τα τακάκια χωρίς να ξέρεις τι αμάξι έχω.

Τρίτων: κατέβασα αυτό που είπες και οι θερμοκρασίες ήταν IDLE: 52-53 C      GAME:  62-63 C και το game κολλούσε άπειρα (CoD black ops σε περίπτωση που χρειάζεσαι το όνομα)

τέλος αν θέλει οπωσδήποτε service πείτε το να τελειώνουμε, αφού αν δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου θα πάω να ρωτήσω σε κάνα μαγαζί αν φτιάχνει και πόσα λεφτά θέλει.

Δημοσ.

Θανάση το φωνάζω.

τι σημασία έχει, εγώ ρωτάω αν είναι σοβαρό το πρόβλημα και θέλει αλλαγή κάποιο κομμάτι και αν είναι τόσο σοβαρό αν αξίζει να πληρώσω για να το φτιάξω. Κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά αν και είναι πολύ πιο αργό από όταν το πήρα πριν 4-5 χρόνια.

Δεν ξέρω ακριβώς, αρκετά ψηλές δηλαδή αν βάλεις το χέρι από κάτω ζεσταίνεται πάρα πολύ.

Τα fps πέφτουν ακόμα και όταν είναι κρύο.

Είναι εκείνο που βγάζει πρόβλημα στα ενσωματωμένα γραφικά και θέλει αντικατάσταση ολόκληρη η μητρική.

Εκτός και αν είναι το άλλο που υπερθερμαίνεται η gpu και θέλει αυτή αντικατάσταση.

Μάλλον όμως είναι εκείνο που έχει γενικά πρόβλημα υπερθέρμανσης λόγω κακής ψύξης και σχεδιασμού οπότε θέλει άνοιγμα πάλι, καθαρισμούς, αλλαγές αναλωσίμων απαγωγής θερμότητας, βάση με ανεμιστήρα κ.α.

Ξεκίνα από όπου σε βολεύει.

Πρώτα απ' όλα από την στιγμή που ειρωνεύτηκε αυτός θα ειρωνεύομαι και εγώ

Όχι αδερφέ δε σε ειρωνεύτηκα, η ερώτηση ήταν ειλικρινής & ευθεία.

Δεύτερον όπως και τα αμάξια έτσι και οι υπολογιστες έχουν κάποια κοινά πράγματα σε όλα τα μοντέλα, οπότε αν σου πω πως το αμάξι μου τα φρένα του σφυρίζουν, ξέρεις αμέσως οτι σχεδόν σίγουρα φταίνε τα τακάκια χωρίς να ξέρεις τι αμάξι έχω.

Ακριβώς γι'αυτό λοιπόν ξεκίνα να το φτιάχνεις με τις απαντήσεις που πήρες από πάνω.

Τρίτων: [...] (CoD black ops σε περίπτωση που χρειάζεσαι το όνομα)                   

Το όνομα του game το χρειαζόμαστε, του λάπτοπ είναι περιττό... σωστός!

τέλος αν θέλει οπωσδήποτε service πείτε το να τελειώνουμε, αφού αν δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου θα πάω να ρωτήσω σε κάνα μαγαζί αν φτιάχνει και πόσα λεφτά θέλει.

Στείλτο στο service να τελειώνουμε και εμείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι εκείνο που βγάζει πρόβλημα στα ενσωματωμένα γραφικά και θέλει αντικατάσταση ολόκληρη η μητρική.

Εκτός και αν είναι το άλλο που υπερθερμαίνεται η gpu και θέλει αυτή αντικατάσταση.

Μάλλον όμως είναι εκείνο που έχει γενικά πρόβλημα υπερθέρμανσης λόγω κακής ψύξης και σχεδιασμού οπότε θέλει άνοιγμα πάλι, καθαρισμούς, αλλαγές αναλωσίμων απαγωγής θερμότητας, βάση με ανεμιστήρα κ.α.

Ξεκίνα από όπου σε βολεύει.

Άρα θα το καθαρίσω θα πάρω και ένα cooling base και αν δεν φτιάξει θα το πάω στο πλαίσιο ή για πέταμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι μη το πετάς ρεκουμπαρε.αν δεν το θες, Πεςτο μοντελο γιατί έχουμε και εμείς τούβλο χ κσι ψάχνουμε κάποια παρτς , γιατί το σέρβις του πλαισίου δαγκωνει. Το μοντελο το γράφει απο κάτω σε ενα αυτοκόλλητο ταμπελακι π.χ. clevo m765su ( το δικο μου).

Δημοσ.

Τα parts όλα ίδια είναι φίλε μου :P

Αρχίζω να πιστεύω πως οι κάτοχοι των turbox δεν είναι & ιδιαίτερα περήφανοι για τα μηχανήματα που έχουν στα χέρια τους.

Δημοσ.

Κλείνει από μόνο του συνήθως όταν παίζω παιχνίδια  αλλά όχι πάντα. Επίσης τα fps όταν παίζω από 60 που ήταν πριν αρχίσει αυτή η ιστορία έχουν πέσει στα 15-25 στο ίδιο παιχνίδι. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν λόγω υπερθέρμανσης αλλά και παλιότερα που ζεσταινόταν πολύ δεν έκλεινε. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει? Η εγγύηση έχει λήξει κάνα χρόνο  τώρα, να το πάω για φτιάξιμο, μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ή δεν αξίζει τα λεφτά για να το φτιάξω?

κακό σασί και επεξεργαστή

Δημοσ.

Όχι μη το πετάς ρεκουμπαρε.αν δεν το θες, Πεςτο μοντελο γιατί έχουμε και εμείς τούβλο χ κσι ψάχνουμε κάποια παρτς , γιατί το σέρβις του πλαισίου δαγκωνει. Το μοντελο το γράφει απο κάτω σε ενα αυτοκόλλητο ταμπελακι π.χ. clevo m765su ( το δικο μου).

clevo w251hn

Δημοσ.

μακρυα απο turbox παιδια.πιο παλια την ειχα πατησει ασχημα.τοτε ητανε ακομα χειροτερα τα πραγματα.ουτε usb stick turbox δεν αγοραζω πλεον

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...