Demon Lord Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή για windows phone 8 και 8.1 για ένα φοιτητικό πρότζεκτ αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχω συσκευή με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Αν βάλω windows 8.1 σε virtual machine θα μπορώ να κάνω τεστς αποτελεσματικά; Αν όχι τι εναλλακτικές έχω; Η εφαρμογή πρέπει να γίνει απαραίτητα σε windows και δεν παίζει να αγοράσω συσκευή. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
KwstasXt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Με το SDK που εχω κατεβασει μου παρεχονται ολα τα εργαλεια και γινεται να τρεξεις την εφαρμογη σε virtual περιβαλλον της συσκευης.
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θυμαμαι καλα, ο emulator για wp8 περιλαμβανεται στο sdk... των windows phone, δηλαδη του πακετου που ειναι για αναπτυξη εφαρμογων για wp8 και μπαινει με αυτο. Το που θα το βρεις ειναι αλλο θεμα. Παντως δεν χρειαζεται να μπλεξεις με virtual machine κλπ, εκτος αν δεν εχεις windows 8 στο pc σου. http://dev.windows.com/en-us/develop/download-phone-sdk
Demon Lord Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι δεν έχω, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερο πρόβλημα να στήσω ένα virtual machine με windows 8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα