Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους τους φιλους,ελπιζω να ποσταρα στην σωστη ενοτητα.Λοιπον το προβλημα μου στα τελευταια 3 φορματ το οποιο δεν μπορω να λυσω ειναι το εξης->Οταν ανοιγω ενα αρχειο κειμενου και γραφω ελληνικα οταν παω να το κανω save μου βγαζει το εξης μηνυμα

This file contains characters in Unicode format wich will be lost if you save this file as an ANSI encoded text file.To keep the Unicode information click Cancel below and then select one of the Unicode options from the Encoding drop down list.Continue?

Απ το πληκτρολογιο δεν εχω προβλημα,γραφω ελληνικα κανονικα,οι υποτιτλοι οταν τους ανοιξεις γραφουν αλαμπουρνεζικα αλλα παιζουν κανονικα,το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να σωσω ενα αρχειο με ελληνικα.μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?ευχαριστω

Δημοσ.

Πήγαινε : control panel>clock language & Region> region and language

στη καρτέλα :administrative >language for non-Unicode characters επιλέγεις CHANGE SYSTEM LOCALE και βάζεις Greek.

Restart κ εισαι έτοιμος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, αν κρίνω από το μήνυμα έχεις Αγγλικά win (ποια έχεις; ).

Το μήνυμα που σου βγάζει είναι ξεκάθαρο. Προσπαθείς να σώσεις ένα αρχείο κειμένου σε ANSI κωδικοποίηση αλλά το κείμενο περιλαμβάνει unicode χαρακτήρες οι οποίοι δεν θα αποθηκευτούν σωστά σε μορφή ANSI.

Το ότι δεν σου εμφανίζει Ελληνικούς υπότιτλους (δεν λες όμως σε ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής) είναι ότι δεν έχεις ορίσει την Ελληνική γλώσσα για τα μη unicode προγράμματα. Κάνε αυτό που σου λέει ο mikelamar.

Επίσης, κάθε πρόγραμμα έχει επιλογή για κωδικοποίηση χαρακτήρων για τους υπότιτλους. Πρέπει να το κάνεις Greek ή 1253 ή Greek Windows (ανάλογα με το πρόγραμμα).

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε : control panel>clock language & Region> region and language

στη καρτέλα :administrative >language for non-Unicode characters επιλέγεις CHANGE SYSTEM LOCALE και βάζεις Greek.

Restart κ εισαι έτοιμος.

Λυθηκε μ αυτον τον τροπο,ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις,να σται καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...