TikiTaka23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω για εσας αλλα τωρα που ειδα ενα hands-on βιντεο για το lg g2 εμαθα οτι η διαθεσιμη μνημ ειναι ακομα λιγοτερη ... στα 10 gb ...
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω για εσας αλλα τωρα που ειδα ενα hands-on βιντεο για το lg g2 εμαθα οτι η διαθεσιμη μνημ ειναι ακομα λιγοτερη ... στα 10 gb ... Τι ακριβως θες να βαλεις μεσα στο κινητο? Ταινιες,μουσικη και 4-5 games των 1gb? Αν ναι απεφυγε το G2 γιατι σε βλεπω με αγγελια σε καμια βδομαδα.
TikiTaka23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 stamatinho ναι σε ολα αυτα που ειπες . καλο μου φαινεται το κινιτο αλλα αυτο με προβληματιζει πιο πολυ διοτι το ιδιο προβλημα ειχα και με το παλιο μου κινιτο και δεν θελω να το ξαναεχω ... Οποτε ξερει κανεις προς τα που πρεπει να τεινω?
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 stamatinho ναι σε ολα αυτα που ειπες . καλο μου φαινεται το κινιτο αλλα αυτο με προβληματιζει πιο πολυ διοτι το ιδιο προβλημα ειχα και με το παλιο μου κινιτο και δεν θελω να το ξαναεχω ... Οποτε ξερει κανεις προς τα που πρεπει να τεινω? Αν σου αρεσει τοσο πολυ το G2 μπορεις να παρεις ενα otg καλωδιο η ενα microsd meenova https://www.skroutz.gr/c/481/card-readers/m/14677/Meenova.htmlκαι να τα βαζεις εκει μεσα. Προσωπικα ποτε δε συμπαθησα τις microsd τις εσωτερικες για καποιους λογους και οσα κινητα 16ρια πηρα παρολο που ειχαν slot για microsd ποτε δεν εβαλα. Στα 260-270 ευρω που δινεις δε βλεπω κατι αλλο απο 64gb xiaomi mi3 αλλα κ εκει ενα 20-30 παραπανω θα το ριξεις. Εκτος αν βολευτεις με κατι που να εχει slot για microsd αλλα περσινα-προπερσινα specs. 1
Fronimitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και αναφερθηκε η χρηση micro sd και otg,γινεται να τραβηχτει βιντεο και να αποθηκευεται απευθειας σε usb stick η σε micro sd με ανταπτορα που ειναι συνδεδεμενα στο κινητο με καλωδιο otg? Απο οσο ξερω σε στοκ μορφη δε νομιζω να γινετε.Δεν ξερω αν τα καταφερεις με καποια εφαρμογη ή καποια custom rom ή kernel. Ενημερωτικα το LG G2 32gb το καλυπτει με εγγυηση κανονικα η LG,οποτε ριξε μια ματια και σε αυτο αν και ξεφευγεις απο το budget.
TikiTaka23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 FronimitisΕχω ξηφυγει ηδη πολυ απο το budget ........
Grey Warden Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο πιο δυνατή είναι μία συσκευή τόσο πιο πολύ θες να την γεμίσεις. Εγώ με το κινητό που είχα από το 2012 είχε ελευθερο χώρο 5gb και έπαιρνε micro sd αλλά ποτέ δεν το γέμισα. Τώρα με το Note σύντομα θα έχω γεμίσει και τα 26,5 gb που έχει ελεύθερα και θα πάρω μια 64άρα κάρτα να βάλω.
Fronimitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο πιο δυνατή είναι μία συσκευή τόσο πιο πολύ θες να την γεμίσεις. Εγώ με το κινητό που είχα από το 2012 είχε ελευθερο χώρο 5gb και έπαιρνε micro sd αλλά ποτέ δεν το γέμισα. Τώρα με το Note σύντομα θα έχω γεμίσει και τα 26,5 gb που έχει ελεύθερα και θα πάρω μια 64άρα κάρτα να βάλω. Ειναι γιατι μαλλον δεν εχεις αρκετα data.Εμενα που μου δινει η Vodafone κοντα 3gb ιντερνετ,απο τα 10gb που ειναι διαθεσιμα στο G2 μου εχω ελευθερα τα 4,50.
stamatinho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω με note 2 16ρι και με microsd slot δεν του ειχα βαλει microsd ειχα ελευθερα 7gb μεσα Στην αρχη του ειχα παρει μια 32αρα αλλα για 1 χρονο ηταν αδεια και την εστειλα. Ειναι η χρηση που κανει ο καθενας.Προσωπικα δε μου αρεσει να φορτωνω πολυ το κινητο. Τα βασικα για μενα ειναι ενας καλος browser,fb,skype,viber,2-3 παιχνιδακια που παιζω clash of clans,boom beach και απο κει και περα παρα πολυ σπανια βιντεο και αρκετες φωτο.Κινητο ειναι παιδες. Οποτε με αναλογη χρηση το G2 ας πουμε θα φαινετε ατελειωτη η μνημη του. Τωρα αν τυχει και βαλεις και 2-3 ταινιες σε κανα ταξιδι ε οκ δε χαθηκε κ ο κοσμος.Και παλι χωρανε αλλα υπαρχει και το otg οπως ειπα. 1
Grey Warden Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι γιατι μαλλον δεν εχεις αρκετα data.Εμενα που μου δινει η Vodafone κοντα 3gb ιντερνετ,απο τα 10gb που ειναι διαθεσιμα στο G2 μου εχω ελευθερα τα 4,50. Τι σχέση έχουν τα data; Απλά έχω φορτώσει το κινητό με πολλά παιχνίδια και εφαρμογές που δεν θα το έκανα σε μια φθηνή συσκευή.
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μακρια απο τηλεφωνα οπως g2/nexus 5 που δεν περνουν καρτα sd.Και sd να μην χρειαζεστε τωρα σε 4-6 μηνες μπορει να χρειαστειτε και τοτε δεν θα εχετε χωρο για τιποτα και θα ψαχνετε να πουλησετε το κινητο σας.Πολυ καλυτερη επιλογη ειναι ενα note 3 neo η ενα galaxy s4 η xperia z1 honami.Περνετε κινητα που να δεχονται SD τα αλλα δεν κανουν για smartphone
stamatinho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μακρια απο τηλεφωνα οπως g2/nexus 5 που δεν περνουν καρτα sd.Και sd να μην χρειαζεστε τωρα σε 4-6 μηνες μπορει να χρειαστειτε και τοτε δεν θα εχετε χωρο για τιποτα και θα ψαχνετε να πουλησετε το κινητο σας.Πολυ καλυτερη επιλογη ειναι ενα note 3 neo η ενα galaxy s4 η xperia z1 honami.Περνετε κινητα που να δεχονται SD τα αλλα δεν κανουν για smartphone Oτι χρηση θα του κανει αρχικα καποιος την ιδια χρηση θα του κανει και σε 1 χρονο.Εγω με 16ρι χωρις sd ειχα 6-7gb free 1.5 χρονο κοντα και δεν ηξερα και τι να τα κανω κιολας. Για το φιλο πιο πανω που θελει να περασει απο την αρχη τα παντα ολα σε ενα κινητο σιγουρα δε κανει. Αλλα το οτι δε κανουν για smartphone τα 16ρια δε μπορω να το καταλαβω αυτο που λες. Δηλαδη αν καποιος θελει να μετατρεψει το κινητο σε tv,παιχνιδομηχανη,φωτογραφικη,pc,καμερα ακουγεται πιο λογικο? δεν ξερω για εσας αλλα τωρα που ειδα ενα hands-on βιντεο για το lg g2 εμαθα οτι η διαθεσιμη μνημ ειναι ακομα λιγοτερη ... στα 10 gb ... Φιλε μου εχεις δοκιμασει 16ρι και δε σου εκανε?Αν ναι ουτε τωρα θα σου κανει.. Αν οχι και απλα σε φοβιζουν τα 10gb μνημης ψαχτο καλυτερα μηπως παρεις τζαμπα αλλο κινητο και οχι αυτο που σαρεσει μονο και μονο για μνημη και στο τελος μεινει και κενη.
StigmaX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μακρια απο τηλεφωνα οπως g2/nexus 5 που δεν περνουν καρτα sd.Και sd να μην χρειαζεστε τωρα σε 4-6 μηνες μπορει να χρειαστειτε και τοτε δεν θα εχετε χωρο για τιποτα και θα ψαχνετε να πουλησετε το κινητο σας.Πολυ καλυτερη επιλογη ειναι ενα note 3 neo η ενα galaxy s4 η xperia z1 honami.Περνετε κινητα που να δεχονται SD τα αλλα δεν κανουν για smartphone Οι ανάγκες του κάθε χρήστη είναι τελείως διαφορετικές... Το ότι εσύ χρειάζεσαι sd card δεν σημαίνει πως χρειάζεται και ο άλλος... G2 και Nexus παραμένουν εξαιρετικές επιλογές στα λεφτά τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα