Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινιτο εγω το θελω να το φορτωνω πολυ , βιντεο 1080p μουσικη, παιχνιδια μεγαλα 3-4 gb , ταινειες κτλπ . Τωρα αμα παω να παρω το lg g2 μονο για τα χαρακτιριστικα του και να μην μου αρεσει το κινιτο ''τι να λεμε τωρα'' . Οσο για μικροτερο budget που αναφερατε τοσο το καλυτερο . Δεν θα πανε χαμενα τα υπολοιπα  :-D .

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου για Moto g πηγαινε...αυτο εχω τωρα!

Καθαρο Android Kit kat, 16gb, 210€ στο σκρουτζ...

Δεν κολλαει καθολου! Ωραια αισθηση και στο χερι...καθαρα vfm

Δημοσ.

Φιλε μου για Moto g πηγαινε...αυτο εχω τωρα!

Καθαρο Android Kit kat, 16gb, 210€ στο σκρουτζ...

Δεν κολλαει καθολου! Ωραια αισθηση και στο χερι...καθαρα vfm

Διαβάζετε τι λέει ο άνθρωπος; Θέλει να το φορτώνει το κινητό του. 

Δημοσ.

Εχω δει πολλα αρκετα καλα smartphones και μεχρι στιγμης τεινω προς Samsung galaxy s4 mini η HTC ΟΝΕ ΜΙΝΙ και HTC Desire 610 . Τι καλυτερο μου προτεινετε?

Όλα τα mini προσφέρουν πολύ λίγα σε σχέση με τα λεφτά που ζητάνε.

H καλύτερη επιλογή είναι το Lg G2 από Ελλάδα.

To καλύτερο VFM High-end κινητό που υπάρχει. Τρομερές επιδόσεις, καταπληκτική οθόνη, υψηλότερη ευκρίνεια και από του iphone 6 plus και 13MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή. 16GB, διαθέσιμα κάπου στα 10GB.

Με σωστή αξιοποίηση του χώρου θα είσαι ΟΚ. Αν θές να φορτώνεις πράγματα και να ξεχνάς τι έβαλες, δεν θα είσαι ΟΚ. Όχι ότι δεν υπάρχουν λύσεις γι'αυτό.

Όπως και να έχει, σε εκείνη τη περίπτωση πάς σε κατώτερες συσκευές καθαρά και μόνο για το θέμα του microsd slot.

Δημοσ.

Διαβάζετε τι λέει ο άνθρωπος; Θέλει να το φορτώνει το κινητό του. 

Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι έχουν αγοράσει και με την λογική του χωριάτη λένε και στον άλλο, " πάρτο είναι καλό ", άσχετα αν του κάνει ή όχι.

Σε λίγο θα του πούνε να βάλει μπαλαντέζα με εξωτερικό δίσκο :P

Δημοσ.

Ναί, ένα OTG καλωδιάκι με ένα στικάκι για τις ταινίες είναι σοβαρό πρόβλημα, όταν θα τις παίζεις σε μία από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Αυτό για όταν είσαι εκτός σπιτιού.

Ή να έχεις ένα απλούστατο network για να τραβάς τις ταινίες σου από ένα shared φάκελο ή δίσκο όταν είσαι εντός σπιτιού.

Όπως είπαμε, αν 10GB δεν είναι αρκετά, τότε πάς με τα ίδια λεφτά σε κατώτερες συσκευές.

Καλή επιλογή είναι το Moto G, η 4G έκδοση με microsd slot από το amazon. 210 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Ναί, ένα OTG καλωδιάκι με ένα στικάκι για τις ταινίες είναι σοβαρό πρόβλημα, όταν θα τις παίζεις σε μία από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Αυτό για όταν είσαι εκτός σπιτιού.

Ή να έχεις ένα απλούστατο network για να τραβάς τις ταινίες σου από ένα shared φάκελο ή δίσκο όταν είσαι εντός σπιτιού.

Καταργείς την ένοια του smartphone.

Δημοσ.

Τίποτα δεν καταργείς.

Τα OTG καλώδια έχει πολύ καιρό πλέον που θεωρούνται ιδανικές λύσεις για αρχεία πολύ μεγάλου όγκου, τόσο το καλώδιο όσο και το στικάκι έχουν πολύ μικρό όγκο, ενώ το να έχεις δίκτυο στο σπίτι σου για διαμοιρασμό υλικού μεταξύ των έξυπνων συσκευών,  κάνει τα πράγματα πολύ πιό εύκολα, γρηγορότερα και καλύτερα, από το να γράφεις τοπικά σε κάθε συσκευή το υλικό.

Και σου μένει άφθονος χώρος για να βάλεις επάνω εκείνες τις ταινίες που αναγκαστικά θα τις δείς εκτός σπιτιού και δεν σου αρέσει η OTG λύση.

Όλα εξαρτώνται από το χρήστη και τις ανάγκες του. Λύσεις υπάρχουν για όλα τα γούστα. Aν το budget σου είναι περιορισμένο, αναγκαστικά θα ρίξεις από άλλα features του κινητού για να έχεις το microsd slot. Θα ρίξεις από οθόνη, κάμερα, επεξεργαστική ισχύ και πάει λέγοντας.

Και ένα ενδιαφέρον άρθρο που παρουσιάζει μιά άλλη άποψη για τα microSD slots στα κινητά.

Storage wars: Do we really need microSD cards in our phones?

Δημοσ.
Με σωστή αξιοποίηση του χώρου θα είσαι ΟΚ. Αν θές να φορτώνεις πράγματα και να ξεχνάς τι έβαλες, δεν θα είσαι ΟΚ. Όχι ότι δεν υπάρχουν λύσεις γι'αυτό.

Όπως και να έχει, σε εκείνη τη περίπτωση πάς σε κατώτερες συσκευές καθαρά και μόνο για το θέμα του microsd slot.

Καλή επιλογή είναι το Moto G, η 4G έκδοση με microsd slot από το amazon. 210 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Όλα εξαρτώνται από το χρήστη και τις ανάγκες του. Λύσεις υπάρχουν για όλα τα γούστα. Aν το budget σου είναι περιορισμένο, αναγκαστικά θα ρίξεις από άλλα features του κινητού για να έχεις το microsd slot. Θα ρίξεις από οθόνη, κάμερα, επεξεργαστική ισχύ και πάει λέγοντας.

Να ναι καλά η δυνατότητα παράθεσης.

Από μένα για τον δημιουργό του τόπικ η συμβουλή μου είναι να πάρει το LG G2, το οποίο είναι απίστευτη συσκευή για τα λεφτά της. Με έξυπνη διαχείρηση των πόρων του, δεν θα έχει πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου.

Αν το microsd είναι ο απόλυτος παράγοντας, το Moto G με microsd slot (δεν υπάρχει Ελλάδα) από amazon είναι μιά πάρα πολύ καλή επιλογή. Είναι το πιό hot vfm smartphone που υπάρχει, με εξαιρετική οθόνη και υπέραρκετή ιπποδύναμη.

Αυτά από μένα και καλή συνέχεια.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/reviews-accessing-MicroSD-latest-solved/forum/Fx1JVW2K9WEGL3N/Tx291YOWRKCAVDM/1?_encoding=UTF8&asin=B00KB0YDBG

Many reviews state that there is an issue with accessing the MicroSD card. What is the latest on this issue and has it been solved?

Έπεσες στην περίπτωση :P

Επίσης σε αυτό το ανώτερης ποιότητας smartphone η μπαταρία είναι "ενσωματωμένη".

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε η χρηση micro sd και otg,γινεται να τραβηχτει βιντεο και να αποθηκευεται απευθειας σε usb stick η σε micro sd με ανταπτορα που ειναι συνδεδεμενα στο κινητο με καλωδιο otg?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...