king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πρωτα απ'ολα αυτο που βαζεις σε παραθεση σε Βold ειναι για το nexus... Δευτερον επειδη εσενα σου αρεσει απο κοντα δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο. Δεν βλεπω να απαντας κατι για την αναλυση. Καλα για την καμερα αστο..Αλλο ειναι καλη και αλλο εχει καλυτερη απο το G2 που προφανως δεν ειπες παλι καλα...Και το HTC one εχει "καλη" καμερα με τα ultra pixel αλλα μπροστα στο g2, s4 κλαινε μανες..Οταν βρεις εστω και 1 λογο στο οποιο το Note neo ειναι καλυτερο απο το G2 τοτε γραψτο.Μην το λες επειδη σου αρεσει εσενα. Εδω λεμε τι ειναι καλυτερο σε επιδοση σε ενα ποσο δεν λεμε τι αρεσει στον καθενα... Δεν μιλησα για το nexus.Επισης μιλησα για την αναλυση του note 3 neo οτι δεν διακρινεις διαφορα με το κανονικο note 3 που εχει full hd οσο κοντα και να πας. note 3 neo εχει καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη απο το g2.Περνει sd ενω τα 16b του g2 δεν φτανουν για τιποτα.Εχει πενακι.Εχει τοπ multitasking οπως το note 3.Εχει κορυφαια μπαταρια οπως και το g2.Εξαπυρηνο επεξεργαστη λιγο κατωτερο του sd800 αλλα με την 720p αναλυση ειναι σχεδον ισα σε επιδοσεις.Το g2 οχι μονο εχει μικροτερη οθονη αλλα με τα απαισια on screen buttons μικραινει ακομα περισσοτερο. Για μενα οπως και για πολλους αλλους το g2 ειναι ενα μισο τηλεφωνο χωρις την sd.Note 3 neo μετα παμε για το κανονικο note 3.Οσοι εχετε αμφιβολιες παρακαλω να πατε να τα δειτε απο κοντα και να τα συκρινετε μεταξυ τους και οχι απλα να λετε το g2 ειναι καλυτερο απο το note 3 neo επειδη αυτο εχετε. Κατοχος κανονικου note 3 που δεν περιμενα να το φτανει τοσο κοντα σε επιδοσεις κινητο σαν το note 3 neo.
Haris San Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μιλησα για το nexus.Επισης μιλησα για την αναλυση του note 3 neo οτι δεν διακρινεις διαφορα με το κανονικο note 3 που εχει full hd οσο κοντα και να πας. note 3 neo εχει καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη απο το g2.Περνει sd ενω τα 16b του g2 δεν φτανουν για τιποτα.Εχει πενακι.Εχει τοπ multitasking οπως το note 3.Εχει κορυφαια μπαταρια οπως και το g2.Εξαπυρηνο επεξεργαστη λιγο κατωτερο του sd800 αλλα με την 720p αναλυση ειναι σχεδον ισα σε επιδοσεις.Το g2 οχι μονο εχει μικροτερη οθονη αλλα με τα απαισια on screen buttons μικραινει ακομα περισσοτερο. Για μενα οπως και για πολλους αλλους το g2 ειναι ενα μισο τηλεφωνο χωρις την sd.Note 3 neo μετα παμε για το κανονικο note 3.Οσοι εχετε αμφιβολιες παρακαλω να πατε να τα δειτε απο κοντα και να τα συκρινετε μεταξυ τους και οχι απλα να λετε το g2 ειναι καλυτερο απο το note 3 neo επειδη αυτο εχετε. Κατοχος κανονικου note 3 που δεν περιμενα να το φτανει τοσο κοντα σε επιδοσεις κινητο σαν το note 3 neo. Καλα τωρα για την μικροτερη οθονη αστο... 5.2 ιντσες για διαστασεις σε 5αρι.. Αστο... Το 5,5 ειναι αρκετα μεγαλο στο χερι και προφανως δεν μπορεις να το λειτουργησεις με 1 χερι εκτος και αν εχεις χερια κουπια...Tο οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο δεν εφαρμοζεται στα κινητα, δεν ειναι π@π@αρι...Τωρα τα 267ppi του Note neo με τα 424ppi του G2 ενταξει δεν το λες και απαρατηρητο...(μην με κανεις να κατσω να βρω ποσα περισσοτερα pixel της εκατο εχει). Οταν βρεις επιχειρημα για το "καλυτερη οθονη" σφυρα... Τωρα να μου πεις για την μπαταρια οτι δεν βγαινει και οτι δεν μπορεις να βαλεις SD ok αυτο το δεχομαι σαν μειονεκτημα!Αλλα οταν αρχισει η μπαταρια να μην κραταει οπως στην αρχη ηδη θα αλλαζες κινητο απο μονος σου, οποτε... Αλλα τα 16 μια χαρα φτανουν εκτος αν θες να βαλεις ολη την δισκογραφια απο ολες τις μπαντες... Γιατι αν λες απο apps μια χαρα ειναι...Αλλα αυτο εξαρταται και απο την χρηση του καθενος δεν ειναι αντικειμενικο.
king2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα τωρα για την μικροτερη οθονη αστο... 5.2 ιντσες για διαστασεις σε 5αρι.. Αστο... Το 5,5 ειναι αρκετα μεγαλο στο χερι και προφανως δεν μπορεις να το λειτουργησεις με 1 χερι εκτος και αν εχεις χερια κουπια...Tο οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο δεν εφαρμοζεται στα κινητα, δεν ειναι π@π@αρι...Τωρα τα 267ppi του Note neo με τα 424ppi του G2 ενταξει δεν το λες και απαρατηρητο...(μην με κανεις να κατσω να βρω ποσα περισσοτερα pixel της εκατο εχει). Οταν βρεις επιχειρημα για το "καλυτερη οθονη" σφυρα... Τωρα να μου πεις για την μπαταρια οτι δεν βγαινει και οτι δεν μπορεις να βαλεις SD ok αυτο το δεχομαι σαν μειονεκτημα!Αλλα οταν αρχισει η μπαταρια να μην κραταει οπως στην αρχη ηδη θα αλλαζες κινητο απο μονος σου, οποτε... Αλλα τα 16 μια χαρα φτανουν εκτος αν θες να βαλεις ολη την δισκογραφια απο ολες τις μπαντες... Γιατι αν λες απο apps μια χαρα ειναι...Αλλα αυτο εξαρταται και απο την χρηση του καθενος δεν ειναι αντικειμενικο. Οπως προειπα κρεμεσε πολυ απο τα specs.Πανε δες το σε ενα καταστημα και θα εκπλαγεις.Και εγω τα ιδια ελεγα αλλα δεν ειναι ετσι.Η amoled του note 3 neo βαζει κατω πολλες ips οθονες των full hd.Η αναλυση αν ειναι πανω απο 250-260ppi λιγο ρολο παιζει στην ποιοτητα εικονας εκτος και αν το κρατας στα 5cm.Παιζουν πολλα αλλα ρολο οπως αντιθεση/μαυρο/γωνιες/χρωματα.Πριν απαντησεις παρακαλω πηγαινε δες το απο κοντα ωστε να μπορουμε να κανουμε μια σωστη συζητηση.
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πηγαινε προς μερια nokia lumia 730. Υ.Γ. Τωρα τα nokia θα λεγονται σχετα lumia, και το windoes phone ps, wondoes. 1
Grey Warden Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πηγαινε προς μερια nokia lumia 730. Υ.Γ. Τωρα τα nokia θα λεγονται σχετα lumia, και το windoes phone ps, wondoes. Μιλάμε για smartphones πρώην ναυαρχίδες εταιριών. Δεν χρειάζεται να τον μπερδεύουμε περισσότερο με αδιάφορα τηλέφωνα.
TikiTaka23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το samsung note 3 neo καλο αλλα πολυ μεγαλο ρε παιδια .. Θα ειναι μεγαλυτερο απο το χερι μου.Για lumia δεν κοιταω καν δεν με βολευει το λογισμικο τους. Στο G2 το προβλμα ειναι η sd που δεν παιρνει .. Το ιδιο προβλημα ειχα και με το xperia u που δεν παιρνει sd γι αυτο αρκεστηκα στα 4 gb του . Δεν θελω να εχω το ιδιο προβλημα... Για nexus 5 παει πολυ στα 290Ε.
StigmaX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Στα λεφτά που ψάχνεις αυτές είναι οι προτάσεις. Αν δεν σε καλύπτουν μπορείς να ψάξεις σε κάποιο άλλο budget, είτε μικρότερο, είτε μεγαλύτερο. ΥΓ. Τα 4gb που είχες δεν έχουν καμία σχέση με τα 16 των συσκευών που σου έχουν προταθεί. Αν δεν εχεις σκοπό να τραβάς 1080π βίντεο με τη σέσουλα η μα βάζεις games των 2-3gb θα σε καλύψουν απόλυτα.
mpac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ΥΓ. Τα 4gb που είχες δεν έχουν καμία σχέση με τα 16 των συσκευών που σου έχουν προταθεί. Αν δεν εχεις σκοπό να τραβάς 1080π βίντεο με τη σέσουλα η μα βάζεις games των 2-3gb θα σε καλύψουν απόλυτα. Να πάρει smartphone χωρις κάρτα μνήμης, επειδή κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει άλλη λύση ?
doctorkostis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι απαραιτητη για ολους η καρτα μνημης. Εγω με το nexus 5 εγω 5.5-6 GB ελευθερα αυτη τη στιγμη. Εξαρταται απο τη χρηση που του κανεις. Δεν εχω ταινιες στο κινητο, δεν τραβαω ολη την ωρα βιντεο, λιγες φωτο, εχω περιπου 1 GB μουσικη. Μια χαρα μου φτανουν τα 16GB. Γιατι ειναι περιεργο? Αν θες ολα αυτα, οκ, η SD ειναι μονοδρομος, κοιτας αλλου. Η αληθεια παντως ειναι οτι σε αυτα τα χρηματα, τα καλυτερα specs και εμπειρια χρησης ειναι σε G2 και nexus.
mpac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 10.37 gb ελεύθερα έχει, όχι 16, βάλε apps, updates, cache κτλ, δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος.Η αγορά ενός smartphone, γίνεται συνήθως για 3-5 χρόνια, αν δεν σου τύχει καμία σταβή και το παντρευτείς, άρα πριν αγορασεις μια συσκευή κοιτάς τι δεν έχει, και οχι τι έχει.
stamatinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι απαραιτητη για ολους η καρτα μνημης. Εγω με το nexus 5 εγω 5.5-6 GB ελευθερα αυτη τη στιγμη. Εξαρταται απο τη χρηση που του κανεις. Δεν εχω ταινιες στο κινητο, δεν τραβαω ολη την ωρα βιντεο, λιγες φωτο, εχω περιπου 1 GB μουσικη. Μια χαρα μου φτανουν τα 16GB. Γιατι ειναι περιεργο? Αν θες ολα αυτα, οκ, η SD ειναι μονοδρομος, κοιτας αλλου. Η αληθεια παντως ειναι οτι σε αυτα τα χρηματα, τα καλυτερα specs και εμπειρια χρησης ειναι σε G2 και nexus. Εσυ χρησιμοποιεις το κινητο σαν κινητο και αλλη το χρησιμοποιουν σαν τηλεοραση,pc,εξωτερικο σκληρο,bluray player και ραδιοφωνο Η αγορά ενός smartphone, γίνεται συνήθως για 3-5 χρόνια, Και αγορα τηλεορασης για 10-15 χρονια 1
doctorkostis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ χρησιμοποιεις το κινητο σαν κινητο και αλλη το χρησιμοποιουν σαν τηλεοραση,pc,εξωτερικο σκληρο,bluray player και ραδιοφωνο Μαζι σου. Η αγορα ειναι τεραστια, καλυπτει ολα τα γουστα. Για μενα ηταν πολυ σημαντικο το να μην κολλαει ποτε και πουθενα. Το nexus με καλυπτει μια χαρα και δε βλεπω να το αλλαζω για καιρο. Μονο τα One+/ Mi4 ζηλευω. 1
Haris San Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το samsung note 3 neo καλο αλλα πολυ μεγαλο ρε παιδια .. Θα ειναι μεγαλυτερο απο το χερι μου.Για lumia δεν κοιταω καν δεν με βολευει το λογισμικο τους. Στο G2 το προβλμα ειναι η sd που δεν παιρνει .. Το ιδιο προβλημα ειχα και με το xperia u που δεν παιρνει sd γι αυτο αρκεστηκα στα 4 gb του . Δεν θελω να εχω το ιδιο προβλημα... Για nexus 5 παει πολυ στα 290Ε. Για να στο λεμε ολοι οτι αυτες ειναι οι επιλογες υπαρχει καποιος λογος... Επισης τα 4 με τα 16 εχει διαφορα... Tα 20 ευρω παραπανω αξιζουν. Σε κοβω να παιρνεις καμια μουφα
stamatinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θελεις να εισαι μια χαρα 2 χρονακια τουλαχιστον 3 κινητα υπαρχουν. G2 16gb,Nexus 5,Oneplus One 16gb. και τα 3 ειναι καταπληκτικα κινητα. Το Νote 3 Νeo δε το εχω δει απο κοντα αλλα κατι με χαλαει.Νιωθω σαν να παιρνω κλωνο του κανονικου Νοτε 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα