TikiTaka23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω δει πολλα αρκετα καλα smartphones και μεχρι στιγμης τεινω προς Samsung galaxy s4 mini η HTC ΟΝΕ ΜΙΝΙ και HTC Desire 610 . Τι καλυτερο μου προτεινετε?
Tzakomo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Lg g2 α Φιλε με κλειστά ματιά σε αυτα τα χρήματα η Apple iPhone 4 s
Grey Warden Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Lg g2 α Φιλε με κλειστά ματιά σε αυτα τα χρήματα η Apple iPhone 4 s Κάνε οτι δεν το διάβασες. Lg G2 ή Nexus 5. Για μένα G2. 2
Leokatana Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 απο κινα δεν ενδιαφέρεσαι? εχω το xiaomi mi3 και το εχω λατρεψει 220 ευρο μου κοστισε το 4s δεν αξίζει απλα
doctorkostis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνω με τους προηγουμενους. G2, nexus 5 απο Ελλαδα. Mi3 απο Κινα για πιο φθηνο, 1+1 σε αυτα τα χρηματα για flagship. To μηλο 4s ειναι εξαιρετικο... ανεκδοτο. 1
eddie1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνω με τους προηγουμενους. G2, nexus 5 απο Ελλαδα. Mi3 απο Κινα για πιο φθηνο, 1+1 σε αυτα τα χρηματα για flagship. To μηλο 4s ειναι εξαιρετικο... ανεκδοτο. +1 από εμένα απλώς το nexus 5 έχει και τις συνεχείς αναβαθμίσεις και θα πάρει την 5.0 εκδόση αλλά και την 6.0 πιθανόν και σε κάθε εκδόση το κάνει πιο γρήγορο από αυτή που φοράει εκείνη την στιγμή.
StigmaX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δυο επιλογές στα λεφτά αυτά. LG G2 και Nexus 5. Συγκρίσεις μεταξύ τους μπορείς να βρείς άπειρες για να κάνεις την τελική σου επιλογή. Τώρα για προτάσεις τύπου iPhone 4s απλά για γέλια...
TikiTaka23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για το lg g2 τι να πω παιδια εχω ακουσει παρα πολλα λογια αλλα δεν μου αρεσει η εμφανιση του και πολυ. iphone 4 ουτε καν πολυ παλιο για το htc one mini τι γνωμη εχετε? Θελω πανω απολα το κινιτο να ειναι αρκετα γρηγορο γιατι μου την εχει σπασει που ειμαι 2 χρονια με ενα Xperia U που κανει 40'' να ανοιξει fb κ.λ.π. .
Grey Warden Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για το lg g2 τι να πω παιδια εχω ακουσει παρα πολλα λογια αλλα δεν μου αρεσει η εμφανιση του και πολυ. iphone 4 ουτε καν πολυ παλιο για το htc one mini τι γνωμη εχετε? Θελω πανω απολα το κινιτο να ειναι αρκετα γρηγορο γιατι μου την εχει σπασει που ειμαι 2 χρονια με ενα Xperia U που κανει 40'' να ανοιξει fb κ.λ.π. . Το htc one mini ειναι υποδεέστερο σε σχέση με αυτά που λεμε. Το μονο θεμα οτι δεν παίρνουν microsd.
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Note 3 neo απο μενα εξαιρετικο σε ολα ειναι κινηταρα για τα λεφτα που ζηταει
Haris San Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Note 3 neo απο μενα εξαιρετικο σε ολα ειναι κινηταρα για τα λεφτα που ζηταει Μαπα. Ουτε Full HD αναλυση,ουτε καμερα συγκρισιμη με του G2. Για το lg g2 τι να πω παιδια εχω ακουσει παρα πολλα λογια αλλα δεν μου αρεσει η εμφανιση του και πολυ. iphone 4 ουτε καν πολυ παλιο για το htc one mini τι γνωμη εχετε? Θελω πανω απολα το κινιτο να ειναι αρκετα γρηγορο γιατι μου την εχει σπασει που ειμαι 2 χρονια με ενα Xperia U που κανει 40'' να ανοιξει fb κ.λ.π. . Το lg g2 ειναι αρκετα ομορφο κινητο, ειδικα στο ασπρο φαινονται ακομα πιο πολυ τα μικρα bezel (πλαισιο γυρω απο την οθονη). Το nexus 5 ειναι g2 χωρις καποια χαρακτηριστικα (πχ μικροτερη μπαταρια, κατωτερη καμερα, μικροτερες γωνιες θεασης στην οθονη, μικροτερη οθονη). Περα απο αυτα ειναι τα ιδια και το nexus εχει το πλεονεκτημα του οτι θα εχει παντα την τελευταια εκδοση λειτουργικου.Οποτε εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2.Επισης επειδη εγω εχω το g2 και ο κολλητος μου το nexus 5 μου φαινεται λιγο περιεργο που το nexus δεν εχει skin πανω απο το android αλλα αυτο δεν ειναι μειονεκτημα προφανως... Τωρα για mini συσκευες...Γελαει ο κοσμος...
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το lg g2 ειναι αρκετα ομορφο κινητο, ειδικα στο ασπρο φαινονται ακομα πιο πολυ τα μικρα bezel (πλαισιο γυρω απο την οθονη). Το nexus 5 ειναι g2 χωρις καποια χαρακτηριστικα (πχ μικροτερη μπαταρια, κατωτερη καμερα, μικροτερες γωνιες θεασης στην οθονη, μικροτερη οθονη). Περα απο αυτα ειναι τα ιδια και το nexus εχει το πλεονεκτημα του οτι θα εχει παντα την τελευταια εκδοση λειτουργικου.Οποτε εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2.Επισης επειδη εγω εχω το g2 και ο κολλητος μου το nexus 5 μου φαινεται λιγο περιεργο που το nexus δεν εχει skin πανω απο το android αλλα αυτο δεν ειναι μειονεκτημα προφανως... Τωρα για mini συσκευες...Γελαει ο κοσμος... Μαπα. Ουτε αναλυση FHD ουτε καμερα που να συγκρινεται με του g2. Πανε δες το απο κοντα και ασε τις εξυπναδες.Δεν διακρινεις διαφορα νοτε 3 νεο και κανονικο νοτε 3.Η καμερα του επισης ειναι καλη.Στην κατηγορια τιμης του δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.
Haris San Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πανε δες το απο κοντα και ασε τις εξυπναδες.Δεν διακρινεις διαφορα νοτε 3 νεο και κανονικο νοτε 3.Η καμερα του επισης ειναι καλη.Στην κατηγορια τιμης του δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο. Πρωτα απ'ολα αυτο που βαζεις σε παραθεση σε Βold ειναι για το nexus... Δευτερον επειδη εσενα σου αρεσει απο κοντα δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο. Δεν βλεπω να απαντας κατι για την αναλυση. Καλα για την καμερα αστο..Αλλο ειναι καλη και αλλο εχει καλυτερη απο το G2 που προφανως δεν ειπες παλι καλα...Και το HTC one εχει "καλη" καμερα με τα ultra pixel αλλα μπροστα στο g2, s4 κλαινε μανες..Οταν βρεις εστω και 1 λογο στο οποιο το Note neo ειναι καλυτερο απο το G2 τοτε γραψτο.Μην το λες επειδη σου αρεσει εσενα. Εδω λεμε τι ειναι καλυτερο σε επιδοση σε ενα ποσο δεν λεμε τι αρεσει στον καθενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα