Προς το περιεχόμενο

Αγορα Toshiba Encore 8 για desktop replacement.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Κουβεντιάζοντας εδώ με την παρέα μου, εχει τεθεί το εξής θέμα:

Ένας φίλος λόγω μετακινήσεων δουλειας αλλα και οικογενειας θέλει να εχει windows PC για χρήση office,online tenies και browsing. Επειδή όμως περνάει πολλές μέρες είτε σε ξενοδοχείο, είτε στο σπίτι της κοπέλας του, είτε στο δικό του...ειναι λειτουργικό να πάρει ένα Toshiba encore και να εχει ένα "φορητό pc/ tablet" συνδέοντας το σε tv?

Οι συνδέσεις θα του επιτρέπουν ταυτόχρονα να λειτουργεί ασύρματο keyboard, ασύρματο mouse, hdmi και ταυτόχρονα να φορτίζει πιθανώς με ένα Υ καλώδιο;

Ευχαριστώ!

Εναλλακτικα υπάρχει κάποιος τρόπος να κανεις όλες τις παραπάνω συνδέσεις με κάποιο dock?

Δημοσ.

Το encore, έχει θύρα micro HDMI και micro USB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το συνδέσεις σε tv ή monitor και να φορτίζεις κιόλας. Για πληκτρολόγιο ποντίκι θα πρότεινα να κοιτάξει την λύση της σύνδεσης με bluetooth. Μία άλλη σκέψη είναι πληκτρολόγιο με trackpad κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html.

Δημοσ.

Το encore, έχει θύρα micro HDMI και micro USB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το συνδέσεις σε tv ή monitor και να φορτίζεις κιόλας. Για πληκτρολόγιο ποντίκι θα πρότεινα να κοιτάξει την λύση της σύνδεσης με bluetooth. Μία άλλη σκέψη είναι πληκτρολόγιο με trackpad κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html.

Ευχαριστω φιλε μου.

1.Μπορει να βαλει στο usb δηλαδη το εξαρτημα που να του δινει ασυρματο keyboard  KAI ασυρματο mouse?

2. Υπαρχει συγκεκριμενο Υ καλωδιο που να φορτιζει ταυτοχρονα;

3. Υπαρχει καποιο hub που θα μπορουσε να δωσει λυση;

Δημοσ.

Υπάρχει σε ένα website ένας οδηγός πως να το καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί ένα usb καλώδιο που έχει διακόπτη είτε για φόρτιση είτε για μεταφορά δεδομένων, στο οποίο συνδέει ένα Y καλώδιο usb to micro Usb και προσθέτει ένα αντάπτορα micro Usb to Usb στο οποίο συνδέει το hub ή ότι άλλο.

Ορίστε και το link του site

• Like 1
Δημοσ.

πάντως θέλει αρκετή υπομονή με το encore μιάς και η όλη ιστορία με την συνδεση με εξωτερική οθόνη είναι αρκετά "μπελάς"

κι εγώ έτσι το χρησιμοποιώ, με την λογική να βλέπω καμιά σειρά απο xbmc όταν είμαι σε ταξίδι μιά βδομάδα κάθε μήνα αλλά για να κάνω clone την οθόνη μου βγαίνει η πίστη και πάλι δεν!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...