vasv6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σας.. ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να δουλέψω cobol σε 7αρια. Τώρα την δουλεύω σε xp. Eυχαριστώ.
ParhsG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θες να προγραμματίσεις πρεπει να εχεις καποιο compiler που να ειναι συμβατος με win. Για δωρεαν υπάρχει opencobol
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πως γίνεται όμως? Γιατί δεν μας λες πως την δουλεύεις στα xp;;; Έτσι κάποιος που ξέρει θα μπορεί να σου πει αν δουλεύει και στα 7. (ή αν είναι μικρά να τα κατεβάσει κάποιος και να τα δοκιμάσει) Στην χειρότερη μπορείς να τρέχεις virtual τα xp και να δουλεύεις από εκεί συνεχίζοντας να δουλεύεις όπως ξέρεις χωρίς να αλλάξεις κάτι.
vasv6 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 το προγραμμα δουλευει κανονικα σε xp.... ειναι προγραμμα αποθηκης και τιμολογησης.... το εγκαθιστω κανονονικα στα 7αρια, μου ανοιγει αλλα οταν παω να ανοιξω καρτελα μου χτυπαει... δεν μου διαβαζει την isam 3.30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα