gkokokiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα...μου εφεραν να κανω φορματ σε ενα λαπτοπ και παρατιρισα οτι εχει μεγαλο προβλημα το κουμπι...τη πρςτη μερα μου ανοιξε μετα απο πολυ ωρα που παλευα να το ανοιξω...σημερα δεν ανοιγει με τπτ....τι αλλο μπορω να κανω.....sosssssssssss
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα...μου εφεραν να κανω φορματ σε ενα λαπτοπ και παρατιρισα οτι εχει μεγαλο προβλημα το κουμπι...τη πρςτη μερα μου ανοιξε μετα απο πολυ ωρα που παλευα να το ανοιξω...σημερα δεν ανοιγει με τπτ....τι αλλο μπορω να κανω.....sosssssssssss άνοιξέ το να δεις αν μπορείς να το πατήσεις από μέσα ή να δεις που είναι το πρόβλημα. Πες το του κιόλας ότι έχει αυτό το πρόβλημα
gkokokiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 του το εχω πει αλλα μαλλον θα μπω στη διαδικασια να τον ανοιξω...καποιοσ αλλοσ τροποσ δεν υπαρχει ε...? το ανοιξα και ωρηκα το bootonaki....του ερικσα και σπραι επαφων αλλα τπτ....
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να θέλει αλλαγή αν την μία πατάει και την αλλη όχι
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να θέλει αλλαγή αν την μία πατάει και την αλλη όχι Το άνοιξε τελικά, είναι οκ
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυμετρο δεν εχεις να δεις αν το button δουλευει η οχι; Μπορει να μην ειναι θεμα button αλλα μητρικης και να μην ξεκιναει.
Euclides Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του laptop? Συνήθως το κουμπί εκκίνησης είναι σε ανεξάρτητο board και κοστίζει φθηνά να το αντικαταστήσεις. Για Lenovo π.χ. κοστίζει 19€ μαζί με τα ταχυδρομικά έξοδα. http://www.ebay.com/itm/Lenovo-IdeaPad-Z570-Z575-Power-Start-Button-Board-with-Ribbon-55-4M404-001-G-/331166979016?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d1b1713c8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα