mentoras99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξερω οτι υπαρχουν παλιοτερα θεματα πανω σε αυτο που ψαχνω, αλλα - τα περισσοτερα προγραμματα που αναφερονται ειναι αρκετα παλια, άλλα τα εβρισκα αλλά ειχαν να ανανεωθουν χρονια κλπ - οταν ποσταρω σε πολυ παλια θεματα, μου λενε να ανοιξω καινουριο Θελω ενα απλο προγραμμα, κατα προτιμηση free, για να μπορω να εξαγω τον ήχο σε mp3 από αρχεια βιντεο. Κυριως με ενδιαφερει για mp4 videos. Θελω να μου πειτε προτασεις, τα πιο διαδεομενα προγραμματα του χωρου, και τα πιο απλά. Να μην χρειαζεται να κλικαρω κανενα 5λεπτο για να κανω τη δουλεια μου. Λοιπόν, ποιες ειναι οι εφαρμογες της εποχης μας που κανουν αυτη την διαδικασια;
CheOnWeb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.freemake.com/gr/free_video_converter/
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 avidemux πατάς το κουμπάκι info για να δεις τι ήχο έχουν,αν δεν έχουν Mp3 από μόνα τους θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις τον ήχο,μόνο τον ήχο,πριν τον εξάγεις,πας στα αριστερά και αλλάζεις μόνο τον ήχο από copy σε mp3 και αποθηκεύεις το βίντεο από το μενού file->save ,το ξανά φορτώνεις και αφού πλέον έχει mp3 ήχο πας στο audio->save audio. Μπορείς να αποθηκεύσεις και απευθείας τον ήχο σε ότι μορφή και να είναι και να τον μετατρέψεις έπειτα σε mp3 με κάποιο άλλο πρόγραμμα,ότι σε βολεύει ποιο πολύ.
mentoras99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το avidemux αν και ειναι γενικα καλο προγραμματακι, δεν το λες και 'ευχρηστο'. Νομιζω φορτωνει και κατι java και γενικα ειναι 'κάπως'. Κι καποιες φορες καλα καλα ουτε τα βιντεο που του εβαζα δεν μου φορτωνε, γενικα ειχε μια περιεργη συμπεριφορα, κατα καιρους πρεπει να ειχε και θεματα με codecs κλπ Για το free video converter, μπορω καπου να βρω να κατεβασω ολο το πακετο; Γιατι με μεγεθος 1,5mb φανταζομαι ειναι installer και θελω να κανω εγκατασταση σε pc χωρις net(αρα αν δεν ειναι ολο το πακετο, δεν θα μπορεσει να εγκατασταθει, αφου θα θελει νετ και δεν θα εχει).
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στο link που έδωσε ο Che, θα κάνεις κλικ στο "Direct Download". ΥΓ: Θέλει και .net framework 4.0 . Οπότε, τσέκαρε αν το PC που θα πας να το βάλεις, έχει κι απ' αυτό...
CheOnWeb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης αν το εγκαταστήσεις σε PC με NET, θα βρεις όλο το setup (28ΜΒ) στα temp (local) του user. Κάνε custom installation για να αποφύγεις τα πρόσθετα προγραμματάκια που φυτεύει.
mentoras99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν βρισκω το πληρες πακετο, δεν το βλεπω καπου στη σελιδα, δεν εχει και πολλα να δεις. Που ειναι;
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνώμη για το μπέρδεμα, κάπως μου κόλλησε πως ο CheOnWeb πόσταρε link από το Filehippo (και είπα να μην το ξαναποστάρω). Εδώ πρέπει να πας: http://www.freemake.com/offline/offline_all/
mentoras99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο ρε παιδια. Το net framework 4 , μου δινετε ενα λινκ μην κατεβασω καμια ασχετη εκδοση; .NET Framework 4.0 Client Profile http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=24872 Σε αυτο το λινκ ειναι το πληρες offline πακετο; κοιτα το AoA audio extractor κι αυτο φαινεται αξιολογο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα