don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. εχω ένα laptop της hp το οποίο κατά την εκκίνηση του με βάζει σε μια μαύρη οθόνη που λέει 1. Επιδιόρθωση Windows 2.κανονική εκκίνηση. όταν επιλέγω το 1 μου λέει μετά από λίγα λεπτά θέλετε να επαναφέρετέ τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την επαναφορά συστήματος; τι κάνω σ αυτην την περίπτωση; αν επιλέξω ναι υπάρχει πιθανότητα να χαθούν δεδομένα από μέσα;
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κάνεις επαναφορά σε προηγούμενο σημείο δε χάνεις αρχεία, μόνο προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει μετά το σημείο επαναφοράς. Υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα δίσκου όπως ακούγεται, οπότε σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς μπορεί να χάσεις τα αρχεία σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα, οχι δεδομενα δεν επροκειτο να χασεις το λιγοτερο χειροτ σεναριο θα ειναι να μην καταφερει να μπει sta windows οποτε εκει θα θελει να παρεις τα δεδομενα σου απο το δισκο σε καποιον αλλο ή σε καποιο flasaki αν ειναι λιγα και να το στησεις με windows apo thn αρχη... καντο και θα δουμε απο κει και περα..
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω πρώτα να δω τι κάνει στην κανονική εκκίνηση. αν κ απ ότι θυμάμαι από τον γενάρη που το χω παρατήσει το θέμα όταν ήταν να μπει στα Windows κολλούσε κ δεν έκανε τίποτα.
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω πρώτα να δω τι κάνει στην κανονική εκκίνηση. αν κ απ ότι θυμάμαι από τον γενάρη που το χω παρατήσει το θέμα όταν ήταν να μπει στα Windows κολλούσε κ δεν έκανε τίποτα. Ρε συ από το Γενάρη δεν έχεις πατήσει καν την επιλογή κανονική εκκίνηση να δεις αν δουλεύει? Δεν πρέπει να καίγεσαι κιόλας ε? (πλάκα κάνω, μακάρι να μην έχει τίποτα. Backup οπωσδήποτε όμως, μην περιμένεις να την πάθεις πρώτα!)
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το εχω στο πατρικό μου κ είναι από το σπίτι μου 360 χιλιόμετρα . αλλά όπως θυμάμαι όταν έκανα κανονική εκκίνηση μετά από λίγο κολλούσε κ δεν έκανε τίποτα. μαύρη οθόνη.
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το εχω στο πατρικό μου κ είναι από το σπίτι μου 360 χιλιόμετρα . αλλά όπως θυμάμαι όταν έκανα κανονική εκκίνηση μετά από λίγο κολλούσε κ δεν έκανε τίποτα. μαύρη οθόνη. Ακούγεται σαν δίσκος...
don korleon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν ανοιξα το laptop ο σκληρος είχε από πάνω ένα πλαστικό. αυτό το βγάζω για να δω τι είδους είναι ο δίσκος για να τον παράγγειλώ ;
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, αλλά μπορείς σε πρώτη φάση να τον δοκιμάσεις σε κάποιο pc να δεις αν και πώς παίζει.
don korleon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Να το συνδεσω με το sata converter?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα