Dimweb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικα δημιουργειται ενα κολοσσιαιο εργο για την προστασια των FB χρηστων. Βεβαια προς το παρον τσεκαρει ποσα ποστ εχει το account αν εχει cover και αλλα πραγματα που μπορεις να τα δεις με γυμνο ματι ΑΛΛΑ συντομα θα εχει ΑΙ και σουπερ στρατιωτικη τεχνολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κανεις ADD ατομα που ξερεις πραγματικα και δεν ψαχνεις για γκομενες απλα πραγματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.techgear.gr/fake-fb-fake-facebook-profile-examiner-chrome-extension-92720/ lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nathar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 if (fb_timeline_years.childNodes.length < 4) fake_points += 2; if (fb_source.indexOf('coverEmptyWrap') > 0) fake_points++; if (fb_source.indexOf('profilePic silhouette img') > 0) fake_points += 2; if (fb_source.indexOf('_gs6') == -1) fake_points += 2; τέτοιο heuristic είχα πολλά χρόνια να δω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το λέω εδώ και χρονία. Ο τύπος είναι διαμάντι στο marketing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigenis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το λέω εδώ και χρονία. Ο τύπος είναι διαμάντι στο marketing. Ότι κάποια blog δημοσίευσαν ένα Καμμένο δελτίο τύπου δε λέει κάτι... Αστέρι στο μάρκετινγκ είσαι όταν πουλάς... κι όχι όταν ξεφτιλιζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ότι κάποια blog δημοσίευσαν ένα Καμμένο δελτίο τύπου δε λέει κάτι... Αστέρι στο μάρκετινγκ είσαι όταν πουλάς... κι όχι όταν ξεφτιλιζεσαι! Ρε έχω πετύχει άρθρο στη καθημερινή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigenis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε έχω πετύχει άρθρο στη καθημερινή... Όταν το copy paste έχει καταντήσει εθνικό σπορ λογικό είναι να βλέπεις άσχετα άρθρα παντού... Έχω δει και χειρότερα! Αναδημοσιεύσεις από κουλούρι κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foutzos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 το δοκίμασα σε 4 fake προφίλ στο facebook που τα βρήκε και τα 4 Original. Αφού η εφαρμογή δεν δουλεύει γιατί τόσος χαμός; Γιατί προωθήθηκε εξ αρχής; Αυτό ο δημιουργός της δεν το είδε πριν την βγάλει προς τα έξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigenis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Για τον ίδιο λόγο που ούτε εσύ έκανες μια αναζήτηση να δεις τι εστί Δελλαπόρτας (GOD - Localhost LTD - Bull - Pandoo)... και έκανες εγκατάσταση το αποτυχημένο plugin :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foutzos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως όταν βάζουμε μια εφαρμογή απλά την τεστάρουμε αν δουλεύει...δεν μας ενδιαφέρει ποιος την έφτιαξε. Αν δουλέψει τότε μπορεί να μας κινήσει το ενδιαφέρον να ψάξουμε και τον δημιουργό...έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Web_Nerd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για τα ανήλικα παιδιά και γονείς έχει μεγάλη αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigenis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι λες τώρα!! βγήκες σε αυτή τη φοβερή εκπομπή; Αλήθεια σε ποιο τοπικό κανάλι είναι; Και στα μεγάλα κανάλια να σε βγάλουν δε σημαίνει ότι έκανες επιτυχία, αλλά ότι είναι άσχετοι οι δημοσιοκάφροι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για τα λεγόμενα του φαντασμένου (στη μέση) δε σχολιάζω, είναι γραφικός εδώ και χρόνια. Δεν αντεξα να δω ολο βιντεο γιατί η ασχετίλα των παρουσιαστών με τις (κλασσικές) αερολογίες του δελλαπορτα ήταν φονικός συνδυασμός για τα αυτιά μου. Μερικές ατάκες που πρόλαβα: «Αγαπώ τον τόπο μου και γύρισα», ενω πριν κάποιους μήνες έβριζε την Ελλάδα και ελεγε οτι πήγε Καναδα «Μέρος των fake profiles ειναι παιδόφιλοι», δηλαδή εγω που εχω δυο fake fb profiles (πέρα απο το κανονικό) είμαι παιδέρας; ΤΙ ΑΚΟΥΩ! (παρεπιπτόντως και τα 2 fake profile το πρόγραμμα του δελλαπορτα τα βλέπει original) O τίτλος που γραφει απο κάτω «Ο κερκυραίος που καθαριζει το facebook». ΕΛΕΟΣ! «Απορώ που μετά απο τόσα χρόνια δεν υπαρχει τετοια εφαρμογή για ελεγχο των fake profiles». Υπάρχει ρε μάγκα εδω και πάρα πολλά χρόνια και λέγεται λογική σκέψη. Βλέπεις το profile και κρίνεις αν ειναι fake. «Με εχουν απειλήσει, με διαβαλουν απο κοινωνικά μεσα να σταματήσω...» ΔΕΝ σε διαβαλουν να σταματήσεις να προγραμματίζεις, αλλά να σταματήσεις να γράφεις και λες αερολογίες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 «Απορώ που μετά απο τόσα χρόνια δεν υπαρχει τετοια εφαρμογή για ελεγχο των fake profiles». Υπάρχει ρε μάγκα εδω και πάρα πολλά χρόνια και λέγεται λογική σκέψη. Βλέπεις το profile και κρίνεις αν ειναι fake. Τα πες όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις