Web_Nerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Εδω και κάτι μέρες με έχουν τρελάνει στο fb με κατι ψεύτικα προφιλ με "νορμαλ" άτομα αλλά και γκόμενες. Έψαξα για να δω πως μπορώ να ξέρω αν κάποιος η κάποια είναι αλήθεια αυτό που λεει. Δε βρήκα κάτι στο fb και έτσι έψαξα στο google. Βρήκα τελικά αυτό το λινκ που λέει ότι μπορεί να βρει αν κάποιο προφιλ στο fb είναι ψεύτικο ακόμα και πριν τον κάνει φίλο. https://chrome.google.com/webstore/detail/fake-fb/ikibemjjmdaoeheahednadigldppjdom Ισχύει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύει να μην δίνεις πρόσβαση στις προσωπικές σου πληροφορίες σε οποιονδήποτε στο ζητάει,σε οποιοδήποτε κοινωνικό μέσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 παιρνεις μια -2-3 εικονες από το προφιλ που θες την κανεις paste στις εικονες του google και βλέπεις αν υπαρχει αλλου.... τωρα το παραπανω add on δεν αναφερει καν πως το βρισκει. προσωπικα δεν θεωρω ότι υπαρχει άλλη λυση εκτος από το παραπανω και αν είναι οι φωτος επαγγελματικες,ποτε φτιαχτηκε το προφιλ ποσα ατομα εχει ή να διαφημιζουν μονο προμο στο wall.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τι σημαίνει ψεύτικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Web_Nerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το δοκίμασα και σε κάτι προφιλ με τις συμβουλες που μου είπατε και που εγώ δε πίστευα ότι είναι αληθινά προφιλ, παίζει. Αλλά αν δουλεύει πως διάολο το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το πρόγραμμα. Έχω κάνει πολλά χρόνια MySQL και Javascript και από,τι έχω καταλάβει πατάς το κουμπί και μαγικά σου λέει άμα είναι ψεύτικο ή όχι. Έτσι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Web_Nerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δε ξέρω, ρωτάω! Στα μαγικά δε πιστεύω πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το κατάλαβα απλά συνήθως για να πω ότι είναι αξιόπιστο ή όχι κοιτάζω πως δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Web_Nerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το αναβαθμισε και εβαλε τωρα οτι το κανει με ΑΙ. ??? Θα το αγορασω αν ειναι καλο με επιασε μανια απο χτες και το δοκιμαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarig Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Α ρε δελαπόρτα θεέ. Πραγματικά πρέπει να βαριέσαι πολύ, έτσι; https://www.facebook.com/pantazis.chalikias/posts/771099889613950 Τώρα που το pandoo ψόφησε (αλήθεια, γιατί; ) τι έχει το πρόγραμμα; Skynet? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα που το pandoo ψόφησε (αλήθεια, γιατί; ) τι έχει το πρόγραμμα; Skynet? Μια νέα βιβλιοθήκη ajax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimweb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Εδω και κάτι μέρες με έχουν τρελάνει στο fb με κατι ψεύτικα προφιλ με "νορμαλ" άτομα αλλά και γκόμενες. Έψαξα για να δω πως μπορώ να ξέρω αν κάποιος η κάποια είναι αλήθεια αυτό που λεει. Δε βρήκα κάτι στο fb και έτσι έψαξα στο google. Βρήκα τελικά αυτό το λινκ που λέει ότι μπορεί να βρει αν κάποιο προφιλ στο fb είναι ψεύτικο ακόμα και πριν τον κάνει φίλο. https://chrome.google.com/webstore/detail/fake-fb/ikibemjjmdaoeheahednadigldppjdom Ισχύει? Το δοκίμασα σε αρκετα ψευτικα προφίλ και δεν δουλευει καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Web_Nerd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 επεξε σε μενα σε ολα που υποψιαζομουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimweb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι να παιξει σε αυτα που δεν υποψιαζομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Web_Nerd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστο! Αλλα πως το κανεις και το ξερεις αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις