Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρώ ώς καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά το Note 3. Παρέχει πολλά παραπάνω απο τα υπόλοιπα για τα λεφτά αυτά, με μοναδικό μειονέκτημα (υποκειμενικό) το μέγεθος του.

Το spen δε θα το χρησιμοποιησει καθολου ομως.Νομιζω πως θα δωσει λεφτα και θα εχει το 50% του κινητου.

Η καλυτερη λυση ειναι η το G2 η το Οne+ με οτι συνεπαγεται στο θεμα εγγυησης.

Αν ντε και καλα θελει samsung υπαρχει και το S5.

Δημοσ.

έχω το lg g3 και είμαι μια χαρά!

η κάμερα πολύ ωραία +και το βράδυ και η οθονη πολύ καλή όλα είναι οκ... άρα στο προτείνω εεεε για το note 3 μια φορά το είχα πιάσει στα public και μόνο το έβλεπα σε ξένα χέρια, αλλά δεν μου άρεσε σχεδιαστικά.....εγώ αν είχα τώρα τα λεφτά θα έπαιρνα το note 4 το οποίο το είδα στο ebay 700 kai kati...padws min pareis to s5 :) pare to g3

Δημοσ.

Εγώ λέω αν είσαι μεταξύ g3,s5  με κλειστά τα μάτια s5.Το g3 σε κανένα τετράμηνο θα έχει κάτω απο 300ευρώ,όπως εγινε και με το g2.

Δημοσ.

Το Νοte 3 ειναι μιλια μακρυα σε σχεση με τα υπολοιπα.Το μεγεθος συνηθιζεται πολυ ανετα.Προσωπικα αποριπτω S4 (λογω πλαστικων,μπαταριας),S5(λογω ασχημιας),G2,OnePlusOne (αν και λατρης των Κινεζικων,πανω απο 150 Ευρω δεν δινω,αντε κανα 200αρι για το Mi3 ή κατι εκει κοντα).Τ αποριπτω ολα,καθως κοστιζουν σχεδον 300,οταν με 120 παραπανω παιρνεις τον βασιλια.

Δημοσ.

Το Νοte 3 ειναι μιλια μακρυα σε σχεση με τα υπολοιπα.Το μεγεθος συνηθιζεται πολυ ανετα.Προσωπικα αποριπτω S4 (λογω πλαστικων,μπαταριας),S5(λογω ασχημιας),G2,OnePlusOne (αν και λατρης των Κινεζικων,πανω απο 150 Ευρω δεν δινω,αντε κανα 200αρι για το Mi3 ή κατι εκει κοντα).Τ αποριπτω ολα,καθως κοστιζουν σχεδον 300,οταν με 120 παραπανω παιρνεις τον βασιλια.

Γιατι να δωσει τοσα χρηματα για κινητο που δε θα χρησιμοποιησει ουτε το 70% τον δυνατοτητων του (s pen)

και να μη παει σε ενα Lg G2-G3?

Δημοσ.

Εχοντας λειτουργήσει ολα τα παραπάνω (πλην του G3) απο γνωστους για αρκετό καιρο, εγώ κατέληξα στο oneplus. Αρχικά,ναι το νοτε είναι ο βασιλίας, ναι η διαφορά πλεόν με το one (και τα άλλα) ειναι μικρή (σχετικά). Ερχόμενος απο το S4 (το 9505 οχι το 9506) δεν έμεινα ευχαριστημένος από την ποιότητα και γενικά την εμπειρία χρήσης (προσωπικά το touchwiz με εκανε να το σιχαθώ). Αν δεν βαριέσαι να μπαινεις στον κόπο για το one (που αξίζει και προσφέρει πολλά, αλλά αυτο είναι άλλο θέμα) τότε τα G3 και note 3 μοιάζουν μονοδρομος. Μετά είναι δικό σου θέμα αν σου αρεσεί η ποιότητα και το λειτουργικό του ενός περισσότερο από το άλλο. Τέλος, μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα (βλέπε public, κοτσοβολο) και να τα δεις. Άλλωστε, είναι πλ σημαντικό να δεις πως σου φαίνονται τόσες ίντσες στο χέρι και την "ποιότητα" του κάθε κινητού να την δεις "live". Φιλικά! :-D  

Δημοσ.

Το oneplus δε παιζει να το βρω παρολο που μου αρεσει,δεν εχω τη δυνατοτητα για προσκληση.Γραφτηκα στο φορουμ τους ετσι για πλακα αλλα σιγα μη μου στειλουν μιας και δε γραφω ουτε συμμετεχω σε διαγωνισμους.

Χθες ειδα τα υποιλοιπα κινητα απο κοντα και νομιζω πως το note 3 ειναι αυτο που με εντυπωσιασε παρολα αυτα εγω καλυπτομαι

και με ενα s4 η ενα g2 (το g3 δε καθησε καθολου καλα στο χερι μου).

Πιο γρηγορο αναμεσα σε s4 και g2 μου φανηκε το g2 αλλα δε μπορεσα να καταλαβω σε καμερα ποιο ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Καταρχας απεκλεισε το S4.Η αυτονομια του ειναι για γελια και θα σου σπασει τα νευρα.

Αν το μεγεθος δεν σε ενοχλει τοτε το Note 3 ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αφου θα τα εχεις ολα σε μια συσκευη.Οθονη ακομα και για ταινιες,ανετο σερφαρισμα,πολυ καλη αυτονομια,πενακι(ποτε δεν ξερεις αν θα το χρειαστεις,καρτα sd,αξιοπρεπεστατη φωτογραφικη ακομα και το βραδυ,ταχυτατο και φυσικα ενα απο τα καλυτερα σερβις(αν τυχον χρειαστει) αν οχι το καλυτερο(Smartec).

Το One+One τουμπανο αλλα Κινεζικο με οτι συνεπαγεται αυτο απο θεμα σερβις.

Για τα LG G3,HTC One M8 και S5 δεν εχω αποψη.Μαλλον σε LG G3 θα πηγαινα.

Οσο αφορα το αγαπημενο μου G2 ειναι πια ενα πολυ καλο VFM.Αυτονομια σαν του Note 3,βολικοτερο μεγεθος,ωραια οθονη,ταχυτατο,καλο σερβις και με μια custom rom port απο G3 εχεις και πολυ καλη φωτογραφικη(μπορεις να το επαναφερεις απο root χωρις να χασεις εγγυηση).

Δημοσ.

Τα καλύτερα κινητά αυτή την στιγμή από Κίνα είναι το Xiaomi Mi4 και το Oneplus One. Το ένα κυκλοφορεί μόνο στην έκδοση των 16GB (αναμένεται να κυκλοφορήσει η έκδοση των 64GB) και χωρίς 4G (ακούγεται προς Χριστούγεννα), το άλλο το αγοράζεις είτε μέσω πρόσκλησης είτε από κάποιο κινεζομάγαζο. Τιμή αυτών.... Mi4 16GB - 334€ τελική, Oneplus On3 16GB - 277.50€ τελική και Oneplus One 64GB - 329.72€ τελική. Εγώ έχω αγοράσει το Mi3 64GB και είμαι καταευχαριστημένος ( 280€ τελική ). Όπως βλέπεις αγοράζεις με λιγότερα λεφτά κινητά με φοβερά specs. 

ΥΣ. Τα links είναι από μαγαζί για να δεις τι σου λέω και ταυτόχρονα θεωρείται πολύ αξιόπιστο στο Myphone.gr που μιλάμε αρκετά για κινητά

Δημοσ.

Τι είναι η πρόσκληση που γράφετε ρε παίδες? Πρώτη φορά το βλέπω γι' αυτό...

Της oneplus για να αγορασεις το κινητο τους επρεπε να μπεις στο φορουμ τους και να γραφτεις

και αν σου εστελναν προσκληση (invite) να μπορεις να το αγορασεις.

Φυσικα υπηρχε και η επιλογη να κανεις αγορα του oneplus απο τα γνωστα κινεζικα καταστηματα 

αλλα με λιγοτερη εγγυηση και χωρις καποιες λεπτομερειες στην εμφανιση οπως το σηματακι της cm.

Απ οτι ειδα το σταματησαν αυτο με τις προσκλησεις πριν λιγες μερες και μπορεις να κανεις αγορα κανονικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...