Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να διαθεσω μεχρι 450 ευρω.

Εχω καποια κινητα στο μυαλο μου για αγορα.

Δε τα εχω πιασει ποτε ουτε τα εχω δει ποτε απο κοντα εκτος του s4 του κανονικου ομως.

Θελω κατι γρηγορο εννοειται με πολυ καλη καμερα και το βραδυ.

Επισης θελω να ειναι αψογο το gps γιατι το χρειαζομαι αρκετα συχνα.

Το Note 3 να σημειωσω οτι το spen δε το χρειαζομαι απλα το εβαλα μιας και ειναι το Νοτε 3 και ολοι ξερουμε τις δυνατοτητες του.

Λιγη βοηθεια παιδια.

Ενδιαφερομαι μονο για android.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλές φωτογραφίες βράδυ μην περιμένεις με κανένα. 

Δε μιλαω και για επαγγελματικες.

Αλλα να βγαινει καθαρα λιγο αυτο που θελω.Μη πεφτει εντελως μαυριλα.

Δημοσ.

Εάν θέλεις κάρτα μνήμης νοτελι,Εάν όχι τζι2 λόγω της γνωστής μ@λ@κι@ς με τις προκλήσεις

Εχει φιλος προσκληση αν θες να προτεινεις one.

Δεν ειναι θεμα.

Δημοσ.

Εάν θέλεις κάρτα μνήμης νοτελι,Εάν όχι τζι2 λόγω της γνωστής μ@λ@κι@ς με τις προκλήσεις

Επισης θελω να ειναι αψογο το gps γιατι το χρειαζομαι αρκετα συχνα.

Δε ξερω κατα ποσο μπορει να ρισκαρι με το G2 σχετικα με το gps.

Κανεις δε διευκρινιζει αν ειχε καποια αρχικη παρτιδα προβλημα και τελειωσε η αν μπορεις να βρεις γενικως προβλημα στο G2 ακομα και τωρα μετα απο 1 χρονο σχεδον.

Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο μπορει να ρισκαρι με το G2 σχετικα με το gps.

Κανεις δε διευκρινιζει αν ειχε καποια αρχικη παρτιδα προβλημα και τελειωσε η αν μπορεις να βρεις γενικως προβλημα στο G2 ακομα και τωρα μετα απο 1 χρονο σχεδον.

Εάν το πάρει από κάποιο Σκρουτζ ομαγαζο δεν υπάρχει πιθανότητα να του τύχει

Δημοσ.

Εάν το πάρει από κάποιο Σκρουτζ ομαγαζο δεν υπάρχει πιθανότητα να του τύχει

Ο λογος που δεν υπαρχει πιθανοτητα σε σκρουτζομαγαζο?

Σοβαρα ρωταω μη το παρεις αλλιως.

Δημοσ.

Ο λογος που δεν υπαρχει πιθανοτητα σε σκρουτζομαγαζο?

Σοβαρα ρωταω μη το παρεις αλλιως.

Τα είχανε οι πρώτες παρτίδες, μπορεί να ρωτήσει και το κωδικό να το εξακριβώσει

Δημοσ.

Νομίζω το xperia Z2 στα 430ευρω είναι μια καλή και ποιοτική πρόταση.Το s4/g2 έχουν τον παλιότερο snapdragon 800 και 2gb μνήμη ram,το note 3 είναι καλή πρόταση,αλλα είναι αρκετά μεγάλο,οπότε μην περιμένεις να το βάλεις σε τσέπες,το oneplus one έχει καλά χαρακτηριστικα αλλα κρατάω μερικές επιφυλάξεις για το service και το aftersale support.Φυσικά υπάρχει και το s5 στα 450ευρώ,καλή πρόταση,αλλά πλαστικό πολύ,και το g3 στα 400ευρώ,το οποίο ίσως λαγκάρει λίγο σε σχέση με τα άλλα λόγω υψηλότερης ανάλυσης οθόνης.Εγώ πάντως θα προτιμούσα κατι μεταξύ s5 ή z2.

Δημοσ.

Νομίζω το xperia Z2 στα 430ευρω είναι μια καλή και ποιοτική πρόταση.Το s4/g2 έχουν τον παλιότερο snapdragon 800 και 2gb μνήμη ram,το note 3 είναι καλή πρόταση,αλλα είναι αρκετά μεγάλο,οπότε μην περιμένεις να το βάλεις σε τσέπες,το oneplus one έχει καλά χαρακτηριστικα αλλα κρατάω μερικές επιφυλάξεις για το service και το aftersale support.Φυσικά υπάρχει και το s5 στα 450ευρώ,καλή πρόταση,αλλά πλαστικό πολύ,και το g3 στα 400ευρώ,το οποίο ίσως λαγκάρει λίγο σε σχέση με τα άλλα λόγω υψηλότερης ανάλυσης οθόνης.Εγώ πάντως θα προτιμούσα κατι μεταξύ s5 ή z2.

Η σονυ τα στέλνει αρβατο, όταν γίνει κάτι μόνο από αυτό μένω μακριά

Δημοσ.

Μεταξύ s5 και Ζ2 είναι καλύτερο τo xperia  Ζ2 αφού έχει πολύ καλή ποιότητα αλλά  καικαλύτερη κάμερα με 20,7mp και δυνατότητα εγγραφής 4κ βίντεο 

Δημοσ.

Μεταξύ s5 και Ζ2 είναι καλύτερο τo xperia  Ζ2 αφού έχει πολύ καλή ποιότητα αλλά  καικαλύτερη κάμερα με 20,7mp και δυνατότητα εγγραφής 4κ βίντεο 

Το καλύτερη είναι σχετικό από την στιγμή που η Sony δεν ξέρει να γράψει software για τις δικές της κάμερες. Εγγραφή 4k κάνει και το S5 και μάλιστα χωρίς να υπερθερμαίνεται τόσο ώστε να κρασάρει όπως το Z2.

Δημοσ.

θεωρώ ώς καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά το Note 3. Παρέχει πολλά παραπάνω απο τα υπόλοιπα για τα λεφτά αυτά, με μοναδικό μειονέκτημα (υποκειμενικό) το μέγεθος του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...