Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα

αισθάνομαι ότι οτε με θεωρεί κορόιδο

πρώτον έχω conx. έχω πάρα πολλές αποσυνδέσεις τον τελευταίο καιρό αλλά ταυτόχρονα είναι και πάρα πολλες παραξενιές. ο λόγος είναι ότι οι αποσυνδέσεις έχουν ΑΚΡΙΒΟΣ 20 λεπτά μεταξύ τους. όσο και να το ακούτε παράξενο είναι πραγματικό.

Κάθε φορά που κάνει αποσύνδεση μπαίνω μέσα στο router και κοιτάω πόσο χρόνο έχει μίνι το χρονικό πριν την τελευταία αποσύνδεση και κάθε φορά λέι το ίδιο

οπότε αποκλείεται ότι είναι πρόβλημα της γραμμής μου επειδή δεν θα ήταν με το χρονόμετρο. Καπίο πρόγραμμα η κάποιο hardware μάλλον πρόβλημα υπάρχει

για να πετάξουμε εντελώς το θέμα καλωδίων από το τραπέζι έχω αλλάξει όλα τα καλώδια από τον κατανεμητή μέχρι το router και τα τηλέφωνα πριν από 8 μήνες, πριν από 1 μήνα άλλαξα και splitter. το καλώδιο από τον κατανεμητή πάει απείθεια στο spliter χωρίς άλλη διακλάδωση και μετά χωρίς μπρίζα απείθειας πίσω από το router με λίγα λόγια μόνο 2 ενώσεις. το καλώδιο είναι cat6, μήκος συνολικό 20 μέτρα κουτή οτε router.

οπότε το router μου είναι το netgear dgn2200 με το τελευταίο firmware μέσα

σε 2 λεπτά πέφτει η γραμμή 18:47 χρονικό

λοιπών έχω βάλει και το router του conx ένα Philips αλλά και με αυτό το ίδιο πράγμα συνεχιζόταν.

έπεσε 20:28 τορα :fear:

ΛΟΙΠΩΝ πήρα τηλέφωνο τον οτέ και το έδωσα βλάβη μου είπανε ότι θα το κοιτάξουν κλασικά.

μετά από 3 με 4 ώρες το πρόβλημα φτιάχτηκε και δεν έκανε αποσυνδέσεις. μετά από μια εβδομάδα πάλη τα ίδια πάλη τηλέφωνο πάλη όλα από την αρχή πάλη τους πήρα τηλεφώνα και παλι φτιαχτηκε μετά απο 3 με τέσσερις ώρες. και τώρα ήρθε η τρίτη και καταραμένη.

για να βάλλω και το κερασάκι πάνω στην τούρτα

σήμερα πήρα χαμπάρι στο skype ότι όταν μιλάω με τους φίλους μου και κάθε 20 λεπτά που πέφτει ι γραμμή πριν πέσει την ώρα που κολάι τα παιδιά συνεχίζουν και με ακούνε πάρα πολύ καθαρά εγώ δεν τους ακούω καθόλου με λίγα λόγια το τα πακέτα που στέλνω πηγαίνουν μια χαρά ο οτε ξεχνάει να μου στείλει τα δικατους.

απορίες αν μπορείτε να μου τις λύσετε θα ήμουν εύνομων

1 γιατί κάθε 20 λεπτά ακριβός? έχουν το ίδιο πρόβλημα με την Valve? δεν μπορούν να μετρήσουν πάνω από 2?

2 γιατί στο κόλλημα το up είναι μια χαρά?

3 λέτε μήπως υπάρχει Ιώς σε κάποιο pc? ξέρετε κανένα τέτοιο Ιώ?

4 γιατί όταν τους παίρνω τηλ. φτιάχνετε και μετά από 1-2 εβδομάδες ξαναχαλαει?

15:29 άντε να δούμε σε 5 λεπτά

5 τι λέτε με 13.5 db μόνο 12 μπορώ να πιάσω? δεν σας μυρίζει λίγο?

ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 12023 kbps 1021 kbps Line Attenuation 13.5 db 8.1 db Noise Margin 10.3 db 21.5 db

down/up

ο γείτονας μου διπλανό σπίτι έχει και αυτός 13 άλλα αυτός πιάνει 15.

ο βλάκας το είχε ξεκλείδωτο και μπήκα με το laptop τής αδερφής μου και φρίκαρα.

τη στο διάολο πόλεμο μου κανουνε?.

έπεσε 20:39  :mad:  ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡ το δίκαννο!!!

Δημοσ.

Bγαλ' τα ολα απο πανω και το σπλιτερ και ασε μονο του τον ρουτερ στην κυρια γραμμη του οτε και χωρις τις υπόλοιπες καλωδιώσεις του σπιτιού. Μονο του οτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...