voltmod Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Microsoft βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία Mojang, το στούντιο ανάπτυξης που βρίσκεται πίσω από το ιδιαίτερα δημοφιλές και πετυχημένο παιχνίδι Minecraft. Η συμφωνία λέγεται ότι θα αγγίξει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δεν έχει κλείσει.Πριν λίγο καιρό, η Mojang ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του παιχνιδιού στις κονσόλες ξεπέρασαν αυτές για PC και Mac, φτάνοντας τα 54 εκατομμύρια αντίτυπα! Η Mojang δεν ανακοίνωσε “αριθμούς” ξεχωριστά για κάθε κονσόλα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι έχει διατεθεί για Xbox 360, PlayStation 3, PC, Mac, iOS, Android, Raspberry Pi και πρόσφατα κυκλοφόρησε για Xbox One, PlayStation 4 ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και για τη κονσόλα PlayStation Vita. Ενδεχομένως να κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες της Nintendo. Ο δημιουργός του Minecraft, Markus “Notch” Persson είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Mojang η οποία πέρυσι ανακοίνωσε κέρδη 326 εκατομμυρίων δολαρίων. Μόλις έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα, θα ενημερώσουμε τη σχετική ανάρτηση με τα νέα στοιχεία. Ενημέρωση 15/9/2014: Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και έτσι σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft πριν λίγα λεπτά, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Mojang η οποία κατασκευάζει το Minecraft με το ποσό των 2.5 δισ. δολαρίων. Ακολουθεί βίντεο για την ανακοίνωση από το κανάλι του Xbox. Site: Wall Street Journal
ChrosZap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 H mojang εχει πεθάνει απο το 2011 που σιγά σιγά ο νοτς παράταγε το minecraft 4
bounce2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε το Notch, έκανε την τύχη του. Έχει βγάλει ενα κάρο λεφτά απο το minecraft και τώρα θα το πουλήσει μια και καλή για τη μεγάλη μπάζα. Μπράβο του πάντως. Ελπίζω τώρα να ιδρύσει μια άλλη μικρή εταιρία και (απαλλαγμένος πλέον απο το minecraft) να ξαναφτιάξει κάτι καλό. 1
evxxc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά! μπορεί κανείς να μου εξηγήσει με απλά Ελληνικά γιατί στο καλό έχει γίνει τόσο διάσιμο αυτή η βλακεία? Μιλάμε για ένα παιχνίδι με γραφικά που θυμίζουν παιχνίδια από κασέτες. Γνωρίζω ότι το σημαντικότερο σε ένα παιχνίδι είναι το Gameplay του και μετά έρχονται τα γραφικά ΑΛΛΑ ρε γμτο και από gameplay τι το ιδιαίτερο έχει? εγώ το βρίσκω τέρμα βαρετό. Μήπως είναι κάνα παιχνίδι από αυτά που τα σπρώχνουν; έχουμε καταντήσει πλέον σκυλάκια Αμερικανών, ότι μας πουλάνε το τρώμε. Γνωρίζω ότι υπάρχουν εταιρείες που αναδεικνύουν καλλιτέχνες. Λέτε να γίνεται αυτό και με τα παιχνίδια? Ξέρετε τώρα... ο κόσμος δεν φιλτράρει αυτά που του περνάνε. Από την στιγμή που δει ότι το παίζουν και άλλοι, το παίζει και αυτός για να είναι "in & cool" και μες στα πράγματα. 21
h34a Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα evxxc. Για μένα το Minecraft είναι τίποτα λιγότερο από ένα σκουπίδι. Αυτό που γίνεται στη μουσική, συμβαίνει και στα βιντεοπαιχνίδια εδώ και αιώνες, στο gaming και αν υπάρχει ανελέητο promotion που κατασκευάζει παιχνίδια-αστέρες από το πουθενά. Εταιρίες παραγωγής και διανομής και "σοβαροί", "επαγγελματίες" "κριτικοί" και "παρουσιαστές" βιντεοπαιχνιδιών συνεργάζονται στενά για υποθέσεις με δισ(τρισ)εκατομμύρια κέρδος. Είναι μία τεράστια βιομηχανία με πελάτες πλέον από κάθε χώρα, ηλικία και φύλο. 1
Oxygene Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το Minecraft είναι καταπληκτικό παιχνίδι με εθιστικό gameplay και retro αίσθηση και πραγματικά έχει βάλει τα γυαλιά σε "μεγάλους" τίτλους αποδεικνείοντας για μία ακόμα φορά ότι gameplay >>>>>> γραφικά 8
chrp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά! μπορεί κανείς να μου εξηγήσει με απλά Ελληνικά γιατί στο καλό έχει γίνει τόσο διάσιμο αυτή η βλακεία? Μιλάμε για ένα παιχνίδι με γραφικά που θυμίζουν παιχνίδια από κασέτες. Γνωρίζω ότι το σημαντικότερο σε ένα παιχνίδι είναι το Gameplay του και μετά έρχονται τα γραφικά ΑΛΛΑ ρε γμτο και από gameplay τι το ιδιαίτερο έχει? εγώ το βρίσκω τέρμα βαρετό. Μήπως είναι κάνα παιχνίδι από αυτά που τα σπρώχνουν; έχουμε καταντήσει πλέον σκυλάκια Αμερικανών, ότι μας πουλάνε το τρώμε. Γνωρίζω ότι υπάρχουν εταιρείες που αναδεικνύουν καλλιτέχνες. Λέτε να γίνεται αυτό και με τα παιχνίδια? Ξέρετε τώρα... ο κόσμος δεν φιλτράρει αυτά που του περνάνε. Από την στιγμή που δει ότι το παίζουν και άλλοι, το παίζει και αυτός για να είναι "in & cool" και μες στα πράγματα. είναι απλό, το minecraft είναι κάτι σαν το έντεχνο!!!! και μη ξεχνάς οτι η ηλιθιότητα των ανθρώπων είναι ανίκητη, για αυτό έχουμε τράπεζες, ανεργία και χρεωκοπίες κρατών, πράγματα αδιανόητα και που θα μπορούσαν να λυθούν σε μια ώρα 3
Dr.Richard Axel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ▲ REALLY ?? Το ότι το παιχνίδι βασίζετε στην δημιουργικότητα του ατόμου με σύστημα αντίστοιχο των lego και για αυτό είναι τετραγωνισμένο ώστε να σε πιέζει να βρεις πως να δημιουργήσεις όλο και πιο τελειότερα δημιουργήματα...φαντάζομαι "does not compute" έτσι; Τεσπα μου φαίνεται πολύ μεγάλο το ποσό τον 2δις$ γιατί οι χρήστες θα μειωθούν από τις αποκλειστικότητες και των αντι-μαικροσοφτικών αισθημάτων στο λίνουξ 3
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Eγώ ήμουν από τα άτομα που στήριξαν το παιχνίδι πολύ πρωτού κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο, κάπου στο 2009, όταν ο Notch ζητούσε 5 δολλάρια για να τον βοηθήσουμε. Πώς τα φέρνει ο καιρός ε? Σε μιά ιδανική πραγματικότητα, θα έπρεπε οι backers να πέρνουν ένα τόσο δα κομματάκι από τα μελλοντικά κέρδη..... 3
Cosbuster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά! μπορεί κανείς να μου εξηγήσει με απλά Ελληνικά γιατί στο καλό έχει γίνει τόσο διάσιμο αυτή η βλακεία? Μιλάμε για ένα παιχνίδι με γραφικά που θυμίζουν παιχνίδια από κασέτες. Γνωρίζω ότι το σημαντικότερο σε ένα παιχνίδι είναι το Gameplay του και μετά έρχονται τα γραφικά ΑΛΛΑ ρε γμτο και από gameplay τι το ιδιαίτερο έχει? εγώ το βρίσκω τέρμα βαρετό. Μήπως είναι κάνα παιχνίδι από αυτά που τα σπρώχνουν; έχουμε καταντήσει πλέον σκυλάκια Αμερικανών, ότι μας πουλάνε το τρώμε. Γνωρίζω ότι υπάρχουν εταιρείες που αναδεικνύουν καλλιτέχνες. Λέτε να γίνεται αυτό και με τα παιχνίδια? Ξέρετε τώρα... ο κόσμος δεν φιλτράρει αυτά που του περνάνε. Από την στιγμή που δει ότι το παίζουν και άλλοι, το παίζει και αυτός για να είναι "in & cool" και μες στα πράγματα. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις μόνος σου γιατί κάτι που ενθαρρύνει την πλήρη ελευθερία και δημιουργικότητα με εύκολο τρόπο που θυμίζει lego είναι δημοφιλές, δεν νομίζω πως έχει νόημα να προσπαθήσει να σου το εξηγήσει κάποιος. 9
NEFTIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σε μιά ιδανική πραγματικότητα, θα έπρεπε οι backers να πέρνουν ένα τόσο δα κομματάκι από τα μελλοντικά κέρδη..... Σε καλο σου μ εκανες και γελασα πρωινιατικα. Δεν εχει φραγκο! Να ειχες μυαλο και τα 5 ευρω να τα 'παιρνες μετοχες του Minecraft. Βιαστηκες να το στηριξεις στην αρχη. Λες και δεν θα εβρισκε θυματα να το στηριξουν.
desosav Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το Minecraft έχει ήδη κυκλοφορήσει στις νεες κονσόλες xbox one Και ps4 από την προηγούμενη βδομάδα!
evxxc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις μόνος σου γιατί κάτι που ενθαρρύνει την πλήρη ελευθερία και δημιουργικότητα με εύκολο τρόπο που θυμίζει lego είναι δημοφιλές, δεν νομίζω πως έχει νόημα να προσπαθήσει να σου το εξηγήσει κάποιος. Σορρυ αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό το "μαγικό" στο να χτίζω με κουτάκια. Δεν λέω, καλά είναι τα παιχνίδια που σε βάζουν να χτίσεις αλλά όχι και να θεωρούνται τα καλύτερα παιχνίδια ... Tespa, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω σε βάθος. Μπορεί να φταίει ότι είμαι 25 χρονών και δεν παθιάζομαι και τόσο για τα παιχνίδια.
Rib21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τι θεωρίες συνωμοσίας και λοιπά λέτε ρε το παιχνίδ είναι εθιστικο και έχει φοβερό gameplay 1,5 χρόνο μου πήρε να ξεκολλήσω Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App 2
Eyecare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για όσους λένε ότι θεωρούν το Minecraft σκουπίδι, είμαι από αυτούς που εξ αρχής το βρήκα καταπληκτικό. Αλλά πάντα μου άρεσαν τα lego και τα σχέδια και η δημιουργία, γι'αυτό και το ξεκίνησα και το συνεχίζω. Και όλα αυτά δίνοντας μόνο ένα μικρό ποσό για την αγορά του στην αρχή. Ενώ βάζω στοίχημα ότι αυτοί που το θεωρούν σκουπίδι, πληρώνουν 14,99 κάθε μήνα για γνωστά MMO's που κυκλοφορούν εδώ και 11 χρόνια και τα γραφικά τους είναι δανεισμένα από τον Carl Barks. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα