loofas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 εκανα ρουτ το κινητο μετα back up και την υπολοιπη διαδιακασια,πατησα install την rom omega 4.4.2 και εδω και 2 ωρες εχει κολησει να δειχνει το ανθρωπακι της android αλα omega να περπαταει.τι κανω?
vrwmiaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 εκανα ρουτ το κινητο μετα back up και την υπολοιπη διαδιακασια,πατησα install την rom omega 4.4.2 και εδω και 2 ωρες εχει κολησει να δειχνει το ανθρωπακι της android αλα omega να περπαταει.τι κανω? Δεν κουράστηκε το άτιμο ακόμη; Μέχρι ένα 5 λεπτό είναι το κανονικό, ξανά Κάνε όλα τα wipes και πέρασε την πάλι
kataramenos32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κουράστηκε το άτιμο ακόμη; Μέχρι ένα 5 λεπτό είναι το κανονικό, ξανά Κάνε όλα τα wipes και πέρασε την πάλι Αυτο και μετα εαν δεν δουλεψει δοκιμασε αλλη ρομ η αλλο recovery
loofas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 περα απο την rom χρειαζεται καποιο αλλο αρχειο για να τρεξει?
vrwmiaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δες πρώτα και το md5 του αρχείου που κατεβάζεις μην έχει γίνει τίποτα λάθος
loofas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 http://omegadroid.co/samsung-galaxy-note-2-n7100/ απο το επισημο site κατεβασα την rom. προσπαθω να κανω unbrick με το one click και ουτε σε download mode δεν μπαινει το κινητο,λεει downloading do not turn off target πανω απο μια ωρα...
kataramenos32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Στη θεση σου θα ξαναπερνουσα στοκ να στρωσει και μετα ξανα ροοτ και custom roms κτλ
loofas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα περασα την stock 4.4.2 και δεν ξανασχολουμαι...αν και εχω ενα προβλημα,εχω χασει τις επαφες μου,νομιζα οτι ηταν συγχρωνισμενες με το gmail αλλα εκανα λαθος,ωστοσο ειχα κανει backup και εχω εναν φακελο με ολα τα προηγουμενα αρχεια μου,γνωριζει κανεις που αποθηκευονται οι επαφες στο κινητο?
elise Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 αφου περασαμε σχεδον ολες τις ρομ για το νοτε 2 σε εναν φιλο, καταληξαμε οτι η καλυτερη ειναι αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα