Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή η συγκεκριμένη απο την αγγελία στα 260 δεν αξίζει;

Επισης τρεις καρτες στα 270 ευρω η μια μου φενεται καπως.mining μου μυριζει :D.

Δηλαδή;

Δημοσ.

Σωστά σου είπαν και από πάνω να κοιτάξεις σε custom υλοποίηση. Η 290 που κοιτάς είναι με reference ψύκτρα. Θα ζεματάει από θερμοκρασίες και θα σε κουφαίνει από θόρυβο. Η τιμή δεν είναι τυχαία.

• Like 2
Δημοσ.

Για κάρτα γραφικών όχι μεταχειρισμένη, ειδικά αν την θες κατα βάση για gaming. Αν πας σε i7 ίσως να χρειαστείς και καλύτερη ψύκτρα. Δεςν τι θα κάνεις με την κάρτα και μετά βλέπουμε. Αν αυξήσεις λίγο το budget σου θα είσαι άρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η xfx ( http://www.ebw.gr/el/Product/290598/XFX-Radeon-R9-200-Series-290-4GB

Και πανέμορφη!!! Εγώ πάντως την XFX θα έπαιρνα,όμως η τοχικ έχει καλύτερη ψύξη να ξέρεις,άλλα εάν δεν κάνεις oc δεν σε ενδιαφέρει,πάντως σίγουρα μην πας σε ASUS πολυ πιθανών να έχεις πολλά προβλήματα γιατι η ψήκτρα δεν ακουμπάει στης μνήμες της gpu!!!

Δημοσ.

Καλή τιμή η πάνω MSI.

Αν πας σε i7 ίσως να χρειαστείς και καλύτερη ψύκτρα. Δεςν τι θα κάνεις με την κάρτα και μετά βλέπουμε.

Ναι μπορεί γιατί βγαίνουν και κομμάτια φούρνοι.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πολλα τα λεφτα , γιαυτο κοιτουσα για μτχ καρτα....

ειδα οτι και η διαφορα απο τον ι5 4690  σε σχεση με τον ι7 4790 ειναι μεγαλη (μπορει οχι τοσο στα games , αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι)

οπως και η διαφορα απο την r9 280X με την 290 παλι ειναι μεγαλη, τουλαχιστον για τις αναλυσεις που θελω να παιζω εγω!

Ακομα στο ψαξιμο ειμαι, για το μονο που εχω σιγουρευτει ειναι για την μητρηκη την ASUS H97-PRO GAMER RETAIL

Δημοσ.

Αν μπορείς να περιμένεις λίγο την κυκλοφορία των νέων καρτών της nvidia σε περίπου ένα μήνα καλό θα είναι θα έχουν σίγουρα καλύτερη απόδοση σε επεξεργασία 3d/φωτογραφίας σε σχέση με τις τωρινές  

• Like 1
Δημοσ.

ειδα οτι και η διαφορα απο τον ι5 4690  σε σχεση με τον ι7 4790 ειναι μεγαλη (μπορει οχι τοσο στα games , αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι)

Μεγάλη ναι είναι σε multi εργασίες, αλλά το θέμα έιναι το αν θα τον αξιοποιήσεις και αν θα την καταλάβεις τη διαφορά σε χρόνο με την multithread χρήση που θα κάνεις. Γιατί αν κάνεις encoding σε μικρά αρχεία, klein mein τότε...θα περιμένεις αντί για 8 λεπτά 15 κ.ο.κ. Βέβαια παίζει ρόλο και το τι θες εσύ ο ίδιος. Κοίτα τις προτεραιότητές σου, ψάξ'το κιάλλο και πράξε ανάλογα. Γιατί πρόκειται για δική σου αγορά και δικά σου χρήματα. Οπότε πρώτα θα κοιτάς τι γίνεται με εσένα και τι γνώσεις έχεις αποκτήσει και μετά θα ακούς και τις γνώμες-συμβουλές μας.

Δημοσ.

Το θέμα με τις νέες nvidia πέρα από τις επιδόσεις είναι πότε θα γίνει στην ουσία το hard launch στην ελλάδα,σε τι τιμές και αν τελικά θα αξίζει η αναμονή για τον ενδιαφερόμενο.

Δημοσ.

ειναι πολλα τα λεφτα , γιαυτο κοιτουσα για μτχ καρτα....

οπως και η διαφορα απο την r9 280X με την 290 παλι ειναι μεγαλη, τουλαχιστον για τις αναλυσεις που θελω να παιζω εγω!

Ακομα στο ψαξιμο ειμαι, για το μονο που εχω σιγουρευτει ειναι για την μητρηκη την ASUS H97-PRO GAMER RETAIL

Βασικα δεν θελει καθολου ψαξιμο. Στα χρηματα που διαθετεις και στην αναλυση που εισαι πας σε i5 και R9 290 ή περιμενεις τις νεες Nvidia οι οποιες οποτε με το καλο βγουν θα κοστιζουν και πανακριβα μιας και θα ειναι πρωτες μερες,βλεπε πχ την 770 που οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 390 με 400ευρω και τωρα κοστιζει κατω απο 290).

Δημοσ.

Αυτη εδω που ειναι σε πιο μικρη τιμη απο τις υπολοιπες 290 ειναι καλη?

http://www.ebw.gr/el/product/565559/Sapphire-R9-290-Tri-X-4-GB-GDDR5-PCI-Express-graphics-card

Σε τι διαφερει απο την αλλη sapphire?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...