vasilismartsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για σας. Έκανα format σε έναν παλιό υπολογιστή που είχα και αναγκαστικά του έβαλα Windows XP (Greek language). Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όταν έκανα την τελευταία επανεκκίνηση αντί να μου δείξει την επιφάνεια εργασίας μου πέταξε την παρακάτω εικόνα και μετά μια μπλε οθόνη. Κάνω κάτι λάθος?
vrykolakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν τον επανεκκινήσεις, τι σου κάνει; Παλιά του έβαζες τα ίδια xp (ίδιο sp, ίδιο δισκάκι)? Τα εν λόγω xp που δοκιμάζεις έχουν δοκιμαστεί σε άλλο μηχάνημα;
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από λίγο σε βάζει κανονικά στα windows? Έλεγχο δίσκου μου θυμίζει η εικόνα
vasilismartsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν τον επανεκκινήσεις, τι σου κάνει; Παλιά του έβαζες τα ίδια xp (ίδιο sp, ίδιο δισκάκι)? Τα εν λόγω xp που δοκιμάζεις έχουν δοκιμαστεί σε άλλο μηχάνημα; Μου είπαν ότι δουλεύει. Μετά από λίγο σε βάζει κανονικά στα windows? Έλεγχο δίσκου μου θυμίζει η εικόνα Όχι δεν με βάζει στα windows μου βγάζει μπλε οθόνη. Έτσι άνοιξα έναν καινούριο υπολογιστή που έχω έβγαλα τον σκληρό και έβαλα τον σκληρό από τον παλιό. Και αντί για την εικόνα που έστειλα παραπάνω μου βγάζει την ίδια με αυτόν: http://www.insomnia.gr/topic/377439-format-%CE%B1%CF%80%CF%8C-windows-7-%CF%83%CE%B5-xp/
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Έλεγξε τον σκληρό σου και τις μνήμες, αν είναι όλα οκ κάνε ξανά εγκατάσταση με cd που ξέρεις ότι δουλεύει
vasilismartsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, δεν είμαστε καλά! Επέστρεψα στον παλιό υπολογιστή τον σκληρό δίσκο του και ξεκίνησα να κάνω format. Και όταν πάω να διαλέξω δίσκο μου βγάζει την παρακάτω εικόνα... Το sata δουλεύει 100% και ο σκληρός δίσκος είναι ζεστός πράγμα που δείχνει ότι παίρνει ρεύμα. Επίσης όταν έβαλα ένα στικάκι από πίσω το έλαβε σαν δίσκο. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΒΕΙ;
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Με το ίδιο cd και τον ίδιο δίσκο έκανες την προηγούμενη εγκατάσταση? Αν ήταν παλιό το μηχάνημα θα χρειαζόταν sata driver στο cd...μήπως έχει θέμα ο δίσκος σου?
vasilismartsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου μάλλον θα έχει πρόβλημα ο σκληρός θα πάρω κάναν άλλο και τα λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα