NikosChro92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα samsung galaxy s3 mini root cyanogenmod 11.0 και θελω να του κανω ενα hard reset να σβηστουν ολα γιατι το εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες και θελω να το ελαφρινω λιγο..Καποια βοηθεια..Σας ευχαριστω προκαταβολικα..
kataramenos32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μπες σε recovery mode κλείνοντας τη συσκευή και ανοίγοντας τη κρατώντας το volume up και το home button και από εκεί κάνε wipe data/factory reset, wipe cache και dalvik
NikosChro92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε τι εννοεις dalvik γιατι δεν το βρισκω..Μετα ξανα εγκαθιστω την ρομ και τα google apps?
kataramenos32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε τι εννοεις dalvik γιατι δεν το βρισκω..Μετα ξανα εγκαθιστω την ρομ και τα google apps? Custom Recovery δεν εχεις?Οχι απλα ανοιξε τη συσκευη και στησε την απο την αρχη
NikosChro92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Custom Recovery δεν εχεις?Οχι απλα ανοιξε τη συσκευη και στησε την απο την αρχη Ναι φιλε νομιζω custom recovery εχει.
kataramenos32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δες στην επιλογη advanced για dalvik cache
NikosChro92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Α οκ φίλε το βρήκα, δηλαδή κάνω αυτά τα τρία και είμαι κομπλέ για το Hard reset.Κατι άλλο, Για να μην χάσω δύο παιχνίδια που θέλω πως τα κάνω back up ?
NikosChro92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω το titanium backup αλλα πως κανω το backup ,? πηγαινοντας εκει που λεει Αντιγραφα Ασφαλειας/Επαναφορα και πηγαινω στα συγκεκριμενα παιχνιδια και παταω Δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας ? Σορρυ φιλε για τις τοσες ερωτησεις απλα δεν ξερω ακομα ειμαι νεος..
kataramenos32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω το titanium backup αλλα πως κανω το backup ,? πηγαινοντας εκει που λεει Αντιγραφα Ασφαλειας/Επαναφορα και πηγαινω στα συγκεκριμενα παιχνιδια και παταω Δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας ? Σορρυ φιλε για τις τοσες ερωτησεις απλα δεν ξερω ακομα ειμαι νεος.. Ναι και μετα επιλεγεις αν θες να κανεις back up μονο εφαρμογη η δεδομενα η και τα δυο
NikosChro92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κατι τελευταιο φιλε δεν χρειαζεται να συνδεσω τον υπολογιστη και να τα στειλω εκει τα αρχεια,ειμαι κομπλε τωρα για να κανω hard reset ετσι?Και μετα πως θα τα βρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα