Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα laptop με 2GB RAM (2x1GB) DDR2 667MHz.

Βρήκα από ένα φίλο μια μνήμη 2gb ddr2 800MHz, και θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω, δηλαδή να κρατήσω το ένα από τα δύο τσιπάκια που έχω τώρα, και να αλλάξω το άλλο με το τσιπάκι των 2GB του φίλου μου, ώστε να έχω πλέον 3gb μνήμη αντί για 2Gb. Θεωρώ ότι θα έχει μια αρκετά σημαντική διαφορά στις επιδόσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν η μνήμη των 667MHz θα συνεργαστεί με τη μνήμη των 800 MHz.

Θεωρητικά, νομίζω ότι θα λειτουργήσουν και οι δύο στα 667MHz, άλλωστε το laptop μου (Thinkpad T61) νομίζω δεν υποστηρίζει ταχύτητες μνήμης πάνω από 667MHz έτσι κι αλλιώς. Καλό θα ήταν όμως να μου το επιβεβαίωνε αυτό κάποιος που ξέρει περισσότερα.

ΥΓ: Η μνήμη που μου δίνει ο φίλος μου είναι Samsung, όπως και οι μνήμες που έχω τώρα. Δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αλλά είπα να το αναφέρω για κάθε ενδεχόμενο

Δημοσ.

Όπως τα λες είναι, θα τρέχουν στα 667, αλλά το μέγεθος είναι πιο σημαντικό από την ταχύτητα. Κερδισμένος θα βγεις

Δημοσ.

το ιδιο θελω να κανω και εγω Zio 10 εχω το laptop compaq 615 με μνημη ddr 2 667 η μαρκα ειναι elpida και ενας φιλος θα μου δωσει μια samsung ddr 2 800mhz  να την βαλω θα δουλεψει ?? η θελει καποια ρυθμηση απο το Bios??? εχω τα woindows 7 ultimate 32 bit... εαν δεν ξεκιναει κανονικα το laptop μηπως θελει καποια ρυθμηση????

Δημοσ.

το ιδιο θελω να κανω και εγω Zio 10 εχω το laptop compaq 615 με μνημη ddr 2 667 η μαρκα ειναι elpida και ενας φιλος θα μου δωσει μια samsung ddr 2 800mhz  να την βαλω θα δουλεψει ?? η θελει καποια ρυθμηση απο το Bios??? εχω τα woindows 7 ultimate 32 bit... εαν δεν ξεκιναει κανονικα το laptop μηπως θελει καποια ρυθμηση????

Θα τη βάλεις και θα δουλέψει το πιο πιθανό. Αφού είναι και φίλου σου μπορείς και να τη δοκιμάσεις, ζημιά δεν πρόκειται να γίνει ακόμα κι αν δεν την αναγνωρίσει

Δημοσ.

Θα τη βάλεις και θα δουλέψει το πιο πιθανό. Αφού είναι και φίλου σου μπορείς και να τη δοκιμάσεις, ζημιά δεν πρόκειται να γίνει ακόμα κι αν δεν την αναγνωρίσει

ευχαριστω!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...