chrisxkar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το touchid κατεμε ειναι οσο χρησιμος ειναι ο ξεκουκουτσοτης κερασιων.Σε καποιους μπορει να αρεσει αλλα στην ουσια σε γλυτωνει απο την βαρεμαρα σου στο απλα να ακουμπησεις καπου αντι να κανεις swipe. Κ θα γινω βαρετος που θα πω σε ποστ αυτου του φορουμ για 300η φορα οτι δεν υπαρχει καλυτερο κινητο πλεον αλλα τι αρεσει στον καθενα προσωπικα εμφανιση κτλ και αναφερω εμφανιση γιατι ολη η γκαμα των high end κινητων κανει τη δουλεια των 99,99% των users οποτε στην εμφανιση κρινεται το παιχνιδι.(και σε πλυση εγκεφαλου και σε διαφημιση κτλ)
stevengreeceGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ας δουμε την τιμη πρωτα και μετα... Καλυτερα να μην δω την τιμη για να μην φοβηθω.
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Λέω πουθενά ότι εσύ τα έγραψες αυτά; Δικές μου απορίες εκφράζω. Νομιζα οτι ρωτας εμενα γιατι το μηνυμα σου ηταν ακριβως κατω απο το δικο μου. Εβαλες μαλιστα και 2ο ενικο προσωπο στις ερωτησεις σου. Έχεις πιάσει στα χέρια σου το 6 για να τα διαπιστώσεις όλα αυτά;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το touchid κατεμε ειναι οσο χρησιμος ειναι ο ξεκουκουτσοτης κερασιων.Σε καποιους μπορει να αρεσει αλλα στην ουσια σε γλυτωνει απο την βαρεμαρα σου στο απλα να ακουμπησεις καπου αντι να κανεις swipe. Κ θα γινω βαρετος που θα πω σε ποστ αυτου του φορουμ για 300η φορα οτι δεν υπαρχει καλυτερο κινητο πλεον αλλα τι αρεσει στον καθενα προσωπικα εμφανιση κτλ και αναφερω εμφανηση γιατι ολη η γκαμα των high end κινητων κανει τη δουλεια των 99,99 των users οποτε στην εμφανιση κρινεται το παιχνιδι Προσωπικά δεν συμφωνώ μετά τη μέχρι τώρα συμβίωση με το 5S. Το touch id ξεκειδώνει αστραπιαία τη συσκευή και ειδικά όταν βιάζεσαι ή είσαι σε κίνηση, είναι έτη φωτός πιο βολικό από την πληκτρολόγηση του κωδικού. Νομιζα οτι ρωτας εμενα γιατι το μηνυμα σου ηταν ακριβως κατω απο το δικο μου. Εβαλες μαλιστα και 2ο ενικο προσωπο στις ερωτησεις σου. Καλά πες μας πρώτα τη διαφορά στα πλαϊνά bezels και μετά τα βρίσκουμε και με τη γραμματική!
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένω επίσης με αγωνία να μάθω πόση διαφορά έχουν τα πλαϊνά bezels του iphone 6 από τον ανταγωνισμό... Για κινητα με ακριβως ιδιου μεγεθους οθονη(και διασταση και αναλογια), το lg g3 ειναι 3.1mm πιο στενο: lg g3 5.5" που ειναι αισθητα μικροτερο απο το iphone 6 plus 5.5": Απο την εικονα φαινεται ποσο μεγαλυτερο ειναι το iphone 6 για την ιδια διασταση οθονης. 1
disqualified Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ιδανικά μεγέθη πάντως είναι μέχρι το πολύ 4.3 ιντσες, ωραίες οι μεγάλες οθόνες αλλά στο κράτημα και στη λειτουργια με το ενα χέρι υπερέχουν τα μικρότερα κινητά
takaros123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αναμενομενη η αυξηση διαστασεων οθονης, αλλα τιποτα συνταρακτικο. Ειναι σαν το iphone 5 του 2012, απλα μεγαλυτερα. Τουλαχιστον βελτιωσαν την αυτονομια και πρεπει να ειναι στα ιδια επιπεδα με τον ανταγωνισμο. Περιμενα κατι περισσοτερο/κατι πρωτοποριακο και οχι απλα να ακολουθησουν τους ανταγωνιστες. απο τη στιγμή που μένεις πίσω ακολουθείς έτσι είναι η ζωη
kirileman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα με σοφία τα εποίησε η Apple. Και μετά αναρωτιούνται προς τι το hating. Τι διαβάζουμε! Θα πεις κάτι ουσιαστικό εκτός του "τι διαβάζουμε" ή να πάω για ignore; Για κινητα με ακριβως ιδιου μεγεθους οθονη(και διασταση και αναλογια), το lg g3 ειναι 3.1mm πιο στενο: lg g3 5.5" που ειναι αισθητα μικροτερο απο το iphone 6 plus 5.5": Απο την εικονα φαινεται ποσο μεγαλυτερο ειναι το iphone 6 για την ιδια διασταση οθονης. Soft buttons, no thanks. Αφαίρεσέ τα και δες τι οθόνη μένει. Και 9 χιλιοστά πάχος! Το 2014! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για κινητα με ακριβως ιδιου μεγεθους οθονη(και διασταση και αναλογια), το lg g3 ειναι 3.1mm πιο στενο: lg g3 5.5" που ειναι αισθητα μικροτερο απο το iphone 6 plus 5.5": Απο την εικονα φαινεται ποσο μεγαλυτερο ειναι το iphone 6 για την ιδια διασταση οθονης. Δεν είναι αυτή η απορία μου αλλά το πόσο ακριβώς είναι το bezel από την οθόνη μέχρι τα άκρα της κάθε συσκευής. Και έχω λόγο που το ρωτάω γιατί το τόνισες σαν "πλεονέκτημα" ενώ λίγα posts πριν θεωρήσατε ασήμαντο το 1mm σε άλλη μέτρηση.
Grey Warden Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πεις κάτι ουσιαστικό εκτός του "τι διαβάζουμε" ή να πάω για ignore; Κάνε ignore. Μ' αρέσει που νομίζετε οτι λέτε και κάτι ουσιαστικό και παίζουμε θέατρο οτι δεν ξέρουμε για ποιο λόγο αγοράζει ο κόσμος Iphone μην τυχόν προσβληθεί κανείς σε ένα forum. 1
efstratios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζα οτι ρωτας εμενα γιατι το μηνυμα σου ηταν ακριβως κατω απο το δικο μου. Εβαλες μαλιστα και 2ο ενικο προσωπο στις ερωτησεις σου. Εσένα ρωτούσα (ρωτούσα, δεν υποστήριζα ότι τα είπες), για να εξηγήσω ότι όλα τα μεγάλα και ελαφριά κινητά δεν γλιστρούν απαραίτητα το ίδιο από το χέρι. Άρα ο,τι ίσχυε στο παλιό σχόλιο του billdanos για το galaxy SII ίσως δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό στο 6. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μόνο κρατώντας το θα καταλάβει κανείς. Πάντως σίγουρα ένα μεγάλο κινητό είναι πιο δύσκολο και στο κράτημα και στο χειρισμό από ένα μικρό. Από και πέρα, και οι καταναλωτές και οι εταιρίες ιεραρχούν τις προτεραιότητές τους, και αντιμετωπίζουν όσο μπορούν καλύτερα τα μειονεκτήματα της κάθε επιλογής. Και αυτά δεν μένουν στατικά, εξελίσσονται.
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Soft buttons, no thanks. Αφαίρεσέ τα και δες τι οθόνη μένει. Και 9 χιλιοστά πάχος! Το 2014! Υπαρχουν για ολα τα γουστα. Καποιοι καταφεραν να μειωσουν μονο τα bezel, καποιοι μονο το παχος , καποιοι χωρις onscreen buttons, καποιοι και τα 3. Σε μερικα χρονια πιστευω θα μπορει και η apple να φτιαξει κινητα με μικροτερα bezel ακολουθωντας τον ανταγωνισμο, οπως τους ακολουθησε μετα απο 2+ χρονια στην παρουσιαση κινητου με μεγαλη-παραγωγικη οθονη. 2
te0ne Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Απλα αθλιο design! Εγω που ειμαι μονο samsung στο θεμα design παραδεχομουν την apple! ΝΑΥΑΓΗΣΕ σε αυτο το μοντελο! 1
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για να εξηγήσω ότι όλα τα μεγάλα και ελαφριά κινητά δεν γλιστρούν απαραίτητα το ίδιο από το χέρι. Άρα ο,τι ίσχυε στο παλιό σχόλιο του billdanos για το galaxy SII ίσως δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό στο 6. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και μόνο κρατώντας το θα καταλάβει κανείς. Μπορει να υπαρχουν και αλλοι παραγοντες, αλλα το να προβαλλουμε σαν μειονεκτημα το μικρο παχος και βαρος ειναι αστειο και φαινεται γλαφυρα στα τωρινα σχολια , που ολοι επικροτουν το μικροτερο παχος και βαρος. Απλα τοτε παπαγαλιζαν αλλο φιρμανι οι κολλημενοι και το θεωρουσαν μειονεκτημα. Ειναι αναλογα τι κουτοχορτο θα τους σερβιρει η εταιρια.
Antonis_V Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ προσωπικά θα πάρω το IPhone 6, μου άρεσε πάρα πολύ από όσα είδα χτες. Αναρωτιέμαι όμως, γιατί μερικοί πάνε να πείσουν το πόσο ανώτερο / κατώτερο είναι το IPhone από άλλες συσκευές. Είναι καθαρά θέμα κόμπλεξ. Και από της δυο μεριές. Αυτό όμως που πρέπει να πούμε, είναι και πάλι: Δεν παίζει ρόλο ποιος το έκανε πρώτος, αλλά ποιος το έκανε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα