Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω να ρωτήσω κάτι ασχετο με το NFC?

οταν αρχισαν να λενε για RFID σε ταυτότητες ή υποδόρια τσίπ ,όλοι φρικαραν γιατι θα τους ελεγχαν παντα, θα ηξεραν που βρίσκονται, τις συνήθειες τους και τα σχετικά. Τώρα που το προτείνουν ως λύση για την καθημερινότητα, όλοι το γουστάρουν?

δηλαδη, το να συνδέσουν τον λογαριασμο της τράπεζάς σου και να βλέπουν ανα πάσα ώρα και στιγμή που είναι το κινητό σου, τι αγοράζεις, τις συνήθειες σου, το οτι δεν εχεις εισοδήματα αλλά πληρώνεις μεσω κινητού στην αθήνα, καπακι στην μύκονο, καπάκι σε άλλο προορισμό, δεν σας λέει τιποτα?

κατα τα αλλα, ψαχνουμε proxies, site με ανωνυμία, μπαίνουμε με alias ονόματα σε σελίδες-forums και τα σχετικά αλλά η μούρη, μούρη!

Οχι, δεν ειμαι της εκκλησίας, αλλα απορώ πως γίνεται να αλλάζει μυαλά ο κόσμος τόσο εύκολα.ταυτότητα με τσιπάκι δεν θέλουμε, αλλα ενα κινητό που να εχει ΚΑΙ GPS για να λέει που είμαστε, δεν ειναι κακό....άλλωστε, μην ξεχνάμε οτι στα windows (εκει μπορω να πω με σιγουριά), ειτε κινητά είτε ταμπλετς, σε ρωτάει αν θες να μοιράζονται αυτές οι πληροφορίες με την MS και ξαφνικά, χαιρεσαι που εχεις αυτοματη προγνωση καιρου, ειδήσεις της περιοχής, αξιοθέατα και τα σχετικά (και ολος ο πλανήτης ξέρει που είσαι)

Δημοσ.

Το κλειδωμένο bt ξέχασες.

Οχι... Οοοοοχιιιι... Για εκείνο αποφασισατε εδώ και χρόνια ότι δεν μας χρειάζεται. Απλά μην γίνει κάνα χαζό και το ξεκλειδώσουν όπως τότε με τα mms ή το μεγαλύτερο iPhone... ή τα widget... ή τα custom πληκτρολόγια... ή το nfc... Oh wait

Δημοσ.

Οχι... Οοοοοχιιιι... Για εκείνο αποφασισατε εδώ και χρόνια ότι δεν μας χρειάζεται. Απλά μην γίνει κάνα χαζό και το ξεκλειδώσουν όπως τότε με τα mms ή το μεγαλύτερο iPhone... ή τα widget... ή τα custom πληκτρολόγια... ή το nfc... Oh wait

Μα έτσι κι αλλιώς αν μιλάμε για μεταφορά αρχείων μέσω nfc όπως γίνεται στο android το Bluetooth ολοκληρώνει τη δουλειά, το nfc κάνει την αρχική επικοινωνία μεταξύ των συσκευών (αν και στη περίπτωση των galaxy με το sbeam γίνεται και με WiFi direct)

Δε μπορείς να στείλεις αρχείο μέσω nfc, θα πάρει χρόνια

Δεν παίζει να κάνει κάτι παραπάνω από πληρωμές στο ios το nfc, όπως και το bt δεν κάνει κάτι παραπάνω από το να συνδεεις ακουστικά ή κάνα περιφερειακό

Ακόμα και να ακουμπήσεις άλλη συσκευή για να στείλεις το link σου και να βλέπει ο άλλος αυτό που βλέπεις εσύ (διαστημική τεχνολογία!) δε το κόβω να γίνεται, δε νομίζω ότι ποτέ θα επικοινωνήσουν δύο συσκευές με ios χωρίς να μεσολαβήσει internet, μόνη εξαίρεση το apple watch

Δημοσ.

Τι να πω βρε παιδιά. Ποτέ δεν μου έλειψε προσωπικά η μεταφορά αρχείων μέσω BT στο iPhone. Στο Note 3 δύο φορές το έχω χρησιμοποιήσει μόνο.

Θα μπορούσαμε να λέμε πιο ουσιαστικά προβλήματα του iOS, όπως για παράδειγμα ότι δεν υπάρχει κάποιο Download folder. Κατεβάζεις κάτι και πρέπει να ανοίξει οπωσδήποτε με κάποια εφαρμογή. Αντίθετα στο Android μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις, ακόμα και exe και τα να το μεταφέρεις αργότερα στον υπολογιστή σου για εγκατάσταση.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

AirDrop. Που ζεις πΧια? :P

• Like 1
Δημοσ.

Έξυπνη γωνία προβολής μπορείς να το πεις επίσης. Όπως και σε όλες τις digital εικόνες των προϊόντων τους. :P

iOptical Angle δηλαδή. Η απάντησή σου αποτελεί τον ορισμό του iBlind.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

iOptical Angle δηλαδή. Η απάντησή σου αποτελεί τον ορισμό του iBlind.

Eίσαι αρκετά τσιτωμένος νομίζω και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο. Ίσα ίσα σου επιβεβαίωσα πως το κάνουν επίτηδες χρησιμοποιώντας 3d μοντέλα των προϊόντων τους σύμφωνα με το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα (όπως κάνει και η LG για παράδειγμα στις τηλεοράσεις που εξαφανίζει το μισό πάχος του bezel γύρω γύρω :P ).

Αλλά ήθελες με τόση "χαρά" να μου χρεώσεις το iblind...ness που δεν κατάλαβες καν τι έγραψα! Δεν πειράζει, next time :P

Και μέχρι τότε μπορεις να ανακαλύψεις καποιο άλλο άρθρο που θα λεει για παράδειγμα πως ο πρώτος χρήστης που πήρε το νέο iphone, έκοψε το δάχτυλο απο ελλατωματική συσκευασία. 

http://www.theverge.com/2014/9/16/6154975/iphone-6-review

Δημοσ.

Eίσαι αρκετά τσιτωμένος νομίζω και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο. Ίσα ίσα σου επιβεβαίωσα πως το κάνουν επίτηδες χρησιμοποιώντας 3d μοντέλα των προϊόντων τους σύμφωνα με το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα (όπως κάνει και η LG για παράδειγμα στις τηλεοράσεις που εξαφανίζει το μισό πάχος του bezel γύρω γύρω :P ).

Δεν είμαι καθόλου τσιμπημένος, αυτό που κατάλαβα είναι ότι μου λες ότι υπάρχει τρόπος να φωτογραφίσεις το κινητό από το πλάι και να μην φαίνεται καθόλου η κάμερα και αναλόγως σου απάντησα.

Δημοσ.

Τίμιο review απο το Engadget.Εδωσαν μικροτερο σκορ στο iPhone 6 σε σχέση με το 5s.

Όπως φοβόμουν κακή μπαταρία στο μικρό ,όπου μερικές φορές ειναι χειρότερη του 5s.Το plus είχε αρκετά καλή μπαταρία αλλά τους φάνηκε απλά πολυ μεγάλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...