Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν το λέω διαβάζοντας τα αρχικά reviews, το διαπιστώνω ο ίδιος κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες με το nexus (προφανώς αναβαθμισμένο στην τελευταία stock rom). Στο daylight βελτιώθηκε θεαματικά μετα τις αναβαθμίσεις, αλλά όχι κάτι σπουδαίο σε low light και HDR.

Εγω δεν εχω βρει κανενα σχεδον κινητο που στα ~350€ αρχες του χρονου να το πλησιαζει σε ποιοτητα φωτογραφιας.

Οι φωτογραφιες του ηταν στα ιδια επιπεδα με το iphone 5 (χεριοτερα ομως απο το iphone 5s και καλυτερα απο το iphone 4s) αλλα το iphone 5 ηταν αισθητα πιο ακριβο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν εχω βρει κανενα σχεδον κινητο που στα ~350€ αρχες του χρονου να το πλησιαζει σε ποιοτητα φωτογραφιας.

Οι φωτογραφιες του ηταν στα ιδια επιπεδα με το iphone 5 (χεριοτερα ομως απο το iphone 5s και καλυτερα απο το iphone 4s) αλλα το iphone 5 ηταν αισθητα πιο ακριβο.

Μα δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. Δεν έβαλα μέσα στα κριτήρια και την τιμή, το iphone 5 (που και παλι το θεωρώ καλύτερο στο θέμα κάμερας) κλπ. Και δεν κατηγορώ τόσο το hardware του nexus,  όσο το λειτουργικό του για τα προβλήματα...

Δημοσ.

Μα δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. Δεν έβαλα μέσα στα κριτήρια και την τιμή, το iphone 5 (που και παλι το θεωρώ καλύτερο στο θέμα κάμερας) κλπ. Και δεν κατηγορώ τόσο το hardware του nexus,  όσο το λειτουργικό του για τα προβλήματα...

Μα δεν εχει καποιο προβλημα το λειτουργικο.

Οτι αργει να σου δειξει την φωτογραφια οταν τραβας HDR+ ειναι γιατι ειναι advanced τεχνικη(οχι καποιο προβλημα) και καταφερνει να εχει αποτελεσματα που δεν μπορουν να εχουν αλλα λειτουργικα σε αυτην την τιμη.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει την κάμερα του iphone 6(μάλλον επδ δν έχει βγει), συγκρίνοντας όμως τις 8μπ των 5,5s με "ουαου" κάμερες των sony,lg,samsung etc. που έχουν τα διπλάσια mp βγάζω πόρισμα οτι τα iphone έχουν όντως καλύτερες κάμερες...

Και οσο για την αλαζονεία που μου προσάπτεις σαν "καταναλωτή apple" πραγματικά μόνο γέλια μου βγάζεις, καθώς ποτέ στην ζωή μου δεν είχα iphone (κάτοχος huawei ascend p7 και άλλων ανδροιδών από lg,samsung,sony παλαιότερα)

Δημοσ.

Το πόσο "εύχρηστη" είναι η κάθε συσκευή & software για τον καθένα, είναι εντελώς υποκειμενικό! Και μένα αμα με βάλεις να σου κάνω editing σε finalcut θα στο κάνω με κλειστά μάτια, ενώ άμα με βάλεις σε windows και premiere θα βρίζω... 

Συμφωνώ. Και μένα αμα με βάλεις να σου κάνω editing σε AVID MC θα στο κάνω με κλειστά μάτια, ενώ άμα με βάλεις σε finalcut  θα βρίζω... 

Υ/Γ Τι είναι το premiere?  :-D 

Δημοσ.

υ.γ. 1  Ξεκολλάτε με τα specs ή τραβήξτε κανά benchmark για να ξεκαβλ....ε. :P Tο προσωπικό μου PC είναι ένα MBAir με 4GB στο οποίο καθημερινά χρησιμοποιώ το handbrake για να μετατρέπω σειρές σε mp4 και πάντα έχω ανοιχτά mail/tweetbot/messages/transmission(torrent)/radium(ραδιόφωνο)/skype/viber/whatsappForMac/itunes/safari/PhotoApp. Κανένας συμβιβασμός πουθενά.

Εντυπωσιακό!!!  :shock:

Που να βρεις PC να τα κάνει όλα αυτά.

Επειδή με ενδιαφέρει, στο Metro 2033 για παράδειγμα πως τα πάει? 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παιχνίδια είναι για παιδάκια, το έχουμε πει αυτό

Επεξ/σία από qsis
Δημοσ.

υ.γ. 1  Ξεκολλάτε με τα specs ή τραβήξτε κανά benchmark για να ξεκαβλ....ε. :P Tο προσωπικό μου PC είναι ένα MBAir με 4GB στο οποίο καθημερινά χρησιμοποιώ το handbrake για να μετατρέπω σειρές σε mp4 και πάντα έχω ανοιχτά mail/tweetbot/messages/transmission(torrent)/radium(ραδιόφωνο)/skype/viber/whatsappForMac/itunes/safari/PhotoApp. Κανένας συμβιβασμός πουθενά.

Σιγα τα αυγα, εγω τρεχω 1 VM με XP, 1 με 2008 R2 με SQL (το xp παιζει client στην βάση), Hamachi, uTorrent, Outlook, Viber,Skype, κανω ενα resize και crop σε ενα βιντεακι της GoPro, ειμαι σε 4 σελίδες και ακουω και μουσική...

Απο οτι λέει το EasyTune απο 1.79GHz o επεξεργαστής πήγε 4.2GHz, δουλεύει στο φούλ στους 50οC αλλά μια χαρα δουλεύω και τα υπόλοιπα. i7 με 8GB (3 το κάθε VΜ ομως).Με τι προγραμμα να κανω ενα bench πλακα πλακα, μιας και εχω και onboard καρτα, να δουμε τι θα βγαλει???

Δημοσ.

Αν ήταν να πιστεύουμε αυτές τις αναφορές... κάθε χρόνο όλες οι εταιρίες καλύτερα πανε... μετά βγαίνουν στην φόρα τα πραγματικά (πχ galaxy s5 ή iphone 5c)

Btw nfc μόνο για apple pay, για τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένο... Το γέλιο δεν σταματά

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη το Apple Pay μέσω nfc είναι κάτι που θα καθιερωθεί. Όσο καιρό αν είχαν τα Android nfc, δεν θα το βλέπαμε ποτέ. Τώρα όμως κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Αν ήταν να πιστεύουμε αυτές τις αναφορές... κάθε χρόνο όλες οι εταιρίες καλύτερα πανε... μετά βγαίνουν στην φόρα τα πραγματικά (πχ galaxy s5 ή iphone 5c)

Btw nfc μόνο για apple pay, για τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένο... Το γέλιο δεν σταματά

Το κλειδωμένο bt ξέχασες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...