Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος διαμάχης. Ο κάθε ένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Can't we all just let along? :D

HTC One M8 εναντίον του iphone 5s.

Το M8 όμως βγάζει μέτριες φωτό.

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

stop-it.jpg

Όταν δεν μπαίνει το logo της κάθε εταιρίας δίπλα στην φωτογραφία, για να επηρεάσει την γνώμη του θεατή, μια χαρά φωτογραφίες βγάζει το One (M8)

Samsung Galaxy S5 wins our blind camera comparison... again; runner-ups are One (M8) and Xperia Z2

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνοι, αλλα πιστευεις οτι οι υπολοιπες android ναυαρχιδες εχουν μονο παραπανω mp? γιατι καποια εχουν ενσωματωσει ois ενα χρονο τωρα , και φακους 5 επιπεδων ,60fps video εδω κ πολυ καιρο επισης.

αλλα ΟΧΙ! 

Μια καμερα με ολα τα παραπανω + εξτρα mp ειναι κατωτερη του iphone επειδη δεν ειναι apple!

To ποσο πρασπαθειτε να χρυσώσετε το χαπι δεν λεγεται!

Aν εβγαζε κατι οντως το προτωποριακο η apple θα ημουν ο πρωτος που θα της εδινα ευσημα..

αλλα δεν αντεχω να βλεπω πραγματικα αμαθης  καταναλωτες με "αποψη" και αλαζονεια σε οτιδηποτε αλλο που δεν ειναι apple.

Ψαχτειτε γ@μωτο , δεν κραζουν ολοι μονο για την οθονη ... 

Δεν έχω δοκιμάσει την κάμερα του iphone 6(μάλλον επδ δν έχει βγει), συγκρίνοντας όμως τις 8μπ των 5,5s με "ουαου" κάμερες των sony,lg,samsung etc. που έχουν τα διπλάσια mp βγάζω πόρισμα οτι τα iphone έχουν όντως καλύτερες κάμερες...

Και οσο για την αλαζονεία που μου προσάπτεις σαν "καταναλωτή apple" πραγματικά μόνο γέλια μου βγάζεις, καθώς ποτέ στην ζωή μου δεν είχα iphone (κάτοχος huawei ascend p7 και άλλων ανδροιδών από lg,samsung,sony παλαιότερα) 

Επεξ/σία από dexter white
Δημοσ.

Η Apple ανακοίνωσε νέο ρεκόρ στον αριθμό προ-παραγγελιών της πρώτης ημέρας του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus, τον μεγαλύτερο αριθμό στην ιστορία του iPhone, με πάνω από τέσσερα εκατομμύρια τις πρώτες 24 ώρες. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι αν η Apple μπορούσε να ετοιμάσει μεγαλύτερο stock αυτό το νούμερο θα ήταν υψηλότερο.

Αυτο το ξεραμε πριν καν βγει η παρουσιαστει και εγω στο εγγυομαι και το ξαναειπα οτι και 2 φορες χειροτερο και ποιο ασχημο να ηταν παλι τις ιδιες πωλησεις θα εκανε.Το γιατι και τους λογους ψαξε σε αλλα ποστ του φορουμ η και στο ιδιο στις προηγουμενες σελιδες και θα δεις οτι ειπαμε..

Εχεις μετοχες της apple η απλα σου αρεσει να κληνεις το φως και να τριβεις το iphone στο γυμνο σου σωμα?

Δημοσ.

Η καμερα του iphone ειναι αξιοπρεπης για social media ,κ πολυ μη σου πω το αγορασουν για να κανουν post στο fb και να γραφει "απο iOS"

Αρχίσαμε πάλι την καραμέλα με το τραπεζάκι και την επίδειξη;

Ξέρεις ε; Όσοι συνήθως βλέπουν κάποιον και πιστεύουν ότι κάνει επίδειξη, νιώθουν μειονεκτικά.

Φιλικά στο λέω.

Δεν ξερω αν συμβαινει μονο στον ελληνα αυτο..Προσφατα ενας γνωστος μου πηγε κ πηρε καινουργιο το 5s,χωρις να χει ιδεα απο smartphone,απλα θελει να βγαινει κ να ακουμπαει το iphone στο τραπεζακι της καφετεριας της γειτονειας,να βγαζει selfies κ να λεει απο κατω "απο ios".Και δεν υπερβαλω καθολου.

Κ μετα αυτοι οι ιδιοι εχουν το θρασος να λενε.."πια galaxy κ android, τα iphone ειναι τα καλυτερα"

Ειναι για να τρελαίνεσαι...

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να αγοράσει κάποιος Apple προϊόν όταν δεν έχει ιδέα.

Εγώ θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα Special feature. Με τα άλλα κινητά και τους υπολογιστές, πρέπει να γνωρίζεις τι θα αγοράσεις καθώς το Hardware είναι χαοτικό. Αντίθετα αγοράζοντας iPhone ή Apple υπολογιστή, θα πάρεις κάτι καλό οπωσδήποτε. Είπα καλό, όχι καλύτερο από κάτι άλλο (για να προλάβω αντιδράσεις). Αν αγοράσεις από την άλλη ότι PC ή ότι κινητό να είναι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να σου βγει μάπα.

Γιατί λοιπόν το ότι μπορεί ακόμα και ένας άσχετος να το επιλέξει είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα;

Έχεις μια κάμερα 8mp άμεσα συγκρίσιμη με αλλες που η ονομαστική τους ανάλυση είναι σχεδόν διπλάσια.

Δεν με αφορά.

Κοιτάζω κόστος και ποιότητα φωτογραφίας + αυτά που αναφέρεις και παρακάτω στα οποία συμφωνώ.

Αν η Apple και η κάθε Apple αποφάσισε να βάλει 8MP και για τα 8MP βγάζει καλές σε σύγκριση με τα 16MP, its not my problem.

Και δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα της κάθε φωτογραφίας, σε ένα κινητό θες να μπορείς άμεσα και γρήγορα να βγάζεις μια σχετικά αξιοπρεπή φωτογραφία. Μη νομίζεις πως είναι εξίσου εύκολο αυτό με όλες τις συσκευες του review.

Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια.

Θυμάμαι ότι όταν πήρα το Note 3 οι πρώτες 3-4 φωτογραφίες ήταν κουνημένες. Πέρα ότι αργεί περισσότερο η Camera να ανοίξει όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, όταν βγάζεις φωτογραφία, πρέπει να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά το Click.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια.

Θυμάμαι ότι όταν πήρα το Note 3 οι πρώτες 3-4 φωτογραφίες ήταν κουνημένες. Πέρα ότι αργεί περισσότερο η Camera να ανοίξει όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, όταν βγάζεις φωτογραφία, πρέπει να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα και μετά το Click.

Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και το Nexus5 και ειδικά αν ζητήσεις HDR, εκεί δουλεύει για ώρα στο background μέχρι να τη φτιάξει... Αυτό για παράδειγμα δεν το είδα ποτέ στο iphone.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και το Nexus5 και ειδικά αν ζητήσεις HDR, εκεί δουλεύει για ώρα στο background μέχρι να τη φτιάξει... Αυτό για παράδειγμα δεν το είδα ποτέ στο iphone.

Αυτο με το hdr το κανει το nexus 5 , γιατι δεν ειναι το συνηθισμενο hdr, αλλα ειναι hdr+. Ειναι αρκετα advanced η τεχνικη που χρησιμοποιει.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ απλά το android δεν είναι μόνο η Samsung όπως πολλοί αφήνουν να εννοηθεί και δεν μπορούμε να λέμε ότι το ένα είναι πιο γρήγορο από το άλλο αν δεν βλέπουμε όλες τις συσκευές.

Υπάρχoυν πολλές επιλογές για κάθε γούστο.Η Sony πχ έχει κάνει φοβερή δουλειά με τα τελευταία xperia μοντέλα της και έχει τις καλύτερες φωτογραφικές. Γιαυτό άλλωστε σχεδόν όλοι (όπως και η Apple) αγοράζουν sensors από τη Sony.

Εταιρείες όπως η LG και η Sony βλέπεις ότι ακούνε τους χρήστες από μοντέλο σε μοντέλο και βελτιώνονται συνεχώς.

Απεναντίας Apple και Samsung σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν ακούνε το feedback από τους χρήστες.

Γενικά για να ανοίξω τα χαρτιά μου είμαι κάτοχος ipad air και LG G2 και περιμένω να δω αρκετά reviews από iphone 6 και το xperia Z3 compact για να αποφασίσω για το νέο μου τηλέφωνο μιας και το μέγεθος των phablet δεν με ενδιαφέρει σαν χρήστη προς το παρόν.

Βασικό ρόλο θα παίξει η μπαταρία όπου εκεί έχω τους μεγαλύτερους φόβους μου για το iphone 6.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο με το hdr το κανει το nexus 5 , γιατι δεν ειναι το συνηθισμενο hdr, αλλα ειναι hdr+. Ειναι αρκετα advanced η τεχνικη που χρησιμοποιει.

Όχι όμως και το τελικό αποτέλεσμα...

Δημοσ.

Όχι όμως και το τελικό αποτέλεσμα...

Θα διαφωνησω.. Τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απο ακριβοτερα κινητα.

Απλα του βγηκε το κακο ονομα αρχικα, πριν κανει update η google σε 4.4.1 και ετσι ολα τα site ελεγαν οτι δεν εχει καλη καμερα.

Δημοσ.

Καλά πότε είχαν κορυφαίο hw τα nexus τηλέφωνα;

Τα συγκεκριμένα ειδικά επί εποχής lg έβγαιναν με κύριο σκοπό να είναι φθηνά από το λανσάρισμα, δεν ήταν ακριβά και έπεσαν. Λογικό είναι σε αρκετά σημεία να έχουν γίνει εκπτώσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με το υπόλοιπο μήνυμα σου, αλλά εδώ το παράκανες.

Δεν είναι έτσι και φαντάζομαι το ξέρεις.

Έρχομαι από iPhone 4 και 5 και iPad 2 και 3 και οι περισσότεροι ξέρουν πόσο αγαπάω τα Apple, αλλά όπα. Αν μιλούσα στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα θα μπορούσα να πω ότι πηγαίνοντας από το iPhone 5 στο Galaxay Note 3, βρήκα το φως μου από όλες τις πλευρές.

Αν και Offtopic θα πω πως το παίρνεις που το παίρνεις το Android, πάρε το με το UI της Samsung. Προσωπικά αν και μου αρέσουν εμφανισιακά τα HTC το UI δεν μου αρέσει καθόλου. Για τα SONY και το Design τους δεν θα σχολιάσω καθόλου. Σαν Lego είναι με τα άπειρα καπάκια που έχουν.

Το παίρνεις που το παίρνεις, πάρτο σωστα, πάρτο Note! ;)

Όσον αφορά το θέμα Lag που αρκετοί αναφέρετε για τα Galaxy δεν το καταλαβαίνω. Αν εννοούν ότι δεν είναι όσο Smooth είναι το iPhone είναι λογικό. Ποτέ δεν θα γίνει τόσο Smooth κανένα μη iOS Device.

Σε αυτό όμως το σημείο να πούμε ότι τα παλιά iOS devices όπως iPhone 4 και 4S με τις αναβαθμίσεις χάνεται η εμπειρία χρήσης... Μην το ξεχνάμε αυτό. Επίσης δεν τρέχει σχεδόν τίποτα παράλληλα το iOS (ένας λόγος που το έστειλα μετά από τόσα χρόνια).

Να προσθέσω στο μήνυμα σου ότι το πόσο smooth θα κάνεις μια android συσκευή με καλα specs εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα το χρήστη και δεν εννοώ custom rom. Άλλαξε launcher, dialer, sms, gallery στο Note 3 και μετά ας μου πει κάποιος τι παραπάνω έχει ενα Nexus σε smoothness. Και μιλάω για δοκιμές που εχω κάνει ο ίδιος με τα δύο κινητά. Η smooth out of the box εμπειρία του Nexus είναι καλή να την αναφέρουμε σε κάποιον που δεν γνωρίζει το λειτουργικό αλλά αν κάποιος χρήστης άλλης android συσκευής πιστεύει ότι δεν μπορεί να την επιτύχει, ξεγελιεται.

Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω videos με απλά tips για βελτίωση της εμπειρίας μιας συσκευής γιατί πολύς κόσμος φοβάται να ασχοληθεί ενώ μιλάμε για απλή εγκατάσταση εφαρμογών.

Επίσης στο θεμα φώτο αν το έχεις στο auto μια χαρά γρήγορα βγάζεις φωτογραφίες χωρις καμιά αναμονή. Στα διαφορα modes και στην έξυπνη σταθεροποίηση κάνει επεξεργασία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα διαφωνησω.. Τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απο ακριβοτερα κινητα.

Απλα του βγηκε το κακο ονομα αρχικα, πριν κανει update η google σε 4.4.1 και ετσι ολα τα site ελεγαν οτι δεν εχει καλη καμερα.

Όχι δεν το λέω διαβάζοντας τα αρχικά reviews, το διαπιστώνω ο ίδιος κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες με το nexus (προφανώς αναβαθμισμένο στην τελευταία stock rom). Στο daylight βελτιώθηκε θεαματικά μετα τις αναβαθμίσεις, αλλά όχι κάτι σπουδαίο σε low light και HDR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...