Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αντιστοιχία των επιδόσεων των 2 πυρήνων με άλλα "μεγαθήρια" είναι το ζητούμενο. Με το ρυθμό που βγαίνουν πλεον νέες cpu κλπ και πρώτος να τερματίσει ο Α8 δε νομίζω να παραμείνει εκεί για πάνω απο 1-2 μήνες! Το θέμα είναι επίσης και τι εφαρμογές & games  βλέπουμε στην πράξη σε κάθε πλατφόρμα και πως αξιοποιούν τη GPU κάθε φορά.

Δεν διαφωνώ. Απλά αναφέρθηκε ότι ο Α8 θα είναι πολύ καλύτερος. Δεν σύγκρινα androi αλλά με τον Α7.

Και η αύξηση 20-25% που διαφημίζουν σε αυτό τουλάχιστον δεν φαίνεται.

Για μένα μακάρι να αφήσει πίσω 801,805 για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Το θέμα είναι αν μπορεί.

Βέβαια θέλω να δω και το 6 plus με τα 2gb πως θα τα πάει. Μήπως και είναι η μνήμη το πρόβλημα.

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες με ψυχραιμία το παρακάτω:

http://www.anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/5

και μετά ξαναπές μας για τους 2 πυρήνες... :P

Φαντάσου τώρα με τον Α8 του 6 τι θα δεις...

ε βέβαια γιατί πάνω από όλα ο Anand είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!!

πάρε ένα bench από snap 800 (ένα από τα 3 που έτρεξα), νομίζω ότι απέχει λίγο από το σκορ του g2 με ίδιο soc  εεεε; (στοκ ρομ πάντα) 

Screenshot_2014-09-12-20-03-43_zpsmih52i

Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι...

http://www.gsmarena.com/iphone_6_a8_gpu_benchmark_suggests_its_behind_the_curve-news-9630.php

αυτός φαίνεται αξιόπιστος , τόσο μου δίνει ο 330

Screenshot_2014-09-12-19-52-39_zpsh3jtbd

• Super Moderators
Δημοσ.

ε βέβαια γιατί πάνω από όλα ο Anand είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!!

πάρε ένα bench από snap 800 (ένα από τα 3 που έτρεξα), νομίζω ότι απέχει λίγο από το σκορ του g2 με ίδιο soc  εεεε; (στοκ ρομ πάντα) 

Screenshot_2014-09-12-20-03-43_zpsmih52i

Πάρε και ένα από το 5S μου. :P

post-40751-0-98205700-1410542033_thumb.png

Δημοσ.

το επιχείρημα ότι ο anand είναι αναξιόπιστος λοιπόν παραμένει :P

επίσης ο chrome ήταν πάντα απαίσιος σε αυτά τα benchmark (ειδικά σε σχέση με τον aosp), αλλά δε θα κάτσω να βάλω άλλο browser για να σε φτάσω, οκ νίκησες 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

το επιχείρημα ότι ο anand είναι αναξιόπιστος λοιπόν παραμένει :P

Έλα τώρα δεν το σώζεις! :P

Αφού ξέρεις πως οι τιμές ποτέ δεν είναι σταθερές σε αυτά τα test. Αλλά όχι και αναξιόπιστες οι μετρήσεις του anand!

Ουτε εγώ δίνω σημασία μεγάλη σε αυτά αλλά ο anand έχει μια τεράστια ιστορία πάνω σε αυτό το θέμα και τα reviews κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

πηγα και γω στο γιουτουμπ σημερα να δω πως ειναι τα ιφονια και ολο διαφιμησεις του νοτε4 βλεπω πριν το βιντεο, τσουζει σαμμυ? πλερωσες πολλα για αυτο?

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αληθεια αυτο που διαβασα και ειναι στο παρακατω LINK ???

μιλαμε για 2πυρηνο και ειναι κοσμο-ιστορικο γεγονος?????

αντε σε λιγα χρονια  να ανακαλύψει την πυρίτιδα η ΑΡΡLE...!!!

:P :P :P 

Και 15 πυρηνες στα 5 gh να βαλεις αμα το λειτουργικο δεν ειναι optimised διαφορα δεν θα δεις. Ισα ισα θα επρεπε να βγαζεις το καπελο στην αππλε που με σαφεστατα λιγοτερα resources ειχε ενα πιο smooth λειτουργικο.

Χεσε μας με το αντροιντ που θελει 3 gb ram και 2gh cpu. Απλα κακο,non optimised λειτουργικο.

Δημοσ.

- Πήρα το iPhone 6
- Έλα ρε μαλάκα; Το plus;
- Γιατί να το πουλήσω ρε μεγάλε; Μόλις το πήρα...

Συζήτηση μεταξύ Λαρισαίων :-)

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι εντυπωσιακο το ποσα ατομα μιλανε και επιχειρηματολογουν για προιοντα που δεν απευθυνονται σ'αυτους 

• Like 2
Δημοσ.

AT&T Breaks iPhone Sales Record

DALLAS, Sept. 12, 2014 — “It was a terrific day for our customers and us.  This is our biggest iPhone, pre-order launch day ever,” said Glenn Lurie, president and CEO of AT&T Mobility. “When you combine our best-pricing, the nation’s most reliable 4G LTE network, and a service experience that leads the industry, iPhone customers who choose AT&T win.”

U2 album giveaway leas to "the biggest album launch ever"

http://www.montrealgazette.com/entertainment/Apple+orchestrate+biggest+album+launch+history+feel+sick/10190863/story.html?__federated=1

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για την μνήμη. Ότι διαβάζετε στο net ειναι υποθέσεις και ράδιο αρβυλα.... μου αρέσει που σε διάφορα forum το έχουν ως δεδομένο και κονταροχτυπιούνται για το πιο θα έχει την μεγαλύτερη... στα benchmarks. Έτσι τους έμαθαν τα PC των 90es (και τα Android τώρα) στο να αξιολογούν/αντιλαμβάνονται την τεχνολογία, την Apple και στην τελική τις συσκευές τους. Αυτά είναι τα κριτήρια τους πριν κάνουν μια αγορά...τα Specs... πιο τεχνολογικός μεσαίωνας πεθαίνεις. Οσοι το έχετε άγχος να περιμένετε το iFixit. Είτε έχει 1GB Ram είτε όχι,  3 πρόχειρα παραδείγματα μας λένε οτι το 3GS πήρε iOS6, το iPhone 4 πήρε iOS 7 (οι χρήστες έτριβαν τα ματιά τους που έτρεχε καλυτερα απο iOS6) και οι iMac mid 2007 και μετα θα τρέξουν Yosemite. Και αυτά γιατί η Apple δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά αναπτύσσει hardware και software από κοινού... κάποιο Note 3 με 3GB Ram βγήκε το Lagaxy του 13... και ακόμα τα 64bit έρχονται τεχνολογικοί μου πρωτοπόροι. note 3 lag

Δημοσ.

Εδώ έφυγε ο Steve Jobs μια δεκαετία και δεν άνοιξε ρουθούνι και θα ανοίξει επειδή έφυγε ο Jim τάδε?

Εκτός του ότι ουσιαστικά χρεoκώπησε, ρουθούνι δεν άνοιξε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...