Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ζωη ακουγα γκρινιες οτι εχει μικρη οθονη τωρα γκρινιες που ειναι μεγαλη δεν παλευεται ο καταναλωτης

Δηλαδή τι είναι ο καταναλωτής;  Ένα άτομο με κοινές απαιτήσεις ενδιαφέροντα, απόψεις που πρέπει να λέει το ίδιο πράμα με όλους; Δηλαδή ένα πρόβατο; Εμένα οτιδήποτε πάνω 4,5 ίντσες μου φαίνεται παντόφλα. (έτσι λέγαμε παλιά τα μεγάλα κινητά).

Δημοσ.

Kαποια στιγμη αυτο το hate και ο fanboyσμος πρεπει να τελειωσουν.

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, το κινητο τα τελευταια χρονια ειναι και ενα συμβολο status και ειτε το θελουμε ειτε οχι η apple πρωτη εδειξε το δρομο (και εχει ακολουθησει και η samsung) και μπραβο τους. Eπισης πριν τα wp8.1 η πλατφορμα της apple ειχε το καλυτερο sync. Aυτο εχει προφανως σταματησει γιατι το 85-90% του πλυθησμου εχει windows laptop/desktop.

Ρεαλιστικα μιλωντας πληρωνουμε ενα brand σημερα, οπως ο τυπος στο γυμναστηριο θελει να σκαει με το παπουτσακι το nike και οχι με το spike. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα smartphone απο το iphone και σαφως καλυτερα vfm smartphones.

Ελπιζω να εμφανιστουν συντομα καποια benchmarks, ιδια και για τις 3 πλατφορμες για να δουμε ολοι ποια ειναι η καλυτερη.

Btw πριν με πει οποιαδηποτε πλευρα hater, εχω περασει απο ολες τις mobile πλατφορμες, oποτε μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη.

Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο sync?

Δημοσ.

Είπα μια να βάλω δίπλα δίπλα σε σύγκριση specs, δυνατότητες, τιμή και μπαταρία του 6 plus με το oneplus one μου αλλά είναι κρίμα... και άδικο

Τρομάξαμε!
  • Like 1
Δημοσ.

Είπα μια να βάλω δίπλα δίπλα σε σύγκριση specs, δυνατότητες, τιμή και μπαταρία του 6 plus με το oneplus one μου αλλά είναι κρίμα... και άδικο

Tι ειναι αυτο ?

• Like 1
Δημοσ.

Τρομάξαμε!

υπάρχουν πάντως κάτι screenshots με 7 ώρες χρήση οθόνης 

και γενικά τα κινητά με 3000 mAh περνούν άνετα τις 5

Δημοσ.

υπάρχουν πάντως κάτι screenshots με 7 ώρες χρήση οθόνης 

και γενικά τα κινητά με 3000 mAh περνούν άνετα τις 5

"Sure enough, our standard HD video test yielded some strong results. Running a 90 minute 720p video with the screen brightness cranked right up left 83 percent left in the tank on average.

That's better than the One M8 and roughly the same as the Galaxy S5 and the iPhone 5S - two of the previous strong performers in this particular test."

Περιμένω τα συγκριτικά benchmarks του Αλέξη, cpu, gpu, κάμερας, οθόνης, ηχείου κλπ.

Όχι, εντάξει. Πλάκα κάνω.

Cons

• Minor stutters in processor-intensive tasks

Tι ειναι αυτο ?

Είναι το one... plus one. Δηλαδή, μαζί με το one, σου δίνουν και άλλο ένα δώρο!

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια κάποιος που θα πάει για το plus θα πάρει και iPad? Να ξέρετε η επόμενη κίνηση θα είναι να μπορείς να παίρνεις και τηλ από το iPad (για να σας προλάβω χωρίς να έχεις iPhone - mac)

Πάντως ειλικρινά... Έχω φίλο κολλημένο με την Apple και μου έλεγε πάντα '' πάνω από 4,5 ίντσες είναι παντοφλα "το note θέλει 2 χέρια να το κουβαλάς"... Και όλα αυτά πριν 2 μήνες. Μαντέψτε ποιο θα πάρει;;; ;;

Δημοσ.

Αλήθεια κάποιος που θα πάει για το plus θα πάρει και iPad? Να ξέρετε η επόμενη κίνηση θα είναι να μπορείς να παίρνεις και τηλ από το iPad (για να σας προλάβω χωρίς να έχεις iPhone - mac)

Πάντως ειλικρινά... Έχω φίλο κολλημένο με την Apple και μου έλεγε πάντα '' πάνω από 4,5 ίντσες είναι παντοφλα "το note θέλει 2 χέρια να το κουβαλάς"... Και όλα αυτά πριν 2 μήνες. Μαντέψτε ποιο θα πάρει;;; ;;

iPhone 6 mini? ;)

Δημοσ.

Πάντως, για να ξεχάσουμε λίγο τον αγώνα πυγμαχίας, έχει περάσει απαρατήρητο ότι:

- η Apple σκοτωνει την οθονη 4 ιντσών (πολύς κόσμος που ξέρω ήθελε την μικρη οθόνη)

- επίσης σκοτώνει τους χρωματισμούς και την "φτηνη" έκδοση  (τελικά δεν περπάτησε το 5c ?)

Και στα δύο άφησε έναν επιπλέον χρόνο ζωής, αλλά αναρωτιέμαι ποιες συσκευές θα διαθέσει του χρόνου (διαστασεις και χρωματα/υλικά).

Δημοσ.

Και στα δύο άφησε έναν επιπλέον χρόνο ζωής, αλλά αναρωτιέμαι ποιες συσκευές θα διαθέσει του χρόνου (διαστασεις και χρωματα/υλικά).

Αποκλείεται να μην αλλάξει τίποτα και να ανεβάσει λίγο την ισχύ του επεξεργαστή;

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλείεται να μην αλλάξει τίποτα και να ανεβάσει λίγο την ισχύ του επεξεργαστή;

Τρίτη χρονιά την ίδια συσκευή ? 

Και πάλι ειναι παραδχή ότι "δεν αξίζει να επενδύσω σε άλλες γαλαζιες και κιτρινες συσκευες"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...