xaniared Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο τα λεει ολα.Ποσα κοστιζει το 5s στην apple σε hardware. Να σας βαλω ακομα 200 ευρω για διαφημιση και κατασκευη του ios και καταλαβαινετε τι πουλαει τοσα χρονια.Εξου και τα απιστευτα κερδη καθε τριμηνο Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Εννοείται ότι πουλάει γιατί ο κόσμος είναι ευχαριστημένος. Γιαυτό πουλάει και η Samsung.
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Εννοείται ότι πουλάει γιατί ο κόσμος είναι ευχαριστημένος. Γιαυτό πουλάει και η Samsung. Δεν ειναι χαζος αλλα πολλοι χρηστες iphone οπως και samsung τελευταια πληρωνουν τα κινητα τους για τη μοστρα.Δεν αγοραζουν κινητο αγοραζουν μοστρα.Προχθες ενα παιδι με λεει θελω ενα κινητο για βασικα κλησεις/κανα μηνυμα.Του λεω με 130 μπορεις να παρεις το πολυ καλο lumia 630.Λεει οχι θελω iphone.Τελικα πηρε το iphone 4 3 χρονων τηλεφωνο 180 ευρω.Δεν ειναι ολοι τετοιοι πελατες αλλα στην πλειοψηφισ τους ειναι.Αυτο παει να γινει και με τη samsung.
nikosgalis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 1 - Μετά το Fappening δεν έχει ουσία να μιλάμε για «privacy», γενικότερα. Αλλά, έστω, ας το δεχτούμε ότι το iOS είναι ασφαλέστερο λόγω κλειστότητας. 2 - Αυτό που λες είναι κάτι του γούστου σου. Όπως εγώ προτιμώ android γιατί μπορώ να streamάρω παιχνίδια από το PC μου στο κινητό μου, πράγμα που δε γίνεται σε iOS. Επίσης αυτά που αναφέρεις στην παρένθεση: + Ασφάλεια εφαρμογών: μια χαρά έχω στο android κινητό μου, από τη στιγμή που δεν εκαθιστώ ότι πλέμπα εφαρμογή υπάρχει. + Σταθερότητα λειτουργικού: Το jailbroken 3GS μου πιο ασταθές ήταν από το rooted Ν5 μου. Μπορεί βέβαια να φταίει ότι ήταν απαρχαιωμένο το 3GS, δεν ξέρω. + Υποστήριξη με αναβαθμίσεις: Είπαμε, γι' αυτό πήρα Google κινητό, κατευθείαν παίρνω αναβαθμίσεις. Ωστόσο, το ερώτημά μου παραμένει στον προηγούμενο φίλο, αλήθεια το έχω απορία, τι έκανε καλύτερα στο iPhone του που το Nexus 5 του το κάνει με χειρότερο τρόπο; Καμία σχέση ... Ο χακερ καταφερε να κλεψει τους κωδικους των θυματων, και με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να πάρει και τους κωδικους τους από την Google. Μη θολώνεις τα νερα απλώς για να τα θολώσεις. Επαναλαμβάνω: με το Android, δίνεις απλόχερα όλα τα προσωπικά σου δεδομένα σε οποιον developer στα ζητήσει. Αν εσυ είσαι χαρούμενος με αυτό, τότε προφανως κράτα το Nexus 5 και θα κρατησω το iPhone μου. Όσο για τα υπολοιπα: δεν εχει ερθει ποτε καποιος σε εμενα, να του "διορθωσω" iPhone. Της γυναίκας μου το κινητό όμως, και πολλών φίλων μου, έχουν φάει άπειρα reset to factory defaults γιατι αλλιως δεν μπορουσαμε να ξεφορτωθουμε προβλήματα με πληκτρολόγια που εξαφανιζονταν και δεν μπορουσαμε να τα επαναφέρουμε, Ιντερνετ που χανόταν επειδή μια εφαρμογή (που μετρούσε data κατα τα άλλα) πήγαινε και πείραζε τα internet APNs του 3G, κλπ, κλπ. Η ύπαρξη εφαρμογών όπως το task killer, το clean master, κλπ, κλπ, κάτι δείχνει νομίζω. Τέλος πάντων, δεν θα συνεχίσω για να σε πείσω. Αφου η δική σου ανάγκη είναι να streamαρεις περιεχομενο από το PC στο κινητό, τότε με γεια σου και χαρά σου. Αλλά η δική σου ανάγκη δεν κάνει το Ν5 καλύτερο από το iphone.... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία σχέση ... Ο χακερ καταφερε να κλεψει τους κωδικους των θυματων, και με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να πάρει και τους κωδικους τους από την Google. Μη θολώνεις τα νερα απλώς για να τα θολώσεις. Επαναλαμβάνω: με το Android, δίνεις απλόχερα όλα τα προσωπικά σου δεδομένα σε οποιον developer στα ζητήσει. Αν εσυ είσαι χαρούμενος με αυτό, τότε προφανως κράτα το Nexus 5 και θα κρατησω το iPhone μου. Όσο για τα υπολοιπα: δεν εχει ερθει ποτε καποιος σε εμενα, να του "διορθωσω" iPhone. Της γυναίκας μου το κινητό όμως, και πολλών φίλων μου, έχουν φάει άπειρα reset to factory defaults γιατι αλλιως δεν μπορουσαμε να ξεφορτωθουμε προβλήματα με πληκτρολόγια που εξαφανιζονταν και δεν μπορουσαμε να τα επαναφέρουμε, Ιντερνετ που χανόταν επειδή μια εφαρμογή (που μετρούσε data κατα τα άλλα) πήγαινε και πείραζε τα internet APNs του 3G, κλπ, κλπ. Η ύπαρξη εφαρμογών όπως το task killer, το clean master, κλπ, κλπ, κάτι δείχνει νομίζω. Τέλος πάντων, δεν θα συνεχίσω για να σε πείσω. Αφου η δική σου ανάγκη είναι να streamαρεις περιεχομενο από το PC στο κινητό, τότε με γεια σου και χαρά σου. Αλλά η δική σου ανάγκη δεν κάνει το Ν5 καλύτερο από το iphone.... Βγάζεις επιθετικότητα και δεν βλέπω το λόγο. Τέσπα ούτε εγώ έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα, όπως είπες ο καθένας με τις ανάγκες του που ακολουθούν τις επιλογές του.
george_gr1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχθές που παρουσιαστηκε πάλευα κάνα μισάωρο το βράδυ να μπω στο insomnia αλλά μάταια. Α ρε πουτανα Apple για αυτό σε πάω, οι μισοί σε αγοράζουν και οι υπόλοιποι ασχολούνται με την πάρτη σου.
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα πρεπει στο Insomnia σε οτι αφορα την Apple να δινεται περιθωριο για σχολια μονο στην πρωτη σελιδα.Μετα κατανταει ανουσιο και βαρετο να ορμανε ολοι και το μονο που να κανουν ειναι να κραζουν την εταιρια,τιποτα αλλο δεν βλεπεις.Παει να σχολιασει καποιος σοβαρα σαν πιθανος αγοραστης,ή απο ενδιαφερον και κατευθειαν να πεσουν ολοι πανω του να τον φανε.Ελευθερια στο να επιλεξουμε τι θα αγορασουμε που θα βολευει εμας,μας αρεσει και μας καλυπτει για τις δικες μας προσωπικες αναγκες . Και ναι η Apple λειτουργει οπως λειτουργει γιατι ετσι της λενε οι πελατες της,το ιδιο και οι αλλες εταιριες. (Α και ριξτε μια ματια στο τι σημαινει πραγματικα το Marketing ,το Marketing δεν ειναι μονο διαφημιση οπως οι περισσοτεροι απο εσας νομιζετε). Στην ουσια τωρα,λιγο χαμηλοτερα τα Specs του Iphone 6 απο οσο επρεπε(Ram,μπαταρια,camera,αναλυση για τις ιντσες),βεβαια το λειτουργικο τους δεν εχει τις απαιτησεις που εχει αυτο του ανταγωνισμου. Οσο για τις ιντσες αναμενομενο οτι το κινητο θα ξεπερναγε τις 4(θα προτιμουσα 4.5΄’ και Full HD αναλυση) μιας και εχει αλλαξει αρκετα το τοπιο σε σχεση με την πρωτη κυκλοφορια του Iphone 4,οχι τοσο σε πρωτοτυπια αλλα στην τεραστια ποικιλια αξιολογων Smartphones σε σχεση με τοτε. 1
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μακρια απο apple δεν τα θελουμε !!! καθολουυυυεσταλει απο το iphone μου
disqualified Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν για ολα τα γουστα. Καποιοι καταφεραν να μειωσουν μονο τα bezel, καποιοι μονο το παχος , καποιοι χωρις onscreen buttons, καποιοι και τα 3. Σε μερικα χρονια πιστευω θα μπορει και η apple να φτιαξει κινητα με μικροτερα bezel ακολουθωντας τον ανταγωνισμο, οπως τους ακολουθησε μετα απο 2+ χρονια στην παρουσιαση κινητου με μεγαλη-παραγωγικη οθονη. ναι σίγουρα δε μπορεί να φτιάξει..., πάνω κάτω είναι πιο μεγάλα γιατί σήμα κατατεθέν είναι το στρογγυλό hardware button και η συμμετρία πάνω και κάτω, στο τέλος ρε παιδιά θα πείτε ότι δεν μπορούσε να το κάνει μεγαλύτερο και τώρα απόκτησε την τεχνογνωσία... Υ.Γ. Λέω να φτιάξω ένα αστικό μύθο που να λέει πως η samsung μεγάλωσε τις οθόνες γιατί δεν μπορούσε να χωρέσει σε 3.5 ίντσες αυτά που χώραγε το iphone Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2014 από disqualified
efstratios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, το iPhone 6+. Υποτίθεται ότι το Plus θα έχει 2GB, αλλά δε ξέρω και γω αν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως, επειδή υπάρχουν διαφορές στο software (η συσκευή 'ταμπλετίζει"), δικαιολογείται, αν όχι απαιτείται, η αύξηση της RAM. Εδώ λέει 2GB, αλλά μέχρι να του κάνουν "αυτοψία" δεν είναι σίγουρο... http://m.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Είπα μια να βάλω δίπλα δίπλα σε σύγκριση specs, δυνατότητες, τιμή και μπαταρία του 6 plus με το oneplus one μου αλλά είναι κρίμα... και άδικο 1
thodorakis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μ αρεσει που προεξεχει η πισω καμερα..
Zam732 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Kαποια στιγμη αυτο το hate και ο fanboyσμος πρεπει να τελειωσουν. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, το κινητο τα τελευταια χρονια ειναι και ενα συμβολο status και ειτε το θελουμε ειτε οχι η apple πρωτη εδειξε το δρομο (και εχει ακολουθησει και η samsung) και μπραβο τους. Eπισης πριν τα wp8.1 η πλατφορμα της apple ειχε το καλυτερο sync. Aυτο εχει προφανως σταματησει γιατι το 85-90% του πλυθησμου εχει windows laptop/desktop. Ρεαλιστικα μιλωντας πληρωνουμε ενα brand σημερα, οπως ο τυπος στο γυμναστηριο θελει να σκαει με το παπουτσακι το nike και οχι με το spike. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα smartphone απο το iphone και σαφως καλυτερα vfm smartphones. Ελπιζω να εμφανιστουν συντομα καποια benchmarks, ιδια και για τις 3 πλατφορμες για να δουμε ολοι ποια ειναι η καλυτερη. Btw πριν με πει οποιαδηποτε πλευρα hater, εχω περασει απο ολες τις mobile πλατφορμες, oποτε μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη. 1
NT1G Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειαζετε να βαλεις ποσο κανει η διαφημιση.Βαλε τα κερδη που εχει η εταιρια ανα τριμηνο και θα δεις ποσο πραγματικα κοστιζει στην apple το iphone.Οταν λεμε πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες το εννοουμε στην κυριολεξια οταν μιλαμε για την apple. Στην κυριολεξια κιόλας; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. 1
prigipa_m Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ειδα στο Site της Apple στην Αμερική για το iPhone 6 (Free Contract AT). Αυτο είναι ξεκλείδωτο το κινητο ? Θα λειτουργει στην Ελλάδα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα