kirileman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσα ίσα. Γι'αυτό άλλωστε, μιας και δεν είχε και κανένα quote, σκέφτηκα πως το γράφεις για εσένα και απλά έγραψα ένα μήνυμα συμπαράστασης. Από εδώ και πέρα, όταν βλέπεις απάντηση χωρίς quote, μπορείς με σχετική ασφάλεια να υποθέτεις ότι αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ. 1
pcuser Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλύτερο: Πληρώνεις 4,7 ή 5,5 ίντσες και με το πάτημα του κουμπιού η οθόνη γίνεται ...μισή. Πανέξυπνη ιδέα! Άραγε υπάρχει επιλογή να πληρώσεις τα μισά (για 2,35 ή 2,75 ίντσες) και να είναι μόνιμα η οθόνη ...μισή;
mpentenis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Top 10 best-selling smartphones worldwide in May 2014: 1. Apple iPhone 5s 2. Samsung Galaxy S5 3. Samsung Galaxy S4 4. Samsung Note 3 5. Apple iPhone 5c 6. Apple iPhone 4S 7. Xiaomi MI3 8. Samsung Galaxy S4 mini 9. Xiaomi Hongmi Redrice 10. Samsung Galaxy Grand 2 Πηγή: http://news.yahoo.com/apple-samsung-dominate-list-top-10-best-selling-100853996.html Καλά μην τα παίρνεις και τοις μετρητοίς αυτά...Στην Ελλάδα οι περισσότεροι το παίρνουν γιατι ειναι iPhone (με εσωτερική κάμερα που είπε και καποιος παραπάνω!). ΟΚ, δεν είναι όλοι, αλλα απο τους 100 οι 50 σίγουρα ΔΕΝ κανουν τίποτα αλλο εκτος απο κλήσεις και φωτο, οι 30 παιζουν και κανενα παιχνίδι και οι υπόλοιποι ειναι πιο ψαγμένοι...Στην αυστραλία επίσης, τα iPhone τα παιρνουν δωρεάν με νέες συνδέσεις...οποτε, ολοι εκει πανε...κατα τα γνωστά, μην νομίζεις οτι και εκει τα ξεψαχνίζουν! Βέβαια ακομα και εκει πλέον γυρίζουν στα blackberry... Όλα αυτά λοιπόν ανεβάζουν τις πωλήσεις... Επειδή πολλοι εδω μέσα ασχολούνται με τεχνολογία και αποτελούν σύμβουλους φίλων που εχουν τετοια (και αλλα gadgets), ξερετε τι επικρατεί. Παρεπιπτόντως, εχω πελατισσα η οποια μόλις βγει νεο iPhone το αλλάζει, αλλα για να ρυθμίσει το email πάει στο κατάστημα που το αγόρασε, ενώ σήμερα που της είπα οτι κατεβάζει ΜΟΝΟ του τα emails κάνοντας ελεγχο κάθε 15 λεπτά, επέμενε οτι αυτή ΔΕΝ κανει τίποτα, μονο του τα κατεβάζει...hello, αυτό ειπαμε, αποστολή-παραλαβή κανεις ΣΤΟ OUTLOOK! Ομοίως πελάτης εχει αλλάξει ολα τα iPhone αλλά τρελλαίνεται οταν δεν εκτυπώνει στον HP που λέει οτι ειναι συμβατός ενώ εκτυπώνω εγώ με το πτωχο μου 8S, ενώ μετά την αγορά εκ μέρους μου ταμπλέτας με windows 81 (οχι rt) με κοστος 199€ κουνησε το κεφάλι του και ζητησε να βρώ αγοραστή για το iPad του, γιατι εκει...τα πληρώνεις όλα...εμ φιλος, windows, τιμή 1/5 του pad, ψαξε λίγο!
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Από εδώ και πέρα, όταν βλέπεις απάντηση χωρίς quote, μπορείς με σχετική ασφάλεια να υποθέτεις ότι αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ. Ίσως πρέπει να αποφασίσεις σε ποιον αναφέρεσαι λοιπόν για αρχή γιατί το προηγούμενο δικό μου ήταν.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και off topic, θα σου αναφέρω 2 λόγους: 1. Privacy Το χειρότερο χαρακτηριστικό του Android, και ικανο να με αποτρέψει απο μόνο του να το χρησιμοποιώ, είναι ότι επιτρέπει στους developers απεριοριστη πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το 90% των εφαρμογών πρέπει να γνωρίζουν το Google Account μου, και επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών να ζητάει πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα, να βλέπει ποιες άλλες εφαρμογές τρέχω, να ξέρει που βρίσκομαι (GPS), να μπορει να διαβασει και να γράψει στην κάρτα, κλπ, κλπ. Όλα αυτά είναι αδιανόητα στο iOS. Αν το Sport24 ή το Πρώτο Θέμα (τυχαίες αναφορές) θέλει να ξέρει το email και το σπίτι μου, να μου το ζητήσει σε φόρμα, όχι να τα "παίρνει" με το ζόρι. Απορώ πραγματικά με τους χρήστες του Android που πατουν accept όταν η πιο ηλίθια εφαρμογή ζητά τέτοιου είδους δικαιώματα... 2. Επιπλέον features του iOS Άλλοι κοιτάνε το bluetooth και αν μπήκε άλλο 1 Gb RAM στην συσκευή τους (λες και η Apple δεν μπορεί να το βάλει). Εγώ για παραδειγμα, χαίρομαι να διαβάζω ένα κάρο -ελληνικά- περιοδικά στο iPad μου. Να κατεβαίνουν μόνα τους και να τα βρίσκω έτοιμα για ανάγνωση. Το Newsstand είναι ένα απίστευτο οικοσύστημα, που δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε στο Android. Χαίρομαι να ακουμπώ το home button και να ξεκλειδώνει η συσκευή (πιάνω τον εαυτο μου να κρατα το home button στο iPad και να περιμενω να ξεκλειδώσει κι αυτο ...) Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα (περι ασφάλειας εφαρμογών, περι σταθερότητας του λειτουργικού, υποστηριξης με αναβαθμίσεις, κλπ) αλλά τα 2 πιο πάνω χαρακτηριστικά, κατ εμέ ανεβάζουν τις συσκευές Apple σε εντελώς άλλο επίπεδο. 1 - Μετά το Fappening δεν έχει ουσία να μιλάμε για «privacy», γενικότερα. Αλλά, έστω, ας το δεχτούμε ότι το iOS είναι ασφαλέστερο λόγω κλειστότητας. 2 - Αυτό που λες είναι κάτι του γούστου σου. Όπως εγώ προτιμώ android γιατί μπορώ να streamάρω παιχνίδια από το PC μου στο κινητό μου, πράγμα που δε γίνεται σε iOS. Επίσης αυτά που αναφέρεις στην παρένθεση: + Ασφάλεια εφαρμογών: μια χαρά έχω στο android κινητό μου, από τη στιγμή που δεν εκαθιστώ ότι πλέμπα εφαρμογή υπάρχει. + Σταθερότητα λειτουργικού: Το jailbroken 3GS μου πιο ασταθές ήταν από το rooted Ν5 μου. Μπορεί βέβαια να φταίει ότι ήταν απαρχαιωμένο το 3GS, δεν ξέρω. + Υποστήριξη με αναβαθμίσεις: Είπαμε, γι' αυτό πήρα Google κινητό, κατευθείαν παίρνω αναβαθμίσεις. Ωστόσο, το ερώτημά μου παραμένει στον προηγούμενο φίλο, αλήθεια το έχω απορία, τι έκανε καλύτερα στο iPhone του που το Nexus 5 του το κάνει με χειρότερο τρόπο; 1
DJTaurus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Α ρε κούρεμα καταθέσεων που θέλουν μερικοί…. σαν πολλά λεφτά δεν έχετε στην άκρη και τα κρύβετε. Αφορμή το παρακάτω δελτίο τύπου της Cosmote για το iPhone 6. Τα νέα μοντέλα της Apple, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι, ότι το 1ο εξάμηνο του 2014 πάνω από το 55% των συσκευών που διέθεσε η COSMOTE ήταν Smartphones, ενώ περισσότερες από 700.000 συσκευές πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά. Την ίδια περίοδο, οι συνολικές πωλήσεις των iPhone πλησίασαν το 50% των συνολικών πωλήσεων των Smartphones στην κατηγορία τιμής τους, καθώς και το 10% του συνόλου των πωλήσεων Smartphones ανεξαρτήτου τιμής, αποδεικνύοντας το πόσο «φανατικό» κοινό έχει η APPLE. http://www.zougla.gr/market-news/article/ta-nea-iphone-6-ke-iphone-6-plus-stin-elada-apo-tin-vodafone-cosmote Αυτή τη φορά το Space Grey φαίνεται να ξεχωρίζει. υ.γ.1 Oι τιμές του 4.7 τελικά παραμένουν ίδιες με του 5S αν κρίνουμε από Ιταλία. http://store.apple.com/it/buy-iphone/iphone6 υ.γ.2 Visa CEO: "Lots of companies have tried this before but our security and the Apple payment experience will be the two biggest drivers here.
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως εγώ προτιμώ android γιατί μπορώ να streamάρω παιχνίδια από το PC μου στο κινητό μου, πράγμα που δε γίνεται σε iOS. πως γινεται αυτο;
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο τα λεει ολα.Ποσα κοστιζει το 5s στην apple σε hardware. Να σας βαλω ακομα 200 ευρω για διαφημιση και κατασκευη του ios και καταλαβαινετε τι πουλαει τοσα χρονια.Εξου και τα απιστευτα κερδη καθε τριμηνο 2
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλά τα αξίζει Το πιστευεις οτι τα αξιζει δηλαδη?
angmar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο τα λεει ολα.Ποσα κοστιζει το 5s στην apple σε hardware. Να σας βαλω ακομα 200 ευρω για διαφημιση και κατασκευη του ios και καταλαβαινετε τι πουλαει τοσα χρονια.Εξου και τα απιστευτα κερδη καθε τριμηνο R&D το λένε και δεν είναι φτηνό. Η apple δεν είναι hardware reseller, σταματήστε να κοιτάτε μόνο το κόστος των υλικών. Επίσης το "να σας βάλω ακόμα 200€ για διαφήμιση", πως ακριβώς βγαίνει το ποσό; Με το κιλό πάει η διαφήμιση; 3
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται αυτο; Τα είχα γράψει παλιά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/517140-diy-nvidia-shield/ και εδώ το επίσημο σάιτ: http://limelight-stream.com
coffeex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο τα λεει ολα.Ποσα κοστιζει το 5s στην apple σε hardware. Να σας βαλω ακομα 200 ευρω για διαφημιση και κατασκευη του ios και καταλαβαινετε τι πουλαει τοσα χρονια.Εξου και τα απιστευτα κερδη καθε τριμηνο ξέχασες το σημαντικότερο την ερεύνα.
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 R&D το λένε και δεν είναι φτηνό. Η apple δεν είναι hardware reseller, σταματήστε να κοιτάτε μόνο το κόστος των υλικών. Επίσης το "να σας βάλω ακόμα 200€ για διαφήμιση", πως ακριβώς βγαίνει το ποσό; Με το κιλό πάει η διαφήμιση; Δεν χρειαζετε να βαλεις ποσο κανει η διαφημιση.Βαλε τα κερδη που εχει η εταιρια ανα τριμηνο και θα δεις ποσο πραγματικα κοστιζει στην apple το iphone.Οταν λεμε πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες το εννοουμε στην κυριολεξια οταν μιλαμε για την apple. 1
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το πιστευεις οτι τα αξιζει δηλαδη?Εσύ τι λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα