Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο κι αν κάποιοι κάθονται και μετράνε mp, ram, συχνότητες, η επιτυχία της Apple είναι εδώ:

Top 10 best-selling smartphones worldwide in May 2014:

1. Apple iPhone 5s 

2. Samsung Galaxy S5

3. Samsung Galaxy S4

4. Samsung Note 3

5. Apple iPhone 5c

6. Apple iPhone 4S

7. Xiaomi MI3

8. Samsung Galaxy S4 mini

9. Xiaomi Hongmi Redrice

10. Samsung Galaxy Grand 2

Πηγή: http://news.yahoo.com/apple-samsung-dominate-list-top-10-best-selling-100853996.html

Όταν εν έτει 2014 στη λίστα με τα 10 κινητά που πουλάνε περισσότερο είναι το κινητό σου που κυκλοφόρησε το 2011 αυτό είναι επιτυχία...

Επίσης από το 2008 μέχρι και σήμερα η μόνη χρονιά που το iPhone δεν ήταν πρώτο σε πωλήσεις ήταν το 2012 που ήταν δεύτερο πίσω από το Samsng S3.

2012

2013

Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_mobile_phones

Δεν διαφωνώ. Είναι μία διάσταση της πραγματικότητας αυτή που αναφέρεις.

Από την άλλη είναι επίσης εντυπωσιακό πως το Note 3 ένα τόσο μεγάλο τηλέφωνο που κακά τα ψέματα, δεν είναι mainstream συσκευή, περισσότερο για Geeks είναι, βρίσκεται στη τέταρτη θέση.

Από την άλλη δεν σημαίνει πως ότι πουλάει πολύ είναι και το καλύτερο. Είναι επιτυχία μεν, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο.

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι κραζετε την apple ελστε να μου πειτε σε 4 μηνες τις πωλησεις παγκοσμιως.θα σπαςει ολα τα κοντερ πωλησεων και αν διαφωνητε μπορουμε να ανοιξουμ θεμα να ψηφηζουμε αν θα ερθει πρωτη σε πωλησεις η οχι για να βλεπουμε τι λεγαμε.

Ψηφίζεις με τα λεφτά σου όταν το αγοράσεις όχι με θέμα στο insomnia. Εγώ βλέπω ότι πέραν από billdan και πέντε έξι άλλους οι υπόλοιποι απλά θα το χαλβαδιάζεται.

Δημοσ.

Οσοι κραζετε την apple ελστε να μου πειτε σε 4 μηνες τις πωλησεις παγκοσμιως.θα σπαςει ολα τα κοντερ πωλησεων και αν διαφωνητε μπορουμε να ανοιξουμ θεμα να ψηφηζουμε αν θα ερθει πρωτη σε πωλησεις η οχι για να βλεπουμε τι λεγαμε.

Αν και δεν είμαι στην ομάδα κραξίματος, για την ακρίβεια πέρα από σπάσιμο πλάκας όπως με τη φώτο που έβαλα παραπάνω με αφήνει αδιάφορο, ας κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτή τη βάση.

Η Corolla είναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο? 

• Like 1
Δημοσ.

...πάντως είμαι περίεργος να δω πως θα πάει το Apple Watch. Αν κάνει τόση επιτυχία όσο το iPhone θα έχει ενδιαφέρον. Φανταστείτε όπου και αν κοιτάξετε ο κόσμος να φοράει Apple Watch όπως τώρα που οι περισσότεροι έχουν iPhone.

• Like 1
Δημοσ.

Και εσύ θα βγεις πολύ κερδισμένος από αυτό
Δημοσ.

1. Privacy

Το χειρότερο χαρακτηριστικό του Android, και ικανο να με αποτρέψει απο μόνο του να το χρησιμοποιώ, είναι ότι επιτρέπει στους developers απεριοριστη πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το 90% των εφαρμογών πρέπει να γνωρίζουν το Google Account μου, και επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών να ζητάει πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα, να βλέπει ποιες άλλες εφαρμογές τρέχω, να ξέρει που βρίσκομαι (GPS), να μπορει να διαβασει και να γράψει στην κάρτα, κλπ, κλπ.

Όλα αυτά είναι αδιανόητα στο iOS. Αν το Sport24 ή το Πρώτο Θέμα (τυχαίες αναφορές) θέλει να ξέρει το email και το σπίτι μου, να μου το ζητήσει σε φόρμα, όχι να τα "παίρνει" με το ζόρι. Απορώ πραγματικά με τους χρήστες του Android που πατουν accept όταν η πιο ηλίθια εφαρμογή ζητά τέτοιου είδους δικαιώματα...

Από τα πρώτα πράγματα που με χάλασαν στο Note 3. Έβλεπα όπως λες ότι κάθε εφαρμογή ήθελε πρόσβαση σε σημεία που κανονικά δεν θα έπρεπε να την αφορούν και σκεφτόμουν "τι λέει τώρα;".

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι στην ομάδα κραξίματος, για την ακρίβεια πέρα από σπάσιμο πλάκας όπως με τη φώτο που έβαλα παραπάνω με αφήνει αδιάφορο, ας κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτή τη βάση.

Η Corolla είναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο? 

Δεν είναι το καλύτερο. Είναι το πιο πετυχημένο. Και πίστεψε με η εταιρία αυτό θέλει. 

Δημοσ.

Όσο κι αν κάποιοι κάθονται και μετράνε mp, ram, συχνότητες, η επιτυχία της Apple είναι εδώ:

Top 10 best-selling smartphones worldwide in May 2014:

1. Apple iPhone 5s 

2. Samsung Galaxy S5

3. Samsung Galaxy S4

4. Samsung Note 3

5. Apple iPhone 5c

6. Apple iPhone 4S

7. Xiaomi MI3

8. Samsung Galaxy S4 mini

9. Xiaomi Hongmi Redrice

10. Samsung Galaxy Grand 2

Πηγή: http://news.yahoo.com/apple-samsung-dominate-list-top-10-best-selling-100853996.html

Όταν εν έτει 2014 στη λίστα με τα 10 κινητά που πουλάνε περισσότερο είναι το κινητό σου που κυκλοφόρησε το 2011 αυτό είναι επιτυχία...

Επίσης από το 2008 μέχρι και σήμερα η μόνη χρονιά που το iPhone δεν ήταν πρώτο σε πωλήσεις ήταν το 2012 που ήταν δεύτερο πίσω από το Samsng S3.

2012

2013

Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_mobile_phones

Με αυτα τα ποσοστα η samsung μοιραζει χαστουκια παντου.

Σκεψου ενα κινητο να κανει τοσες πωλησεις σε μια πλατφορμα που και η κουτσι μαρια βγαζει κινητα των 50ευρω και με ενα καρο σοβαρες εταιριες με πολυ καλυτερα κινητα απο τα δικα της και πιο φτηνα και τα nexus και ενα κινητο της σειρας S να σαρωνει και να πωλησεις οσο το iphone!

Και ενας λογος που εριξε αρκετα τις πωλησεις αυτης της σειρας S τον τελευταιο καιρο,ειναι και η μεγαλη δυναμικη που ανεπτηξε η note σειρα και εχουν δυναμωσει και οι αλλες μεγαλες εταιριες και ιδιεταιρα η LG.

Με αλλα λογια,αυτο που πετυχε και πετυχενει η samsung,ειναι τρομακτικα πιο δυσκολο και εκπληκτικο,απο τις πωλησεις του iphone!

Και κατι αλλο,εχει δυο χρονια +,να διαβασω ειτε σε youtube ειται σε αρθρα,για iphone killer.Το θεμα εχει τελειωσει και πηγαμε σε γενικη κοντρα μεταξυ των android κινητων,γιατι πλεον ειναι πολλα τα λεφτα στην android πλατφορμα και δεν ασχολουνται να κερδισουν πελατες απο την apple!

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτα τα ποσοστα η samsung μοιραζει χαστουκια παντου.

Σκεψου ενα κινητο να κανει τοσες πωλησεις σε μια πλατφορμα που και η κουτσι μαρια βγαζει κινητα των 50ευρω και με ενα καρο σοβαρες εταιριες με πολυ καλυτερα κινητα απο τα δικα της και πιο φτηνα και τα nexus και ενα κινητο της σειρας S να σαρωνει και να πωλησεις οσο το iphone!

Και ενας λογος που εριξε αρκετα τις πωλησεις αυτης της σειρας S τον τελευταιο καιρο,ειναι και η μεγαλη δυναμικη που ανεπτηξε η note σειρα και εχουν δυναμωσει και οι αλλες μεγαλες εταιριες και ιδιεταιρα η LG.

Με αλλα λογια,αυτο που πετυχε και πετυχενει η samsung,ειναι τρομακτικα πιο δυσκολο και εκπληκτικο,απο τις πωλησεις του iphone!

Και κατι αλλο,εχει δυο χρονια +,να διαβασω ειτε σε youtube ειται σε αρθρα,για iphone killer.Το θεμα εχει τελειωσει και πηγαμε σε γενικη κοντρα μεταξυ των android κινητων,γιατι πλεον ειναι πολλα τα λεφτα στην android πλατφορμα και δεν ασχολουνται να κερδισουν πελατες απο την apple!

Ετσι ακριβως.Οταν εχεις ενα market share 10% ενω το android 85% δεν θα κατσεις να ασχοληθεις με το 10% και να του παρεις πελατες.Οι android εταιριες κοντραρονται μονο μεταξυ τους και αυτο μονο καλο για μας ειναι.Το ios απο την αλλη μερια με αυτο το 10% που του αναλογει ξεζουμιζει στην κυριολεξια τους πελατης του και για αυτο εχει αυτα τα κερδη.Πιστευω μεσα στο 2015 θα πεσει κατω απο 10% ειδικα με αυτα που παρουσιασε και το android θα παει στο 90% και απλα δεν θα ξανα ασχοληθει κανεις με την apple ετσι οπως καταντησε.

Δημοσ.

Έχω μια πραγματική απορία...

Όλοι εσείς που δε σας καλύπτουν οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή, τα mp της κάμερας, η ram κλπ κλπ και θέλετε octa core, 4 gb ram, 40 mp camera...

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ με τα κινητά σας;

Και αν πραγματικά κάνετε όλα αυτά που δικαιολογούν τα τόσο υψηλά specs έχω κι άλλη μια απορία...

Δεν αισθανθήκατε ποτέ την ανάγκη να παραπονεθείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Γιατί προσωπικά, τοποθετώντας τις λειτουργίες που εκτελώ καθημερινά πολύ πάνω από το μέσο χρήστη και έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετά τηλέφωνα, όλων σχεδόν των εταιριών, με όλα τα λειτουργικά το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει σε όλα είναι η μπαταρία...

Και πραγματικά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που βλέπω κάθε λογής παράπονο για τα κινητά αλλά κανένας δε μιλάει για το πλέον εμφανές πρόβλημα όλων των εταιριών... 

Πες τα...

1) Απομακρυσμένη σύνδεση σε Η/Υ μου ή πελατών με RAS/teamviewer/VNC

2) Remote Controller για GoPro

3) Media Player (εχω βγαλει ταξίδι Sydney-Dubai βλέπωντας ταινιες ενώ στο γυμναστήριο βάζω BT ακουστικά και ακουω μουσική απο το κινητο το οποιο είναι στο αμαξι, παρκαρισμένο απεξω)

4) Viber-Skype-Whatsapp-Facebook-GPS-WebBanking-Ebay-SkyScanner-SoundHound-WakeMyPC-RemotePrinting σε HP εκτυπωτες (φίλος εχει router ΟΤΕ και δεν κατάφερε ποτέ να τυπώσει στο δίκτυο με iPhone, βάλαμε DLink μετά απο επικοινωνία με το support τους και τα κατάφερε, 2 HTC δίπλα του απλά τύπωναν....)

HTC 8S με 160 ευρωπούλια και 2 χρονια εγγύηση...ευχαριστώ!

HTC P3300 - HTC HD2 - HTC 8S και συνεχίζουμε... Στην τελική, στο HD2 οταν δεν γούσταρα windows εβαζα και Android για την πλακα μου :-p

πάνω απο 250 για κινητο δεν αξίζει να δίνεις, ότι και να κάνεις!

• Like 1
Δημοσ.

Εχθές η Apple παρουσιασε μεγαλύτερες οθόνες (και πλησίασε τον ανταγωνισμό) και παρουσίασε το δικό της ρολόι (και πλησίασε τον ανταγωνισμό), Δε λεω πως είναι άσχημα αυτά που παρουσίασε. Απλώς συνεχίζει να ακολουθεί τις καινοτομίες των άλλων. Βέβαια λόγω brandname, marketing και βελτιστοποίησης των συσκευών της σε σχέση με το λογισμικό, νομίζω οτι έχει ακόμα πολύ χρόνο μέχρι να μείνει πισω και σε πωλήσεις

Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω αν το εννοείτε αυτό το περι καινοτομίας "των άλλων".

Θεωρείται καινοτομία να πάρεις ένα βγάλεις ένα κινητό 4 ιντσών και του χρόνου να βγάλεις άλλο ένα ίδιο, 5 ιντσών ? Ή 6 ιντσών ?

Θεωρείται καινοτομία να βγάλεις ένα smartwatch και μετα να πεις "σορρυ, με  android  δεν βγήκε πολύ καλό, βάλτε TIzen και βλέπουμε"

Θεωρείται καινοτομία να βγαλεις smartwatch με οθόνη χαμηλής αναλυσης, που πιξελιάζει, και δεν βγάζει την ημέρα απο μπαταρία ?

Τι είναι πιο δύσκολο για μια εταιρία ? Πόσο διάστημα σε Research & Development χρειάζεται, για:

α. Να βάλει 1 Gb RAM

β. Να αυξήσει τη συσκευή κατα 1 ιντσα

γ. Να αντικαταστησει εναν αισθητηρα SONY 8 Mpixel με έναν άλλο στα 13Mpixel

δ. να αναπτυξει ένα σύστημα αναγνωρισης δακτυλικου αποτυπώματος, που αναγνωρίζει το δάχτυλο απο οποιαδήποτε γωνία και αν το ακουμπησεις, όποιο μέρος της επιφανειας του δάχτυλου και αν ακουμπήσεις, και με το οποίο δεν ξεκλειδώνεις απλά την οθόνη, αλλά κάνεις αγορές μέσω iTunes, ξεκλειδώνεις εφαρμογές με ευαίσθητα δεδομένα, και κάνεις πληρωμές

Τα 3 πρώτα είναι οι περιβόητες "καινοτομίες" της Samsung και των άλλων. Οποιαδήποτε εταιρία (ακόμη και η ΖΤΕ) τα κάνει σε μία μέρα.

Το δ απαιτεί δουλειά. Επαναλάμβάνω: δουλειά. Και για αυτό το έχει κάνει μόνο η Apple.

Επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, ας χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις και προτάσεις. Τα 2Gb RAM ΔΕΝ ειναι καινοτομία. Το Touch ID ΕΙΝΑΙ.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν πήγαινε σε εσένα, αλλά οκ, αν βλέπεις κάτι που σε εκφράζει...

Ίσα ίσα.

Γι'αυτό άλλωστε, μιας και δεν είχε και κανένα quote, σκέφτηκα πως το γράφεις για εσένα και απλά έγραψα ένα μήνυμα συμπαράστασης. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...