Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιτυχία της Apple είναι πως κάποιον που έφυγε, τον βάζει σε σκέψεις να γυρίσει...

Όσο κι αν κάποιοι κάθονται και μετράνε mp, ram, συχνότητες, η επιτυχία της Apple είναι εδώ:

Top 10 best-selling smartphones worldwide in May 2014:

1. Apple iPhone 5s 

2. Samsung Galaxy S5

3. Samsung Galaxy S4

4. Samsung Note 3

5. Apple iPhone 5c

6. Apple iPhone 4S

7. Xiaomi MI3

8. Samsung Galaxy S4 mini

9. Xiaomi Hongmi Redrice

10. Samsung Galaxy Grand 2

Πηγή: http://news.yahoo.com/apple-samsung-dominate-list-top-10-best-selling-100853996.html

Όταν εν έτει 2014 στη λίστα με τα 10 κινητά που πουλάνε περισσότερο είναι το κινητό σου που κυκλοφόρησε το 2011 αυτό είναι επιτυχία...

Επίσης από το 2008 μέχρι και σήμερα η μόνη χρονιά που το iPhone δεν ήταν πρώτο σε πωλήσεις ήταν το 2012 που ήταν δεύτερο πίσω από το Samsng S3.

2012

2013

Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_mobile_phones

• Like 2
  • Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ipad mini retina ετσι κι αλλιως πηγαίνει απατο στις πωλησεις, ελάχιστοι το εχουν.

Τωρα με τα μεγαλύτερα κινητα, θα το αγοραζουν ακομα λιγοτεροι.

το 2ο ipad mini εγώ προσωπικά το θεωρούσα ένα από τα καλύτερα προϊόντα της μηλοεταρείας

δυστυχώς η τιμή είναι κουκουρούκου για αυτό και ο πάτος 

Δημοσ.

Δεν το περίμενα, είναι η αλήθεια, να είναι τόσο άσχημο. Αναμένονται σίγουρα αυξημένες πωλήσεις ... του 5s...

Γελάσαμε και με τους κωλοτούμπες, καλά ήτανε, και του χρόνου.

Note 4 rulez ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το περίμενα, είναι η αλήθεια, να είναι τόσο άσχημο. Αναμένονται σίγουρα αυξημένες πωλήσεις ... του 5s...

Γελάσαμε και με τους κωλοτούμπες, καλά ήτανε, και του χρόνου.

Note 4 rulez ...

Η Apple να δεις γέλια που θα κάνει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο μου smartphone ήταν το iPhone (που δεν κυκλοφόρησε ποτέ Ελλάδα) μετά το iPhone 3G, 3GS, 4. Έπειτα απο 3+ χρόνια σαν κάτοχος του iPhone 4 αγόρασα και έχω ακόμα το LG Nexus 5. Πήγα σε Android για αλλαγή και λόγω ότι πλέον το iPhone 4 έδειχνε τα χρονάκια του. Επέλεξα καθαρόαιμό Android για να έχω 1ος τις αναβαθμίσεις (άλλο ανέκδοτο αυτό αλλά εμπάς περιπτώση) καθώς και για να γλιτώσω τις όποιες παρεμβάσεις της κάθε εταιρίας με πιθανό αποτέλεσμα να είναι λιγότερο σταθερό το λειτουργικό. 

Προσωπικά δεν βρίσκω την ώρα να ξαναγυρίσω στο iPhone. Για εμένα ακόμα λειτουργικό σαν το iPhone δεν υπάρχει που να το κοντράρει στο ελάχιστο Που θέλω να καταλήξω? Τι να το κάνω το super duper hardware όταν το iPhone με υποδεέστερο hardware απλά δεν κολλάει όσο το android και κοντράρει στα ίσια κινητά με 4 πυρήνες και μνήμη RAM τόση λές και είναι υπολογιστής. Κοινώς αν δεν έχεις το ανάλογο λειτουργικό δεν καταφέρνεις πολλά απλά βάζοντας 4 πήρυνους επεξεργαστές και RAM. Πάντα θα έχεις προβλήματα.

Επειδή η προηγούμενή μου συσκευή ήταν το 3GS και έκανα μετάβαση στο Nexus 5 έχω δυο απορίες, αν δε βαριέσαι να απαντήσεις:

1 - Κατ' αρχάς γιατί αποκαλείς «ανέκδοτο» το να έχει πρώτος τις αναβαθμίσεις του stock android; Εγώ για αυτό το λόγο διάλεξα Google συσκευή και ως τώρα που φοράω την beta του L, μια χαρά το τηρούν.

2 - Τι είναι αυτό που κάνει χειρότερα το Nexus 5 από τα iPhones και σε έχει απογοητεύσει; Προσωπικά και το επόμενο μου κινητό/tablet πάλι Google θα είναι κατά 99% (γιατί στο android μπορώ και κάνω πράγματα που δεν μπορώ στο iOS για την ώρα, δυστυχώς), αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάσω και μια διαφορετική άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

iPhone6PlusVSGalaxyNote3TheVerge3_zps521

Να οι πρώτοι που ψήλωσαν.

Ήταν στην ανάπτυξη τα παιδιά! :P

Καλά στο theverge είναι χειρότεροι από οπαδική εφημερίδα... apple αν είναι έχει handicap 80%. Ξεπερνάνε ακόμα και κάποια παιδιά από εδώ μέσα που σκίζονται για την apple

• Like 4
Δημοσ.

Καλά στο theverge είναι χειρότεροι από οπαδική εφημερίδα... apple αν είναι έχει handicap 80%. Ξεπερνάνε ακόμα και κάποια παιδιά από εδώ μέσα που σκίζονται για την apple

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μπει ποτέ στη σελίδα.

Απλά μου φάνηκε αστείο. :P 

Δημοσ.

Οσοι κραζετε την apple ελστε να μου πειτε σε 4 μηνες τις πωλησεις παγκοσμιως.θα σπαςει ολα τα κοντερ πωλησεων και αν διαφωνητε μπορουμε να ανοιξουμ θεμα να ψηφηζουμε αν θα ερθει πρωτη σε πωλησεις η οχι για να βλεπουμε τι λεγαμε.

Δημοσ.

Πιστεύω όλες οι συζητήσεις, μα ΟΛΕΣ, που αφορούν προϊόντα Apple πρέπει να μπαίνουν σε άλλη βάση.

(Καταρχάς, ας υποθέσουμε οτι κανείς απ όσους έχουν γράψει τώρα δεν είναι ξανθιά γκόμενα με ροζ θήκη στο iPhone της η οποία σελφάρει στην τουαλέτα με μια χοντρή και με μια μπάνικη φίλη της. Ας πούμε οτι είμαστε όλοι τύποι που τη βρίσκουν με την τεχνολογία). Για εμένα δε γίνεται να συγκρινουμε RAM και κατουΡΑΜ' και λοιπά μεταξύ διαφορετικών οικοσυστημάτων. Ας πούμε οτι έχεις LG G3 και iPhone 6+. Δε θα δεις πρώτα RAM και chip κλπ. Το πρώτο που θα δεις ειναι το λογισμικό. Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά τους. Το LG να το συγκρινεις με άλλα Android. H Apple έχει το δικό της λογισμικό, εντελώς αποκλειστικά και τέλος. Και για να λέμε την αλήθεια, δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω συσκευή Apple και να μην φυσάει. 

Από εκεί και πέρα, νομίζω πως η Apple έκανε εχθές ένα βήμα μπροστά αλλά είναι 2 βήματα πίσω από τους υπόλοιπους. Παλαιότερα τα events της ήταν εκθέσεις καινοτομίας που κάτι μαγκιά έκαναν και παρουσίαζαν προϊόντα πρωτοποριακά και μοναδικά. Εχθές η Apple παρουσιασε μεγαλύτερες οθόνες (και πλησίασε τον ανταγωνισμό) και παρουσίασε το δικό της ρολόι (και πλησίασε τον ανταγωνισμό), Δε λεω πως είναι άσχημα αυτά που παρουσίασε. Απλώς συνεχίζει να ακολουθεί τις καινοτομίες των άλλων. Βέβαια λόγω brandname, marketing και βελτιστοποίησης των συσκευών της σε σχέση με το λογισμικό, νομίζω οτι έχει ακόμα πολύ χρόνο μέχρι να μείνει πισω και σε πωλήσεις

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή η προηγούμενή μου συσκευή ήταν το 3GS και έκανα μετάβαση στο Nexus 5 έχω δυο απορίες, αν δε βαριέσαι να απαντήσεις:

1 - Κατ' αρχάς γιατί αποκαλείς «ανέκδοτο» το να έχει πρώτος τις αναβαθμίσεις του stock android; Εγώ για αυτό το λόγο διάλεξα Google συσκευή και ως τώρα που φοράω την beta του L, μια χαρά το τηρούν.

2 - Τι είναι αυτό που κάνει χειρότερα το Nexus 5 από τα iPhones και σε έχει απογοητεύσει; Προσωπικά και το επόμενο μου κινητό/tablet πάλι Google θα είναι κατά 99% (γιατί στο android μπορώ και κάνω πράγματα που δεν μπορώ στο iOS για την ώρα, δυστυχώς), αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάσω και μια διαφορετική άποψη.

Αν και off topic, θα σου αναφέρω 2 λόγους:

1. Privacy

Το χειρότερο χαρακτηριστικό του Android, και ικανο να με αποτρέψει απο μόνο του να το χρησιμοποιώ, είναι ότι επιτρέπει στους developers απεριοριστη πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το 90% των εφαρμογών πρέπει να γνωρίζουν το Google Account μου, και επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών να ζητάει πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα, να βλέπει ποιες άλλες εφαρμογές τρέχω, να ξέρει που βρίσκομαι (GPS), να μπορει να διαβασει και να γράψει στην κάρτα, κλπ, κλπ.

Όλα αυτά είναι αδιανόητα στο iOS. Αν το Sport24 ή το Πρώτο Θέμα (τυχαίες αναφορές) θέλει να ξέρει το email και το σπίτι μου, να μου το ζητήσει σε φόρμα, όχι να τα "παίρνει" με το ζόρι. Απορώ πραγματικά με τους χρήστες του Android που πατουν accept όταν η πιο ηλίθια εφαρμογή ζητά τέτοιου είδους δικαιώματα...

2. Επιπλέον features του iOS

Άλλοι κοιτάνε το bluetooth και αν μπήκε άλλο 1 Gb RAM στην συσκευή τους (λες και η Apple δεν μπορεί να το βάλει). Εγώ για παραδειγμα, χαίρομαι να διαβάζω ένα κάρο -ελληνικά- περιοδικά στο iPad μου. Να κατεβαίνουν μόνα τους και να τα βρίσκω έτοιμα για ανάγνωση. Το Newsstand είναι ένα απίστευτο οικοσύστημα, που δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε στο Android.

Χαίρομαι να ακουμπώ το home button και να ξεκλειδώνει η συσκευή (πιάνω τον εαυτο μου να κρατα το home button στο iPad και να περιμενω να ξεκλειδώσει κι αυτο ...)

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα (περι ασφάλειας εφαρμογών, περι σταθερότητας του λειτουργικού, υποστηριξης με αναβαθμίσεις, κλπ) αλλά τα 2 πιο πάνω χαρακτηριστικά, κατ εμέ ανεβάζουν τις συσκευές  Apple σε εντελώς άλλο επίπεδο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...