Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι αυτή η απορία μου αλλά το πόσο ακριβώς είναι το bezel από την οθόνη μέχρι τα άκρα της κάθε συσκευής. Και έχω λόγο που το ρωτάω γιατί το τόνισες σαν "πλεονέκτημα" ενώ λίγα posts πριν θεωρήσατε ασήμαντο το 1mm σε άλλη μέτρηση. :)

Αρχικα 0.8mm με 3.1mm ειναι σχεδον τετραπλασια διαφορα, λογικο να ειναι πολυ πιο ασημαντο.

Και φυσικα ειναι πλεονεκτημα οτι το iphone 6 ειναι 0.8mm στενοτερο απο το note4. Μονο που το note4 εχει το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης οθονης, οποτε δικαιολογειται κατα καποιον τροπο το κατα 0.8mm μεγαλυτερο πλατος. Εχει επισης και το πλεονεκτημα του μικροτερου μηκους, παρολο την μεγαλυτερη οθονη.

Το LG G3 έχει κανονικά buttons από πίσω......

Power button και volume εχει απο πισω, οχι home button που ειναι onscreen.

Δημοσ.

Μέτριο το νέο άλμπουμ των U2 πάντως που έδωσαν χθες δωρεάν! :-D

Μην ξεχάσετε οι IOS χρήστες να το πάρετε. Μέχρι μέσα Οκτώβρη είναι η προσφορά μου φαίνεται.

• Like 3
Δημοσ.

Το LG G3 έχει κανονικά buttons από πίσω......

Ναι, πρακτικότατο! Όλοι οι κατασκευαστές τρέχουν να υιοθετήσουν αυτή τη λύση...

edit: Σωστά, δεν είναι home button! Οπότε κακώς μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω.

Δημοσ.

Μέτριο το νέο άλμπουμ των U2 πάντως που έδωσαν χθες δωρεάν! :-D

Μην ξεχάσετε οι IOS χρήστες να το πάρετε. Μέχρι μέσα Οκτώβρη είναι η προσφορά μου φαίνεται.

Δεν χρειάζεται να είσαι iOS user. Αν κάνεις λογαριασμό μέχρι μέσα Οκτώβρη θα το έχεις. Η προσφορά θα συνεχίσει να ισχύει.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είσαι iOS user. Αν κάνεις λογαριασμό μέχρι μέσα Οκτώβρη θα το έχεις. Η προσφορά θα συνεχίσει να ισχύει.

Ωραίος! Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. :)

Δημοσ.

Ναι, πρακτικότατο! Όλοι οι κατασκευαστές τρέχουν να υιοθετήσουν αυτή τη λύση...

edit: Σωστά, δεν είναι home button! Οπότε κακώς μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω.

OK, κατάλαβα απόλυτα.

Πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει καλύτερο smartphone από τα iphone 6?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρχικα 0.8mm με 3.1mm ειναι σχεδον τετραπλασια διαφορα, λογικο να ειναι πολυ πιο ασημαντο.

Και φυσικα ειναι πλεονεκτημα οτι το iphone 6 ειναι 0.8mm στενοτερο απο το note4. Μονο που το note4 εχει το πλεονεκτημα της μεγαλυτερης οθονης, οποτε δικαιολογειται κατα καποιον τροπο το κατα 0.8mm μεγαλυτερο πλατος. Εχει επισης και το πλεονεκτημα του μικροτερου μηκους, παρολο την μεγαλυτερη οθονη.

Δεν με ενδιαφέρει η συνολική διαφορά στο πλάτος. Συγκεκριμένα το μαύρο κενό θέλω να μάθω πόσο είναι στα πλάγια απο το σημειο που τελειώνει το τελευταιο pixel της οθόνης. Το συνολικό πλάτος εξαρτάται από το σχεδιασμό, τις καμπύλες, τα υλικά κλπ κλπ κλπ.

Κάνε ignore. Μ' αρέσει που νομίζετε οτι λέτε και κάτι ουσιαστικό και παίζουμε θέατρο οτι δεν ξέρουμε για ποιο λόγο αγοράζει ο κόσμος Iphone μην τυχόν προσβληθεί κανείς σε ένα forum. 

Φυσικά και θα προσβληθεί, ειδικά αν είναι χρήστης εδώ που διαφέρει από τη "μέση ξανθιά" και τον ποζερά που έχεις εσύ στο μυαλό σου και το γενικεύεις αυθαίρετα...

Δημοσ.

Εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που γραφουν για αδυναμο επεξεργαστη, οτι ειναι μονο διπυρηνος κλπ, δεν γνωριζουν οτι ο Α7 ηταν (και τωρα ο Α8) ο πιο δυνατος επεξεργαστης σε smartphone .

Ενδεικτικα εχει 2billion transistor, περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο.

Η μονη παραφωνια ειναι το 1gb ram  ,  οποτε το lag θα συνεχιζει να υπαρχει οταν επιστρεφεις σε εφαρμογες μετα απο λιγη ωρα που ησουν σε αλλες εφαρμογες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που γραφουν για αδυναμο επεξεργαστη, οτι ειναι μονο διπυρηνος κλπ, δεν γνωριζουν οτι ο Α7 ηταν (και τωρα ο Α8) ο πιο δυνατος επεξεργαστης σε smartphone .

Ενδεικτικα εχει 2billion transistor, δηλαδη περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο.

Η μονη παραφωνια ειναι το 1gb ram  ,  οποτε το lag θα συνεχιζει να υπαρχει οταν επιστρεφεις σε εφαρμογες μετα απο λιγη ωρα που ησουν σε αλλες εφαρμογες.

Πήρε το μάτι μου αναφορές για 2gb αλλά μάλλον δεν επιβεβαιώθηκαν πουθενά εως τώρα...

Δημοσ.
Μπορει να υπαρχουν και αλλοι παραγοντες, αλλα το να προβαλλουμε σαν μειονεκτημα το μικρο παχος και βαρος ειναι αστειο και φαινεται γλαφυρα στα τωρινα σχολια , που ολοι επικροτουν το μικροτερο παχος και βαρος.

Απλα τοτε παπαγαλιζαν αλλο φιρμανι οι κολλημενοι και το θεωρουσαν μειονεκτημα. Ειναι αναλογα τι κουτοχορτο θα τους σερβιρει η εταιρια.

Και επιστρέφω στην πρώτη μου απάντηση, η υλοποίηση και οι λεπτομέρειες μπορούν να φέρουν τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

OK, κατάλαβα απόλυτα.

Πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει καλύτερο smartphone από τα iphone 6?

Ναι, το iPhone 6+.

Πήρε το μάτι μου αναφορές για 2gb αλλά μάλλον δεν επιβεβαιώθηκαν πουθενά εως τώρα...

Υποτίθεται ότι το Plus θα έχει 2GB, αλλά δε ξέρω και γω αν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως, επειδή υπάρχουν διαφορές στο software (η συσκευή 'ταμπλετίζει"), δικαιολογείται, αν όχι απαιτείται, η αύξηση της RAM.

Δημοσ.

Εγώ επειδή μπερδεύτηκα με τις αλλαγές στα μεγέθη, ποιο είναι πλέον το σωστό μέγεθος και ποιοι από τους αντιπάλους της apple είναι πλέον λάθος; 

• Like 3
Δημοσ.

Είναι φοβερό που σε τεχνολογικό Forum η κουβέντα που γίνεται είναι καφενείου. Διαβάζεις σχόλια που δεν έχουμε καμία βάση όπως λίγα Megapixels ή για λίγη RAM της συσκευής σε συνδυασμό με ξεκατίνιασμα.

1) Το μέγεθος των φωτογραφιών ουδεμία σχέση έχει με την ποιότητα αυτών. Αν είναι 5 ή 8 ή 38MP, έχει μικρή σημασία. Σημασία έχει να βγαίνουν σωστές, καθαρές, ποιοτικές φωτογραφίες.

2) Η μνήμη RAM της συσκευής δεν απασχολεί το χρήστη του iOS. Το iOS το συναντάμε μόνο σε Apple συσκευές και λειτουργεί σωστά. Για τη σωστή λειτουργία του iOS οι μηχανικοί έκριναν απαραίτητο πως το iPhone 6 πρέπει να είναι εφοδιασμένο με 2GB μνήμης RAM. Σε άλλες πλατφόρμες όπως το Android ανάλογα με τα Specifications της συσκευής, ο χρήστης έχει διαφορετική εμπειρία. Κάτι ανάλογο με τους υπολογιστές και τα Windows, αλλά και με το OSX.

Είναι εύκολο να το καταλάβει αυτό κάποιος αν σκεφτεί πως το Android είναι εγκατεστημένο σε συσκευές που το κόστος σου ξεκινάει από 52€ και φτάνει τα 700€.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η Apple έβγαλε το Plus για όσους έφυγαν από το iPhone και πήγαν σε μεγαλύτερα τηλέφωνα όπως Note 3, G3, κλπ. Δεν το λέω επειδή το έκανα εγώ. Γνωρίζω αρκετό κόσμο που από iPhone πήγε σε Note 3 ειδικά, αλλά και σε άλλα μεγαλύτερα κινητά. Τώρα σου έδωσε άλλο ένα προϊόν να διαλέξεις.

Το iPhone δεν έχει κάτι καινοτόμο όπως μας συνήθιζε. Ακολουθεί αργά και σταθερά τον ανταγωνισμό.

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Plus. Για το μικρότερο ούτε καν το σκέφτομαι (προς το παρόν τουλάχιστον).

Μπορώ να κάνω λίγο σκόντο στην ταχύτητα και την απόκριση που μόνο το iOS έχει και καμία άλλη συσκευή με ότι Specs και να βγει δεν θα το πιάσει και να απολαμβάνω Multitasking, παραμετροποίηση και γενικότερα μία κατάσταση PC στο κινητό μου. Με αυτό το σκεπτικό θα πήγαινα μάλλον σε Note 4 ή 5 του χρόνου (μιας και το έχω λίγο σχετικά - το αγόρασα 6 μήνες μετά το λανσάρισμα του).

Η επιτυχία της Apple είναι πως κάποιον που έφυγε, τον βάζει σε σκέψεις να γυρίσει...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ επειδή μπερδεύτηκα με τις αλλαγές στα μεγέθη, ποιο είναι πλέον το σωστό μέγεθος και ποιοι από τους αντιπάλους της apple είναι πλέον λάθος; 

Λάθος είναι όσοι έχουν 5s και κάτω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...