sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για τους ιδιους λογους του TS το ειχα γυρισει σε Van Nelle μπλε.Και ο Καρελιας ηταν acceptable.Με γαλαζια χαρτακια για να μην σβηνει τοσο γρηγορα οσο τα ασημικαι να μην καιγεται μονο του σαν τα πρασινα.A, και για μην ξεμενω απο χαρτακια αγοραζα παντα 2 καθε φορα που πηγαινα περιπτερο για refill.
The_Colonel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Van Nelle μπλε. Και ο Καρελιας ηταν acceptable. Με γαλαζια χαρτακια Μπαν χιμ εντ μπερν δις ποστ γουιθ φάιερ!!!
black_rabBiT Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν σας αρέσει ο marlboro red. Αυτός μαζί με virginia κατ' εμέ είναι οι καλύτεροι. Craven πολύ βαρύς για τα γούστα μου. Πάνε και χρόνια που τον κάπνισα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο νομίζω που αξίζει να δοκιμάσεις. Γαλάζιο χαρτάκι κλασικά άντε και καμια γλυκόριζα.
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μπαν χιμ εντ μπερν δις ποστ γουιθ φάιερ!!! Nταξει προτιμησεις ειναι αυτες. Αναμεσα στον craven και τον van nelle ο δευτερος σε πειραξε? Γιατι θυμαμαι μου λεγανε "πως μπορεις και καπνιζεις τον craven". Και οι 2 για μενα ειναι top και underrated. Ο craven δεν ειναι για αυτους που καπνιζουν σαν φουγαρα, γι'αυτο και εγω οταν ειδα οτι καπνιζω περισσοτερα, μπουχτισα και γ!@#$% o λαιμος μου. Αμα λοιπον απο craven πας σε τιποτα virginia και old holborn, θα νομιζεις οτι καπνιζεις slim (sic) οποτε και τα δυο ηταν απο τις τελευταιες εναλλακτικες. Στο ψαξιμο για αλλον καπνο, με κερασανε van nelle και ειπα "ωπ εδω ειμαστε". Τελικα τα δοκιμασα ολα, τα βαρεθηκα ολα και το εκοψα. hue.
tony81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το βαρύ ποτέ δεν ηταν πρόβλημα για μένα. Factory Καρέλια-camel και golden στριφτό (και ο devil έλεγε αν και μέχρι να συνηθισω το χημικό...) Μετά από 1 βδομάδα καπνιστής είμαι ξανά στην αποχή. Καλό 4 μηνο πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα