Προς το περιεχόμενο

Total War: Attila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα είπαν ότι θα πετάξουν το key στο chat και όποιος προλάβει το key είδε! Οπότε παιδιά δεν θα μπορέσω όπως καταλάβατε! 

Θα δώσουν και 3 key για το main game

Δώσαν το πρώτο key για το DLC 

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι πολύ ωραία factions τα Σκανδιναβικά, έχει ενδιαφέρον και το γεωγραφικό σημείο, συν του ότι δεν ευνοεί τους τσαμπουκάδες με άλλα main factions στην αρχή. Προσπαθώ να πάω ιστορικά, με raids στις ακτές της σημερινής Γαλλίας και Βελγίου, και αν δυναμώσω αρκετά να πιάσω Βρετανία.

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στο stream του twitch δίνουν στο chat το key σε 3 τμήματα και είναι όποιος προλάβει πρώτος!

Θα ήθελα πολύ να κρατήσω keys και να τα έδινα εδώ αλλά δεν δυστυχώς δεν τα δίνουν ατομικά ή με κλήρωση 

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα το Viking Forefathers για 5 ευρώ από γνωστό κλειδάδικο. Βάζω Manowar και Immortal τώρα και πάω να λεηλατήσω τα Αγγλάκια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσοχή στα Αγγλάκια, ειδικά στο βορρά (και προς Σκωτία μεριά) έχουν κάτι μονάδες που δεν είναι να σε βρουν από το πλάι...

Για επιδρομές εκεί, συνιστώ τους Δανούς, έχουν bonus στη θάλασσα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο σύμβουλος, εκεί που μου εξηγούσε πώς λειτουργεί το σύστημα με τις επαρχίες και τις περιοχές τους, ανέφερε πως τα minor hubs/settlements δεν έχουν τείχη, "until fully upgraded". Αυτό σημαίνει πως στην πορεία μπορεί να εμφανίσουν τείχη, εφόσον αναπτυχθούν κατάλληλα;

Το έχει προχωρήσει κανείς τόσο ώστε να το διαπιστώσει;

Δημοσ.

Άρχισα με τους Geats και άφησα την Ανατολική Ρώμη, τώρα με μία μόνο πόλη τα πάω πιο καλά, έκανα συμμάχους τους άλλους "Vikings" και παίζω αμυντικά μέχρι να κάνω όλες τις έρευνες. Για αρχή νομίζω πολύ πιο καλά να παίξει κανείς με κάτι μικρό παρά Ρωμαίους! 

Λένε στο φορουμ τους ότι παίζει να κάνουν mod που να φέρουν το rome II στο Attila και όχι το ανάποδο λόγο engine. Θα μου άρεσε να δω όλα αυτά τα καλά του Attila αλλά να παίζω με Μακεδόνες! Απλά να φέρουν και τον χάρτη του Rome II που μου αρέσει πιο πολύ

Δημοσ.

Αν δεν τελειώσω ένα campaign legendary με Βυζάντιο, δεν πρόκειτε να παίξω άλλη φυλή.

Ήδη στην ν προσπάθεια, άρχησα και βλέπω καλύτερα το πως θα πρέπει να παίξω με ERE. (legendary) ώστε μακροπρόθεσμα να μην έχω προβλήματα.

Πάντως μου αρέσει το Attila περισσότερο από όλα τα άλλα γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Στο Rome 2 Emperor Campaign Legendary, ξεκίνησα με Pompey (Very Hard start) και είχα φτάσει Γαλλία έχωντας καθαρίσει την Δυτική Αφρική και Ισπανία μέσα σε 30 γύρους. Στο ίδιο Very Hard startup (Βυζάντιο) και δεν μπορώ να κρατήσω τις περιοχές μου τρώγωντας σφαλιάρες συνέχεια.

Για όσους αναρωτιούνται τακτική για Βυζάντιο.

Στον 3ο γύρο να έχετε 2500 νομίσματα για να ανοίξετε Legio (ναι το research θέλει λεφτά)

Χτήστε φάρμες Αγελάδων και Αλόγων στην Κόρινθο (Όχι Δυρράχιο ή Θεσσαλονίκη), και στα παράλια του Αιγαίου. Για δύο μόνο γύρους ανεβάστε την φορολογία μία μονάδα, και φτιάχτε 6 Spearmen στους δύο στρατούς που είναι Θράκη ενώ συγκεντρώστε τους τέσσερις στρατους γύρο από την Έδεσσα. (μην τους ενώσετε).

Μόλις καθαρίσετε με τους Γότθους, αφωσιωθείτε στην κατασκευή 2 στόλων, έναν να κάθετε ΝΔ της Κρήτης και ο άλλος στην μέση της Μαύρης Θάλασσας. Ενώ αναπτύξτε τους στρατούς της Καπαδοκίας και Συρίας με Legio. Beeline μετά για Tagmata.

Είναι πραγματικά οι Άγγελοι Θανάτου που όταν πέφτουν στα κεφάλια τον απίστων, τους εξαφανίζουν.

Και κλείνωντας. Για όσους σκέφτονται να αγοράσουν το παιχνίδι, είναι το καλύτερο TW από εποχή Medieval 2.

• Like 4
Δημοσ.

Και κλείνωντας. Για όσους σκέφτονται να αγοράσουν το παιχνίδι, είναι το καλύτερο TW από εποχή Medieval 2.

Μιλώντας για vanilla πάντα, έχω ασχοληθεί αρκετά με το Shogun 2 (από τα πιο πρόσφατα τουλάχιστον). Το Atilla είναι ακόμα καλύτερο?

Επίσης από πλευράς μονάδων, περιόδων κλπ τι διαφορές έχει σε σχέση με το Rome 2? Δεν κατάφερα να ασχοληθώ καθόλου μαζί του αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω το Atilla όταν βγει σε κάποια έκδοση με τα βασικά γύρω γύρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...